12 legjobb kép Kelly Clarksonról smink nélkül

Kelly Brianne Clarkson vagy egyszerűen Kelly Clarkson (színpadi neve) Amerika egyik legjobb énekese. Ő az Amerika bálványának győztese, amely felhúzta a függönyt sikeres énekes- és dalírói karrierje előtt. Nemcsak a zeneszeretők körében népszerű, hanem a divatrendőrség körében is. Ezt a természetes szépséget gyakran csupasz arccal látják. Smink nélkül is úgy tűnik, Kelly magabiztosan von le minden pillantást. Ez a cikk felöleli Kelly Clarkson smink nélküli legjobb képeit.

A legjobb képek Kelly Clarksonról smink nélkül:

1. Őszinte lövés:

Kelly Clarkson smink nélkül1

Ez egy elég régi kép Kellyről, ahol gyönyörű mosolyát és smink nélküli arcát mutatja. Kelly szeret az egyszerű életet élni, és nagyon egyszerűen felöltözni is. Úgy gondolja, hogy természetes szépsége elegendő ahhoz, hogy lenyűgözze a nézőket. Ez Kelly Clarkson smink nélküli egyik legjobb képe.

2. Tökéletes homlok frufru:

Kelly Clarkson smink nélkül2

Ez egy újabb fantasztikus kép az American Idol győzteséről, ahol smink nélküli arcát sportolja. Annyira istenien néz ki, hogy meg sem próbálja. A mosolya és természetesen gyönyörű arca párosul ahhoz, hogy lenyűgözze az embereket.

3. Szomorú, de szép arc:

Kelly Clarkson smink nélkül3

Itt van egy újabb régi kép Kelly Clarksonról, ahol úgy tűnik, hogy nulla sminket visel. Kelly minden idők egyik legvonzóbb énekese, és smink nélküli frissítéseivel kapcsolatban maradhat rajongóival.

4. Készen áll a fröccsenésre:

Kelly Clarkson smink nélkül4

Kelly nemrégiben hízott. De a hangját és a szépségét nem befolyásolta. Az emberek még mindig kedvelik őt, és ő továbbra is minden idők egyik legszebb természetű popénekese. Kellynek meg sem kell próbálnia szépnek látszani. Egyszerű maradhat a maximális határig, és még mindig nagyon stílusos.

5. Finom Anyu:

Kelly Clarkson smink nélkül5

A smink nélküli Kelly Clarkson képére kattintottak, amikor családjával hosszú útra indult. Itt alkalmi ruhákat viselt, és nagyon szépnek tűnt. Az arca kicsit duci lett a terhesség alatt, de még mindig képes lenyűgözni sok embert.

6. „Csodálatos nő”:

Kelly Clarkson smink nélkül6

Kelly nem szereti, ha sokat nyilvánosságra hoznak, és ezért legtöbbször igyekszik alacsony megjelenést mutatni. Itt szürke pulóvert és olvasható sálat viselt, barna táskával együtt. Nem volt smink az arcán, és csak így nézett ki szépnek.

7. A fiú-barát megjelenés:

Kelly Clarkson smink nélkül7

Itt van egy gyönyörű kép a csodálatos Kellyről, ahol egyáltalán nem visel sminket, de mégis lenyűgözőnek tűnik.

8. Strandkész:

Kelly Clarkson smink nélkül8

Ez egy gyönyörű kép Kellyről, ami akkor készült, amikor a barátaival fürdött egy vidámparkban.

9. Lady in Black:

Kelly Clarkson smink nélkül9

Itt láthatjuk Kellyt távozni, miután befejezte élő fellépését egy eseményen. Hűvös fekete megjelenésű volt, és így nagyon jól nézett ki.

10. A repülőtér kinézete:

Kelly Clarkson smink nélkül 10

Kelly alacsony profilt tart, amint azt korábban tárgyaltuk, és ez a kép is ezt bizonyítja. Kelly nagyon imádnivalónak tűnik ezen a képen, amelyet egy repülőtéren kattintottak.

11. A tökéletes anya:

Kelly Clarkson smink nélkül 11

Kelly úgy néz ki, mintha gondjai lennének a gyerekeivel otthon. Ezen a képen egy alkalmi pólót visel, amely verejtékkel van festve. Hé rendetlen hajcsizma és ez a “Mit csináltál?” az arca egy mulatságos lövés. Még mindig sikerül csinosnak lennie, ugye?

12. Mosolyogva a szelfiért:

Kelly Clarkson smink nélkül 12

Teljesen meg vagyunk rémülve ettől a képtől, ahol Kellyt mosolyogva látjuk egy szelfiben a gyerekével. Aranyos mézelő méhnyomott sapkát visel, és a bőrén nincsenek sminknyomok. Ez az egymillió dolláros mosoly elég ahhoz, hogy a képeihez ragaszkodjon.

Kelly Clarkson számos interjúban elárulta, hogy szereti természetes önmagát, és szeretne smink nélkül menni a színpadról. Édes arca van, amely még a legkeményebb szíveket is meg tudja olvasztani. A Kelly a csillogás és az otthonosság tökéletes keveréke. Viselheti egy díva cipőjét, hogy felgyújtsa a színpadot, vagy egyszerűen viselheti a háziasszony köpenyét. Akárhogy is, sikeresen lehúzza a tekintetet!

Kelly Clarkson természetesen gyönyörű, és a fent tárgyalt képek a legjobbak közé tartoznak. A képek bizonyítják azt a tényt, hogy ez a nő egészen elképesztően tud kinézni anélkül, hogy bármilyen szépségápolási termékhez menne.