10 kép Urvashi Rautela smink nélkül

Ezt az indiai színésznőt, Urvashi Rautelat nem kell bemutatni. A színésznő-modell meglehetősen híres szépségéről és klasszikus trendjeiről, és elismerte a bollywoodi talmi városkát. Ő a Miss Diva győztese 2015 -ben, és tovább képviselte Indiát a Miss Universe versenyen. Rautela intenzív merész szemeivel és feltűnő, éles arcvonásaival kétségkívül gyöngyszem az iparágban. Ma azért vagyunk itt, hogy bepillantást nyerjünk Urvashi Rautela díva smink nélkül.

Urvashi Rautela smink nélkül

Ha még soha nem látta ezt a gyönyörű megjelenést a való életben, akkor meg kell értenie, hogyan áll a képernyő mögött, és mi a valódi személyazonossága. Biztosak vagyunk benne, hogy egyszerre fognak elbűvölni és megdöbbenteni, akárcsak minket! Íme a tíz legjobb kép erről a díván, smink nélkül!

10 gyönyörű Urvashi Rautela smink nélkül:

Ma ez a cikk összegyűjtötte Urvashi Rautela smink nélküli legjobb képeit.

1. A forgatások mögött forgatás:

Urvashi Rautela smink nélkül 1

A képen látható Urvashi még mindig készül a következő felvételére, esetleg egy fotózásra vagy egy videokliprészletre. Ezen a képen láthatjuk, hogy a stylistok tökéletesen rögzítik a haját, és Urvashi Rautela smink nélküli megjelenése is jól látható. Lélegzetelállítóan néz ki, smink nélkül is.

2. Regisztráció a filmre:

Urvashi Rautela smink nélkül 2

Ez a kép méltó részét tette ki a forgalomnak, amikor a legfrissebb hírfolyam szerint Urvashi szerepelt a Yaariayan című filmben. Az egyik ilyen eseményben itt smink nélkül pózol az ok -okozati piros és sárga blúzban, árnyalatai magasan a koronáján, miközben édesen mosolygott. A színésznő ebben a tekintetben csak enyhe kohl -t tett a szemére és az ajakbalzsamra. Nem tudjuk elhinni, hogy milyen csodálatos lehet a való életben, szuper tiszta bőrrel, smink nélkül. Ez majdnem olyan, mint a smink nélküli megjelenés!

3. Modellezési napok:

Urvashi Rautela smink nélkül 3

Ez volt Urvashi egyik legkorábbi képe az egyik modellező korában, amikor a minimalista megjelenést választotta a fotózáshoz. A szeme kezdő kék és fekete árnyékban volt, de nem volt rajta professzionális smink, és akkor is egészen bódítóan nézett ki. Fiatalos arca és ártatlan külseje erős nyomot hagyott bennünk, és mindannyian nagyon féltékenyek vagyunk! Mit gondolsz?

4. Nyaralási idők:

Urvashi Rautela smink nélkül 4

Mindig a legjobban láthatjuk ezt a képet Urvashi Rautela smink nélkül, aki elindul a vakáción. Ezen a képen kizárólag ő maga. Csak egy pajzsos hidratálót alkalmazott az arcára, és nem vehetjük le róla a szemünket. Szereti, ha személyes szabadidejét elfoglalja a forgalmas szakmai életéből, és szeret nyaralni a családjával.

5. A fotózás során:

Urvashi Rautela smink nélkül 5

Íme egy másik kép, amellyel őszintén rákattant Rautela és barátai a forgatások idején. Látható, hogy gyönyörűen öltözött ebbe a csillogó vörös ruhába, amely etnikai megjelenésű és laza hajat visel. A tengerparti hullámok egészen kiegészítik a megjelenését, és itt még nem kell sminkelnie. Ez az egyik kép fiatalabb korából. Nem sokat változott; azonban mit gondol?

6. Edzésjelenetek:

Urvashi Rautela smink nélkül 6

Urvashi Rautela határozottan hisz abban, hogy fitt és egészséges maradjon. Fontosnak tartja, hogy soha ne hagyja ki a napi edzőtermet, és itt van, és keményen dolgozik reggelente, hogy megőrizze tónusos testét. Szereti a súlyemelést és a kardio edzést, és az egészséges táplálkozás híve is. Nem csoda, hogy ilyen tökéletes és tónusos teste van!

