10 kép Zayn Malikról smink nélkül

Zain Javadd Malik a 2010 -ben alakult Hírhedt fiúbanda, a One Direction egyik első tagja és egyik vezető tagja. Az összes dal kórusszakaszaiban való részvétele nagyon népszerűvé tette, és ezen a rosszon keresztül hatalmas vonzerőt tudott kelteni félelmetes hangján. Ez a jóképű angol énekesnő önálló művész, és már kiadott egy lemezt, amely minden zenei toplista élén áll. Ebben a cikkben az énekes smink nélküli képei közül fogunk néhányat áttekinteni

1. Az ártatlan arc:

Zayn Malik smink nélkül1

Ez az egyik legelső kép erről az angol énekesnőről a zenekarral. Nagyon jól néz ki, és magabiztosan mutatja a kamerának a valódi arcát. Ez a kép elmondható, hogy minden idők egyik legjobb kinézetű Zayn Malik smink nélküli képe.

2. A szőke fénypontok:

Zayn Malik smink nélkül2

Zayn számos megjelenéssel próbálkozott az évek során, és úgy tűnt, hogy minden nagyon jól működik neki. Tanulmányozta a trendet, és úgy öltözködik, mint egy show-stop, és így olyan vonzó. Ez a kép felfedi Zayn sminkálló arcát is.

3. Lila haj:

Zayn Malik smink nélkül3

Amint azt az előző pontban tárgyaltuk, Zayn bármilyen pillantást kifejthet rajta, mivel olyan természetes vonzereje van, ami nagyszerűen működik számára. Tudja, hogyan kell a saját javára használni a szép megjelenését, és ezért mondhatjuk, hogy ez a kép az egyik legjobb kinézetű Zayn Malik, sminkkép nélkül.

4. Azok a tetoválások:

Zayn Malik smink nélkül4

Zayn szereti rajongóit, és soha nem utasítja el őket, ha gyors képet vagy fényképet kérnek. Ez az egyik legjobb smink nélküli kép erről az énekesnőről, mivel felfedi a ménes angol tehetség masszív, mégis csábító arcát.

5. The Old Snap:

Zayn Malik smink nélkül5

Ez az egyik ilyen kép, amely akkor készült, miközben Zayn most lépett be a csoportba. Teljesen félelmetesen néz ki ezen a képen teljesen természetes arcával. Zayn valódi szépsége összehasonlíthatatlan.

6. A vásárolt fotó:

Zayn Malik smink nélkül6

Ez egy fotóvásárolt kép az angol énekesnőről. Nem ez a szeme igazi színe. De egy dolog nincs szerkesztve, ez az arc természetes fénye. Elég jóképűnek tűnik ezen a képen, és ezért ez a kép jó példa arra, hogy Zayn Malik nem sminkel.

7. A szálloda képe:

Zayn Malik smink nélkül7

Zayn smink nélküli képére kattintottak, miközben megérkezett egy szállodába. Egyszerűen nem lehet mindennap látni ezt a fajta arcvonzást, és azt sem egy 19 éves fiútól. Zayn úgy néz ki, mint egy borotvált készlet, és nagyon dögös is.

8. Aranyos arc:

Zayn Malik smink nélkül8

Azok számára, akik nincsenek tisztában ezzel, Zayn valóban imádnivaló arccal rendelkezik. Most már felnőtt, és inkább tarló felnőttnek tűnik, de akkoriban ő volt a bájos, és lenyűgözte az embereket gyönyörű, tehetséges arcszépségével.

9. Szakálljáték:

Zayn Malik smink nélkül9

Sokan szívesebben látják Zaynt sörrel borotválkozás helyett. Hogy őszinte legyek, nem néz ki rosszul. Határozottan már nem gyerek, de valahogy mégis ábrázolja ezt az ártatlan tekintetet.

10. Ripped Kid:

Zayn Malik smink nélkül10

Ez a pillanatkép a One Direction egyik életmódvideójából, amely megmutatta, hogyan töltötte Zayn a napját. Minden okból Zayn nagyon szereti sportolni a természetesen csábító arcát.

Ez a cikk a legszebb megjelenésű Zayn Malik-képeket mutatja be, ahol teljesen valódi arcát sportolja, mindenféle arcápolási termék alkalmazása nélkül. A Zayn Malik szerelmeseinek ez a cikk egy valóra vált álom lesz.