12 gyönyörű kép Huma Qureshi smink nélkül

Emlékszel a Wasseypur bandái filmre? A film neve azonnal a gyönyörű Huma Qureshi -re emlékeztet. Ez a rendkívül tehetséges művésznő gyönyörű megjelenéséről és gyönyörű tincseiről ismert. Gömbölyű szépség, és nagyon jól viseli magát, mind a képernyőn, mind a képernyőn kívül. Huma gyakran látja, hogy megmutatja természetes oldalát, ha nem sminkel. Lenyűgözően néz ki, annak ellenére, hogy sportosan nem utal a sminkre. Nézze meg a Huma Qureshi smink nélküli legjobb képeit.

Huma Qureshi smink nélkül:

1. A gyönyörű díva:

Huma Qureshi smink nélkül

A Huma Qureshi jelenleg a smink nélküli szépség Bollywoodban. Imádnivaló arca és angyali szeme tökéletes kombináció egy szuper sláger filmhez. Ezzel együtt olyan intenzitást kölcsönöz karaktereinek, hogy rajongói szívükbe veszik. Ez a hibátlan szépség gyakran bonyodalmakkal szembesül sminkelés közben, de baromi jól néz ki sminkelés nélkül is.

2. Stílusos utazás:

Huma Qureshi smink nélkül 2

Huma Qureshi számára a stressz határozottan nem olyan tényező, hogy rosszul nézzen ki, vagy ne legyen önmagában. Erre a képre kattintottak, amikor a Delhi repülőtérről indult. Bár egy fárasztó és kimerítő repülés után sikerült elég vonzónak tűnnie ahhoz, hogy a fényképezőgép lencséit maga felé irányítsa.

3. Minimalista szépség:

Huma Qureshi smink nélkül 3

Ez a kép Huma Qureshi -ről egy fénykép a sok sikeres filmje közül. Sminkelem nélkül nagyon vonzónak tűnik, és ellopja a nézők tekintetét. Huma teljesítménye és kinézete filmjeiben kéz a kézben jár, és ez a tény az oka sikeres karrierjének.

4. Fáradt, de szép megjelenés:

Huma Qureshi smink nélkül 4

Igazán! Ki igényel szempillaspirált, amikor Huma Qureshi került a forgatásra. Elbűvölő természeti szépsége és aranyos arcvonalai elegendőek ahhoz, hogy lenyűgözzék a közönséget. Ezen a képen a karaktere szerint természetes arcát sportolja, és egyáltalán nem sminkel. Csodálatos külseje csak Isten ajándéka, és nem mérhető a világ legjobb szépségápolási termékeinek mércéjével.

5. Édes mosoly:

Huma Qureshi smink nélkül 5

Ez egy régi kép Huma Qureshi -ről. Itt olyan hétköznapi és még mindig elég szépnek tűnik, hogy hatással legyen mindannyiunkra. Mosolya hatalmas szívét ábrázolja, és ragyogó szemei ​​kiemelik belső szépségét. Ez a nő minden csúcsminőségű szépségápolási terméket csípősnek mutat.

6. Készen áll a vásárlásra:

Huma Qureshi smink nélkül 6

Huma mindig a legjobb önmagát hozza a képernyő elé, és ezt a karaktert is az utcára viszi. Merész, okos és gyönyörű. Mi mást követelhet meg az igényes világ egy nőtől, hogy sikeres legyen? Ez a kép akkor készült, amikor Bombay utcáin sétált és vásárolt.

7. Színpadon kívüli szépség:

Huma Qureshi smink nélkül 7

Huma Qureshi a mindenkori gyönyörű természeti szépség, aki szereti egyszerűsíteni. Itt látjuk a hibátlan szépséget a legjobb önmagában, ha világos zöld felsőt visel egy fehér fölött és egy szakadt farmert.

8. Ragyogó fehérben:

Huma Qureshi smink nélkül 8

Itt Huma Qureshi alkalmi fehér salwar kameez-t visel, és sminkmentes megjelenést kölcsönöz. Annak ellenére, hogy az egyszerű megjelenést hordozta, Huma nagyon csinosnak tűnt, és jelenléte befolyásolta az embereket, hogy nézzenek rá.

9. Woodland termék bevezetése:

Huma Qureshi smink nélkül 9

Huma Qureshit egy Woodland üzletben észlelték, és segített a cégnek a téli kollekció termékeinek bevezetésében. Itt smink nélküli arca volt, de mégis nagyon csábítónak tűnt.

10. A repülőtér kinézete:

Huma Qureshi smink nélkül 10

Teljesen helyeseljük a Huma kinézetét a repülőtéren. Megmutatja nekünk, hogyan kell stílusosan utazni és kényelmesen maradni. Ezzel a kényelmes pólóval és kardigánnal már nem okoz gondot a hosszú repülés. A túlméretezett puszta szemüveg csodálatosnak tűnik.

11. A Slay-Queen:

Huma Qureshi smink nélkül 11

Huma filmvetítésen vesz részt ebben az aranyos ruhában. Smink nélküli megjelenést mutat, és mégis elegánsnak tűnik. Kék ruhája halfarkú fonattal és fekete táskával soha nem teheti rosszul.

12. A világ tetején álló szelfi:

Huma Qureshi smink nélkül 12

A Huma ez a teljesen smink nélküli szelfi a Balloon fesztiválon készült. Téli kabátjával és sötét színezett pilótákkal szögezte le a megjelenést. Nem visel kiegészítőket, és hisz a minimalizmusban. Szeretjük ezt a megjelenést!

Huma Qureshi azon kevés színésznők egyike, akik megingathatják a smink nélküli megjelenést. Hibátlan bőrrel van megáldva, és folyós, vastag haja jelentős plusz. Huma az egyszerű öltözékéről is ismert, és legtöbbször nehéz kiegészítőket nem visel. Ehelyett szeret játszani az árnyalataival és a táskáival. Olyan bőrrel, mint Huma, akinek van ideje sminkelni?