12 gyönyörű kép Tyra Banksról smink nélkül

Tyra Lynne Banks egy volt amerikai szupermodell, aki 15 éves korában vált híressé, amikor a legelső színes származású nőként szerepelt a GQ divatmagazin sportos illusztrált fürdőruha -számaiban. Tehetségei azonban nem csak a modellkedés köré összpontosultak, mivel szakmája későbbi éveiben sikeres vállalkozóvá, vendéglátóvá és üzletasszonnyá vált. A divatikonnak lenni azonban óriási nyomás, ahol egy adott személynek minden helyzetben a legjobbnak kell lennie. Ennek ellenére gyakran előfordulnak szivárgások és apróságok, amikor egy csillagot látunk az igazi énjében, és itt van néhány közülük, hogy eldönthessük, valóban jó -e a professzionális smink nélkül. Ez a cikk bemutatja a legjobb Tyra Banks smink nélküli képeket.

1. Szemgolyók megragadása:

Tyra Banks képei smink nélkül

Tyra Banks viccesen nézett ki ebben az aranyos szelfiben. Abszolút nincs rajta smink, és magabiztosan fedte fel foltos, egyenetlen bőrét. Ezen a képen megmutatta beesett szemét és sötét karikáit is. A szemgolyói úgy tűnik, hogy kiugranak időben, és a kacsa ajkai biztosan szórakoztatják rajongóikat.

2. Messing szelfikkel:

Képek Tyra Banks smink nélkül 3

Tyra Banks közzétett egy újabb szelfit, amelyben ismét felfedte őrült önmagát. Teljesen összezavarodott haja, smink nélküli arca és kiugró szemgolyói kétségbe vonnak bennünket, hogy ez valóban Tyra Banks. Teljesen sportos, ha a képeiről van szó, és egy pillanatig sem habozik, hogy jó időt töltsön a rajongóival.

3. A barna hajú lány:

Képek Tyra Banks smink nélkül 3

Az itt közzétett Tyra Banks nem sminkes szelfi felfedi szenzációs önmagát. Lenyűgözően néz ki gyönyörű, hullámos rézbarna hajában. Ezen a frissítő képen babának tűnt. Tyra fontos üzenetet küld minden lánynak, hogy a nyers szép, és nem kell órákat töltenie a tükör előtt.

4. Szerelem kiküldése:

Tyra Banks képei smink nélkül 4

Szelfik folytatásaként Tyra Banks úgy néz ki, mintha szerelmet küldene minden rajongójának. Mezítláb ment, és visszafogott pillantást vetett rá. Annak ellenére, hogy nincs sminkje, arccsontja úgy néz ki, mintha gyönyörűen körvonalazódna. Nagy, fényes szeme minden lány álma.

5. Friss zuhanyzás:

Képek Tyra Banks smink nélkül 5

Tyra Banks frissen kiment a fürdőből, és egy szelfit tett közzé, amikor visszafordult, és ravasz pillantást vetett a kamerára. Nem volt smink, és mégis a lehető legjobban nézett ki. Bőre hibátlan, mint valaha, csillogott és csillogott, miközben komoran mosolygott a képre. Ilyen időkben mondhatjuk igazán, hogy Tyra Banks igazi dögös sminkkel vagy anélkül.

6. Smink előtt és után:

Képek Tyra Banks smink nélkül 6

Elismerjük, hogy a csillagok egészen másképp néznek ki a szokásos smink nélkül. Valójában annyira megszoktuk, hogy ezeket a csillagokat ép sminkkel látjuk, hogy gyakran meglepődünk, ha nem látjuk őket. Tyra azonban csekély hiányosságai ellenére is gyönyörű, mivel büszkén viselte a foltjait és a sima bőrét, és.

7. Alkalmi kirándulás:

tyra bankok smink nélkül 7

Fekete blúzában sétálva Tyra belekapott az egyik szokásos smink kevésbé okozati napjába. A szélben áradó haja rövid volt és ropogós, miközben smink nélkül nézett ki. Annak ellenére, hogy az arca nem jól látható, Tyra hibátlanul nézett ki, anélkül, hogy az arcán látható foltok voltak.

8. Az Aqua Look:

Képek Tyra Banks smink nélkül 8

Tyra a fejére sálat tekert, és két copfba borította a haját, miközben szélesen pózolt a kamerának. Csinos kukucskálói lenyűgözőnek, világosnak és kecsesnek tűntek barna színben, és gyöngyházfehérjét a fényképezőgépnek villantotta. Egy kis ragyogás soha senkitől sem nézett ki rosszul, és egyéb jelentős smink nélkül nagyon édesnek tűnt.

9. Ha a kinézet megölhet:

Képek Tyra Banks smink nélkül 9

A smink nélküli szelfi -hash által megjelölt trend rengeteg pezsgést keltett a hírességek világában, ahol sok híresség büszkén vette fel közösségi oldalait, hogy meztelen arcú szelfiket tegyen közzé, feltárva belső szépségét. Tyra sem volt más, hiszen lenyűgöző képet varázsolt macskaszemével és hibátlan bőrével.

10. Csak szórakozásból:

Képek Tyra Banks smink nélkül 10

Egyik közösségi oldalán közzétett egy szelfit arról, hogy buta arcokat csinál, miközben ő, anélkül, hogy az arca domináns foltja smink nélkül határozta volna meg magát. Lágy sörénye végiggurult az oldalán, miközben vicces arcot vágott a kamerának. Még smink nélkül is láthattuk, hogyan tudja hibásan lehúzni ezt a megjelenést, és valóban lenyűgözött minket.

11. Bed Bed Selfie:

Képek Tyra Banks smink nélkül 11

Ismét láthatjuk Tyra Banks -t a nem elkészített szelfiben, ahol látta, hogy az ágyon fekve fekszik oldalra, miközben a képéhez pózolt. Ez a megdöbbentő, aki a Next American szupermodell házigazdája volt, egyszerűen lenyűgözőnek tűnt, minden hiba nélkül. Lágy vonásai kiemelték világos szemeit.

12. Elegáns hajú megjelenés:

Képek Tyra Banks smink nélkül 12

Annak ellenére, hogy mindig láttuk, hogy Tyra hevesen viseli a külsejét, Tyra elismerte, hogy nem fél megmutatni a világnak a hibáit, és ezáltal tisztává teszi egyik eseményét, tökéletesre igazította a haját, és úgy döntött, hogy nemet választ. smink megjelenés.

A Tyra Banks nemcsak Amerikának, hanem az egész világnak minden törekvő modelljét inspirálja. Stílusos megjelenése, magassága a rámpán és a csillogás hányadosa teszi őt a jól fizetett modellek közé. Ő azonban mindig a bőr sminkjének szabadon tartása mellett áll, és feltárja természetes önmagát. Mindig hisz abban, hogy nyers és valódi marad. Bár munkája megköveteli, hogy mindig készen álljon a vörös szőnyegre, szereti lemondani mesterséges önmagáról, és belépni a komfortzónájába. Reméljük, hogy Tyra Banks nem készített sminkes szelfit komoly szépségcélokkal.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80