7. A repülőtér kinézete:

Urvashi Rautela smink nélkül 7

Ahogy felkelőként sétált le a repülőtéren, lenyűgözött a személye. Urvashi, aki mindig divatrajongó, vadmintás pólóban, kék farmerrel öltözött fel, gyönyörűen néz ki hullámos hajjal. Látható rajta, hogy bőrcsizmát visel, és a bejelentkezési részhez tart. Elég minimalista és mégis gyönyörű, nem igaz!

8. Bubbly Young Self:

Urvashi Rautela smink nélkül 8

Itt van egy másik láthatatlan kép Rautela smink nélkül. Nem visel semmit friss arcán, és pezsgő és elbűvölő mosollyal néz magára. Ez a kép az egyetemi évei alatt készült, és fogadunk, hogy a legtöbben még akkor sem látták a képét. Nagyon szerette az alkalmi viselet ruháit, és látható, hogy szokásos kék farmert visel, fehér inggel és pulóverrel, cipővel.

9. Sportgyakorlat:

Urvashi Rautela smink nélkül 9

Urvashi képe fehér kabátos pulóverben és fekete nadrágban akkor teljesen átvette az internetet. Laza, félig feltűzött hajban látható, széles mosollyal pózol a kamerának. Ez a kép a sportgyakorlatok idején készült, és a fényképhez adott arckifejezése jogos! Egyszerűsége és földhözragadt hozzáállása meglehetősen értékelhető.

10. A FunnyLook:

Urvashi Rautela smink nélkül 10

Urvashi képe fehér kabátos pulóverben és fekete nadrágban akkor teljesen átvette az internetet. Laza, félig feltűzött hajban látható, széles mosollyal pózol a kamerának. Ez a kép a sportgyakorlatok idején készült, és a fényképhez adott arckifejezése jogos! Egyszerűsége és földhözragadt hozzáállása meglehetősen értékelhető.

További tippek:

Urvashi Rautela számos képével, amelyeken nincs smink az arcán, itt van néhány tipp, amelyeket a bőrápolás és szépség ihletett.

  1. Mindig tartsa tisztán arcát és bőrét. Győződjön meg róla, hogy jól tisztítja és tonizálja a világos textúrát.
  2. A rózsavíz természetes tonerként történő használata felerősítheti az arcot, és ragyogóvá és ragyogóvá teheti.
  3. Használjon természetes gyógymódokat, mint a vegyszerek az arc dörzsöléséhez. Tegye fontossá, hogy legalább hetente kétszer dörzsölje az arcát.
  4. Soha ne bőrözze a hidratálást és a fényvédőt. Tegyen egy pontot hidratáló krém hozzáadására minden nap.
  5. Az illóolajok, például az argánolaj és az olívaolaj nagymértékben segíthetnek a bőr tónusának csökkentésében és lecsökkentésében.

Teljesen szerelmesek vagyunk látni ezeket a képeket Urvashi Rautela smink nélkül. Soha nem lehet elképzelni, hogyan néz ki lélegzetelállítóan és bájosan, még valódi és csupasz arccal sem. Stílusikon és inspiráció sok olyan emberhez, mint mi, és megtanít minket arra, hogyan kell egyenletesen megőrizni a természetes bőrtónust!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Mi Urvashi Rautela kedvenc bőrápoló terméke?

Válasz: A színésznő kedvenc bőrápolási terméke és rutinja egy teljes arc hidratáló. Elbűvölően és gyönyörűen néz ki hidratált arcával és egyenletes tónusú megjelenésével.

Q2. Urvashi Rautela bizonyos étrendet követ?

Válasz: A színésznő és díva gondoskodik arról, hogy minden nap csak egészséges ételek legyenek. Mindazonáltal felhívja a figyelmet arra, hogy néhány napon belül egyszer megtartson egy meghatározott csaló ételt. Megesküszik, hogy sok zöld leveles zöldséget és gyümölcsöt eszik.

Q3. Urvashi Rautela szerepelt zenei videókban?

Válasz: Igen, a híres színésznő modell volt, és YoYo Honey Singh, valamint mások, például Mika Singh és Tony Kakkar számos videoklipjében szerepelt.