11 legjobb kép Leighton Meesterről smink nélkül

Leighton Meester amerikai színésznő és énekesnő. A „Gossip Girl” szépsége modellkarrierjéről is ismert, és kifogástalan stílusérzékével és sminkjével népszerű. Gyakran észreveszik smink nélkül, és példát mutat társainak, akik tonna púderben vannak. Ilyen népszerű a Leighton smink nélküli megjelenése, hogy sokan elkezdtek oktatóanyagokat arról, hogyan kell sminkelni, hogy smink nélkül Leightonnak tűnjenek. Ebben a cikkben bemutatjuk Leighton Meester smink nélküli legjobb képeit

Leighton Meester képei smink nélkül:

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát Leighton Meester smink nélkül

1. Ragyogó csillag:

Leighton Meester smink nélkül 1

Képzeld el, hogy kimegy egy kocsikázni, és így kimegy az autóból? Ezt a gyönyörű nőt fekete sapkában és laza hajban látják besétálni a repülőtérre. Ragyogó ragyogás van az arcán ragyogó smink használata nélkül.

2. Az őszinte szelfi pillanat:

Leighton Meester smink nélkül2

Ez a Leighton -szelfi biztosan háttérképként fog megjelenni a képernyőn. Csak hosszú hajjal, karika fülbevalóval és kerek szemüveggel rámpára kész. Szeretjük, ahogy természetes halvány rózsaszín rúzzsal hangsúlyozta ajkait.

3. Friss, mint harmatcsepp:

Leighton Meester smink nélkül 3

Amint a fenti képen is látszik, Leighton Meester abszolút minimalista személyiség a sminkelés terén, mert inkább a természetes szépségét szeretné ábrázolni rajongói számára a világ minden tájáról.

4. Az Oh-Oh! Pillanat:

Leighton Meester smink nélkül 4

Ez az őszinte kép azt mutatja, hogy Leighton teljesen készen áll a napra, de nem használ túl sminket az arcán, amely túlságosan domináns. Ez az egyik legjobb kép Leightonról.

5. Séta stílusosan:

Leighton Meester smink nélkül 5

Ez a Leighton slágerdráma show -ján készült forgatáson készült kép a legjobb forgatás közben készült kép, és azt mutatja be, hogyan használ Leighton nagyon kevés sminket a képernyőn is. Stylistja jól tudja, hogyan mutassa meg a világnak Leighton Meester valódi megjelenését.

6. Az érzéki díva:

Leighton-Meester smink nélkül 6

Ez a kép azt mutatja, hogy Leighton Meester nem készít sminket a vörös szőnyegen, és olyan káprázatosnak tűnik, mint valaha, ahogy a kamerának pózol. Természetes megjelenésének intenzitása sok hírességet szégyenít meg ezen a tömeges celebeseményen

7. Farmerlány:

Leighton Meester smink nélkül 7

Ez a kép azt mutatja, Leighton Meester smink élvezi a napot, anélkül, hogy aggódnia kellene az agyában, és minden bonyolult smink nélkül az arcán. Ez egy másik igazán jó kép Leightonról, amit őszintén vettünk.

8. Feltűnő póz:

Leighton Meester smink nélkül 8

Az egyik legfontosabb dolog, amit erről a csodálatos hölgyről tudni kell, az az, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne használjon sminket naponta, mivel inkább egészséges életet él megfelelő mozgással és egészséges táplálkozással, hogy megőrizhesse testének szépségét belülről és kívülről egyaránt.

9. Ha a kinézet megölhet:

Leighton Meester smink nélkül 9

Igen. Leighton valóban használ sminket, de csak bizonyos mértékben a képernyőn való jelentős jelenléte miatt, de stylistja itt is csak az alapvető sminkkel növeli szépségét, ahelyett, hogy túladagolná azzal, amire nincs szüksége.

10. Homályos orcák:

Leighton Meester smink nélkül 10

Leighton mosolya valójában az, ami ellopja a show -t ennek a csodálatos hölgynek, és ez valójában teljesen nyilvánvaló a fenti képen.

11. Hibátlan Belle:

Leighton Meester smink nélkül 11

Elengedhetetlen mindaz, amit ez a csodálatos hölgy naponta hordoz magával, és tartalmaz szemceruzát és rúzst. Ez az egyik kedvenc képünk Leighton Meester smink nélkül.

Leighton Meester azon kevés szerencsés sztárok egyike, akik gyilkos külsővel és jó bőrrel vannak megáldva. Tökéletesen megölhet bármilyen megjelenést smink használata nélkül. Sikerül bármilyen ruhát könnyedén lehúznia, és szemlélteti, hogy a legjobb smink, amit valaha viselhet, az a mosoly az arcán. Nem csoda, hogy miért követik szorosan rajongói és a sajtó a közösségi médiában. Ezek a képek azt bizonyítják, hogy senki sem ringathatja jobban a smink nélküli megjelenést, mint Leighton.