10 kép Reese Witherspoonról smink nélkül

Reese Wither kanál egy elismert amerikai színésznő, aki producer lett. Színészi pályafutását kiskorában kezdte, első szakmai bemutatkozását pedig a The Man in the Moon című filmben, 1991 -ben látta el. játszott. Számos olyan filmben szerepelt, amelyek nemzetközi elismerést szereztek, mint például a „Medve Jack”, „Választás”, „Jogilag szőke”, „Sweet Home Alabama”, „Víz az elefántoknak” és még sok másban. June Carter szerepében a „Walk the Line” című filmben hatalmas hírnevet szerzett, és olyan rangos díjakat kapott, mint a „BAFTA Awards”, az „Oscar -díj”, a „Golden Globe Award”, valamint a legjobb színésznőnek járó „Screen Actors Guild Award”. Amellett, hogy sokoldalú színésznő, Reese Wither kanálnak van egy Pacific Standard nevű produkciós cége is, amely ugyanolyan jól teljesít.

Reese Wither kanál olyan családból származik, amelynek nincs színészi kapcsolata, és a színésznő megalapozottnak hiszi. Nem aggódik a nyilvánosság előtt, és többször is pózolt anélkül, hogy egy kis sminket is viselne.

Reese Witherspoon smink nélkül:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legjobb Reese Wither kanál sminkképet, amelyek kétségkívül a legjobbak.

1. The Girl Next-Door Charm:

Reese Witherspoon smink nélkül

Reese Wither kanál azon színésznők közé tartozik, akiknek nincs szükségük sminkre, hogy mindig jól nézzenek ki. Csinos lány, aki így is néz ki. Mindent szeretünk ebben a képében.

2. A Fitness Mantra:

reese-kanál-smink nélkül2

Ebben a Reese Witherspoon smink nélküli képben a színésznő azt látja, hogy kocogva kilép, hogy jól nézzen ki és tónusos legyen. Csak szemüveget és sapkát visel, hogy megvédje a hőtől. A smink, miközben izzad, nagy nem-nem.

3. Szuper stílusos:

reese kanál smink nélkül3

Reese Witherspoon nagyszerű stílusérzékkel rendelkezik, amint ez a képen is látható, ahol a színésznő farmert viselő fekete kabátot visel. Reese Witherspoon sminktrükk csak egy fényes rúzs és szempillaspirál. Szeretjük a Draper James táskáját

4. Mesés vidám hölgy:

reese kanál smink nélkül4

Ezen a képen Reese Witherspoon smink nélkül a színésznő látható, amint a fiú focimeccsére szurkol 2012 októberében. A mérkőzést az L.A. Brentwood kerületében tartották, és a színésznő egyszerűen gyönyörűnek tűnik kabátot és sapkát viselve. A kép egyértelműen azt mutatja, hogy először szeret anyuka, majd színésznő lenni.

5. Ünnepi idő:

reese kanál smink nélkül5

Ez a Reese Witherspoon smink nélküli kép, amikor a színésznő nyaralt. Sálat viselt, amikor Barneysben vásárolt. Reese Witherspoon nem igényel sminkkészletet az elragadó megjelenéshez; természetes megjelenése megteszi neki a szükségét.

6. Nincs smink a valóságtól a tekercsig:

reese kanál smink nélkül6

Reese Witherspoon egyike azoknak a merész színésznőknek, akik nem is tétováznak a film sminkelésében. Tehát amikor Jean-Marc Vallee felajánlotta neki a „Wild” című filmben egy olyan szerepet, amelyért kozmetikai mentesnek kellett lennie, nem gondolta meg kétszer.

7. Age Defying Beauty:

reese kanál smink nélkül7

Reese Witherspoon természetes megjelenése a valódi értéke, nem kell smink, hogy mindig csinos legyen. Akárcsak ezen a képen, a színésznőt aranyos, pontozott esernyővel látják, amint kilép az edzőterméből Santa Monicában.

8. A terhesség ragyogása:

reese witherspoon smink nélkül8

Ebben a Reese Witherspoon smink nélküli képben a színésznő gyönyörűnek és gyönyörűnek tűnik. Nincs szüksége sminkre; terhességi ragyogása maga is csodákat tesz a bőrével.

9. Edzés után kimerült:

reese kanál smink nélkül 9

A valóságban smink nélkül nem lehet mindig jól nézni. Ezen a képen Reese Witherspoon kimerültnek tűnik, miután kijött az edzésórájáról egy Los Angeles -i privát edzőteremben.

10. Boldogság mindenütt:

reese kanál smink nélkül10

Ez a smink nélküli Reese Witherspoon -kép azt mutatja, hogy a színésznő nagyon feldúltnak érzi magát, amikor észreveszik, hogy vőlegénye, Jim Toth mellett ül, miközben meccset néz. Büszkén mutatja be először az eljegyzési gyűrűjét.

Reese Witherspoon egy nagyon jó megjelenésű és édes amerikai színésznő, akinek hatalmas rajongói követői vannak. Sikertörténete kemény és következetes munkájának eredménye. Angyali megjelenése csak növeli a személyiséget.