10 legjobb fotó Karishma Kapoorról smink nélkül

Karisma Kapoor, Randhir Kapoor és Babita Kapoor idősebb lánya, amikor 17 éves volt, 1991 -ben kezdte karrierjét. Sok sikeres filmet készített, és elnyerte a Filmfare -díjat a legjobb színésznőként a “Raja Hindustani” című filmjéért . Ártatlan tekintetével vonzotta a közönséget. Nagyon szép, és természetes szemei ​​vannak.

Karishma Kapoor smink nélkül:

Mumbai szabadban:

Karishma Kapoor smink nélkül

A képre rákattintottak a versenypályán, Mumbaiban. A színésznőt tiszta fehér ingben, kék farmerral együtt látják, övvel, fekete színben. Egy fekete napszemüveg borítja a szemét, a haja pedig nyitva marad és visszacsiszolt.

Kattintott, amikor kiszállt az autójából:

Karishma Kapoor smink nélkül 2

A képre kattint, amikor kiszáll az autójából. Egy józan „kurti” -ban van, amely fehér színű, és kék, ibolya és fekete színű virágnyomok vannak rajta. Bal vállán ibolyaszín táskát hord, haját nyitva tartják, és középen elválasztják.

Olvassa el még: Fotók Kareena Kapoor smink nélkül

Egy újabb pattintás a szabadban:

Karishma Kapoor smink nélkül 3

Ez a kép a színésznőt fehér „kurti” -ot viseli, amely rózsaszínű varrással van ellátva. Fekete táskát hord, és egy fekete macskaszemű napszemüveget is visel. A haja szépen csiszolt és hátul meg van kötve.

Állókép a filmjéből:

Karishma Kapoor smink nélkül 4

Állókép a Dangerous Ishim visszatérő filmjéből. A színésznő kikukucskál az ajtón, és fehér „salwar -öltönyben” látható, amely „dupattáján” ibolyával szegélyezett. Haja hajformázott és hullámokban hull, miközben nyitva tartják.

Kattintás a szabadban a férjjel:

Karishma Kapoor smink nélkül 5

Az alábbi kép régi. Fényképezi Karismát a férjével, ahogy kattintgatnak a szabadban. A színésznő fekete felsőt visel, mellette fekete kabát van. Alján kék farmert visel, és haja arany csíkokkal kiemelve esik le a válláról elöl.

Olvassa el még: Preity Zinta fotók smink nélkül

Karisma lányával Samaira:

Karishma Kapoor smink nélkül 6

Erre a képre kattintanak, amikor a színésznő lányával, Samaira -val van. A boldog anya mosolyog a kamerára lánya jelenlétében. Sötétszürke felsőt visel, nyakában fekete stólával. Haja középen elválik, hátul fel van kötve.

Karisma gyermekekkel:

Karishma Kapoor smink nélkül 7

Gyermekekkel foltos egy eseményen, ahol a kamerák egyszerűen nem kímélik meg őket, a színésznőt alkalmi ruháiban látják, fekete felsőt és kék farmert viselnek. Fekete erszényt hordott, és fekete macskaszemű napszemüvegét is viseli.

Olvassa el még: Rekha smink nélkül

Egy eseményre kattintva:

Karishma Kapoor smink nélkül 8

A színésznő mosolyogva nézi a kamerát, és rábírja rajongóit a gyönyörű szemeire. Látható egy eseményen, fekete felsőt visel, és fekete táskát hord. A haját mindkét oldalon lenyírták, és nyitva tartják, miközben leesik a vállára.

Első képe a Twitteren:

Karishma Kapoor smink nélkül 9

Az alábbi kép az első Twitter -kép, amelyet saját maga tett közzé a Twitteren. A színésznő a fűben fekszik, miközben rákattint egy „szelfire”. Fekete felsőben és hatalmas pár elegáns napszemüvegben látható. Bal csuklóját ezüst karóra és hatalmas karkötő borítja; a hajpántját is körberakva látjuk.

Stílusos hétköznapokban:

Karishma Kapoor smink nélkül 10

A színésznőt égszínkék kabátban látják, amely fehér szegéllyel végződik, majd alja a hasonló égszínkék nadrágban van, így a színkontraszt tökéletes lesz. Fekete téglalap alakú napszemüvegét viseli, és nagyon elegáns fekete táskát hord. A haja hátul nyírva van, a tincsei elől esnek.