10 legjobb kép Miley Cyrusról smink nélkül

Miley Cyrus popművész azzal vált híressé, hogy Miley Stewartot alakította a Disney Hannah Montana című televíziós sorozatában. A műsor sikerei miatt tizenéves bálvány státuszát érte el, és ígéretes zenei karrierje előtt álló Miley Cyrus úton volt a nagyobb eredmények felé, ezért szülei pontosan Destiny Hope Cyrus névre keresztelték. A legendás country énekesnő, Billy Ray Cyrus született, Mileyt csecsemőként „Smiley” -nek becézték, állandó mosolya miatt. Később „Miley” -re rövidítették, ez a név illik a híres Disney karakteréhez.

2009 -ben színészi és zenei karrierje során Miley felnőtt imázsmá változott. Hosszú, barna hajával, kék szemével és imádnivaló pillantásával Miley viharra késztette a világot. 18 éves korára már hét Billboard -slágerét szerezte meg a tíz legjobban, a „Wrecking Ball” című kislemez pedig az 1. helyen csúcsosodott ki. Ha azonban a dal neve elmaradna, úgy tűnt, hogy Miley Cyrus az utóbbi időben roncsba borul. 2012 óta új arculata a város beszéde, és úgy tűnik, hogy minden rossz ok miatt szerepel a hírekben. Amit azonban nem vehetünk el tőle, az a tény, hogy megfosztva a különböző képeitől, Miley még mindig imádnivaló, és még inkább smink nélkül.

10 láthatatlan Miley Cyrus smink nélkül:

Nézzük meg a legjobb 9 képet miley cyrus smink nélkül.

1. Miley Cyrus smink nélkül:

miley cyrus smink nélkül 1

A fiatal sztárok, mint például Miley Cyrus, szabadon és bátran kimehetnek smink nélkül, mivel nemcsak szuperül néznek ki, hanem koruknak is.

2. Elég smink:

Miley Cyrus smink nélkül 2

Miley Cyrus szép látvány smink nélkül. Még a homlokán lévő pattanás sem tesz semmit, hogy csillapítsa a külsejét. Friss, jó megjelenését segíti, hogy még fiatal, és nem igényli az ecsetek varázsát szépségének megőrzéséhez.

3. Smiley Miley:

Miley Cyrus smink nélkül 3

Miley Cyrus kötetlenül öltözött és természetesnek látszott a Los Angeles -i helyi Rite Aid üzletben. A Hannah Montana sztárja miközben arctisztítót és bőrkrémet vásárol, maga mögött hagyja sminkjét, de nem felejt el mosolyogni.

4. Lány-szomszéd:

Miley Cyrus smink nélkül 4

Miley Cyrus rózsaszín pántos felsőben és szürke izzadság nadrágban, mínusz minden smink, úgy néz ki, mint az aranyos és bájos szomszéd lányod. Egyszerű ártatlanság rejlik benne, amely átlátszó kellemes vonásain.

5. Tökéletes kép:

Miley Cyrus smink nélkül 5

Egy fiatalabb Miley Cyrus smink nélkül tökéletesnek tűnik, miközben fekete rövidnadrágban, szürke pulóverrel és barna csizmával készül. Kíséri őt kutyája, Lila, egyike azon kutyáknak, amelyek Miley Cyrusnak lelkes kutyaszeretője..

6. Zavaros Miley:

Miley Cyrus smink nélkül 6

Miley Cyrus látta itt kiszállni az autójából, és a stúdió felé igyekszik. Úgy néz ki, mintha most kelt volna fel az alvásból, és nincs ideje fésülködni, vagy akár egy kis rúzst is hozzáadni. Azonban még ilyen zilált tekintettel is szépnek tűnik.

7. Pixie Me:

Miley Cyrus smink nélkül 7

Miley Cyrus új arculata aranyos, jó megjelenését tizenéves fiús megjelenéssé változtatta, hosszú, barna haja szőke pixie-szerű hajvágássá vált. Még mindig ringatja ezt a stílust, mint a fellépéseit a kozmetikai sallangok nélkül is.

8. Napfürdőzés:

Miley Cyrus smink nélkül 8

Nővérével a Bahamákon nyaral, Miley Cyrus leplezi le csinos vonásait. Egy kis piros körömszínt ad hozzá a strandviselet kiegészítéséhez, és fiúsan nőiesnek tűnik.

9. Ez leszek én:

Miley Cyrus smink nélkül 9

Ha valaki szavazna arról, hogy melyik fiatal sztár néz ki a legjobban smink nélkül, annak Miley -nek kell lennie. Nincs szüksége a csillogásra és a csillogásra, hogy csillogó babának tűnjön.

10. Hannah Montana:

Miley Cyrus smink nélkül 10

Miley Cyrus hosszú barna haja és hibátlan arcszíne nagyban hozzájárul a bájos megjelenéséhez. Természetesen olyan szépséggel ruházza fel, amelyet legjobban a felesleges smink érintetlenül hagy.