10 kép Sonali Bendre smink nélkül

Sonali Bendre egy indiai filmszínésznő és egy nagyon szép színésznő is. Karrierjét modellezéssel kezdte, és eddig Bollywood, tamil, telugu, kannada stb. Filmekben vett részt. Annyira csábító, hogy az emberek csak néznek rá, és azt hiszik, hogy ő a legszebb nő, akit életükben láttak. Ebben a cikkben néhány, smink nélküli képet fogunk megvitatni erről a bollywoodi szépségről.

Gyönyörű Sonali Bendre smink nélkül, képekkel:

1. A sminkkel és anélkül:

Sonali Bendre smink nélkül

Ez a 41 éves nő szinte ugyanúgy néz ki, amikor nem sminkel az arcán. Valószínűleg korának egyik legjobb kinézetű színésznője, és természetesen gyönyörű arca segített a hírnév felé vezető úton.

2. Egy rendezvényen:

Sonali Bendre smink nélkül2

Erre a képre kattintottak, amikor Sonali egy vallási eseményen vett részt a barátai helyén. Sportolt az egyszerű indiai lány kinézetével, és egészen csábítónak tűnt. Ez valószínűleg az egyik legjobb Sonali sminkkép nélkül.

3. A régi csattanó:

Sonali Bendre smink nélkül3

Sonali egyszer részt vett egyik barátja születésnapi partiján. Teljesen természetes arcát mutatta. A mosolya teljesen megvilágította az eseményt, és nagyon csábítóan nézett ki aznap. Ez elmondható, hogy minden idők egyik legjobb Sonali Bendre no smink képe.

4. Aranyos arc:

Sonali Bendre smink nélkül4

Ez Sonali Bendre képe smink nélkül. Természetesen vonzó arca néha megakadályozza, hogy túl sok sminket viseljen. A frizurája és a minimális smink kombinációja tökéletes volt.

5. A bíró arca:

Sonali Bendre smink nélkül5

A filmek mellett Sonali nagy szerepet játszott néhány valóságshow -ban is. Ez a kép az egyik pillanatból. Vágott frizurájával és minimális sminkes arcával nagyon vonzónak tűnt aznap.

6. Egy tehetségkutatón:

Sonali Bendre smink nélkül6

A Sonali igazi csábító arca ellopja a vonzerőt. Félelmetes testalkata és gyönyörű arca 41 éves korában modellnek tűnik..

7. Repülőtéri csattanók:

Sonali Bendre smink nélkül7

Sonali Bendre -t észrevették a repülőtéren, magabiztosan mutatva természetes arcát. Nagyon jól nézett ki, és az öltözéke még lenyűgözőbbé tette, mint amilyen valójában. Minden okból kijelenthető, hogy ez a kép minden idők egyik legjobb Sonali Bendre smink nélküli képe.

8. A fotózás képe:

Sonali Bendre smink nélkül8

Ezt az arcra csábító fotózást Daboo Ratnani végezte. Sonali Bendre jól texturált arccal rendelkezik, és még akkor is jól néz ki, ha teljesen valódi arcát sportolja, például ha nem érdekli, hogy felfedik-e a hibáit.

9. Egy rendezvényen:

Sonali Bendre smink nélkül9

Sonali Bendre -t észrevették, hogy egy eseményről indul, és szépségét próbára tették. Az emberek úgy fényképezték őt, mintha természetes szépségét vizsgálnák. De Sonali olyan volt, mint „Nem jössz hozzám”. Magabiztosan fitogtatta természetes arcát, és megmutatta magát.

10. Minimalista megjelenés:

Sonali Bendre smink nélkül10

Végül, de nem utolsósorban, ez egy pillanat Sonali egy eseményből, és ismét a természetes megjelenését képviselte, mint egy profi. Az arcán lévő minimális smink nem tette csábítóvá aznap. Született szépsége miatt volt gyönyörű.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80