12 legújabb kép Khloe Kardashianról smink nélkül

Khloe Kardashian Hollywood egyik híres híressége. Főszerepet játszik a valóságshow -ban, „lépést tartva a Kardashianokkal”. Gyilkos külsejét a világ minden táján értékelik a nők. Bár drága ékszereivel, ruháival és sikeres sminktrükkjeivel sikerül ellopnia a külsejét, Khloe gyakran szereti sportolni természetes szépségét a szempillaspirál -arcához képest. Íme néhány legjobb kép Khloe Kardashianról, smink nélkül.

1. Önmaga lenni:

Khloe Kardashian smink nélkül 1

Khloe Kardashian szeret önmaga lenni. Ha a természetes szépségről van szó, nem habozna smink nélkül menni. A képen bal oldalon Khloe nem visel sminket, miközben elhagyja az edzőtermet, és még mindig nagyon szépnek tűnik. Bár nem közelít meg a jobb oldali kinézetéhez, de még mindig képes elég sok embert lenyűgözni.

2. Néhány véletlenszerű kattintás:

Khloe Kardashian smink nélkül 2

Itt van egy kép Khloe -ról, aki Beverly Hills utcáin sétál. Nagyon kötetlenül tartja, ha csak egy szürke felsőben ringatja a fekete körvonalat. Mivel pufók arca van, még imádnivalóbbnak tűnik, ha felveszi ezeket a napszemüvegeket.

3. A víz jót tesz az egészségnek:

Khloe Kardashian smink nélkül 3

Khloe Kardashian valahogy mindig képes csinosnak tűnni bármiben. Itt egy fekete pólót visel, és a haja fel van kötve. Nagyon egyszerűen öltözködik ebben a ruhában, és még mindig elég alkalmasnak tűnik ahhoz, hogy vonzza a fotósokat. Inspiráló nem?

4. Minden róluk néz ki:

Khloe Kardashian smink nélkül 4

Khloe Kardashian -t észrevették autójában, miközben télen fokozta a meleget egy fekete kapucnis felsőben és vonzó fényben. Nagyon vonzónak és egyszerűnek tűnik egyszerre. Nem visel sminket, és továbbra is megőrzi a legszebb képet.

5. Vásárlás L.A -ban:

Khloe Kardashian smink nélkül 5

Khloe Kardashiant észrevették, hogy L.A -ban vásárol, teljes ujjú kék felsőben, fekete nadrágban. Ennek a nőnek alig kell smink, hogy vonzó megjelenést kapjon. Legtöbbször örömteli hangulatban van, ami az egyik nagy titka annak, hogy egészségesnek és szépnek tűnjön.

6. A titok a fittség:

Khloe Kardashian smink nélkül 6

Khloe fitnesz -őrült, és szereti minden reggel meglátogatni az edzőtermét. A csodálatos testalkat mellett lélegzetelállító természeti szépséget kapott, amely megvilágítja reggeleit. Itt a szokásos tornatermi viseletét sportolja, ami elég ahhoz, hogy megbirkózzon a Kardashianokkal.

7. Újabb bevásárló út:

Khloe Kardashian smink nélkül 7

Khloe Kardashiannak görbe alakja van. Ezek a görbék nagy szerepet játszanak gyönyörű képének kialakításában. L.A -ban észlelték őt, miközben egy áruház felé tartott vásárolni. Azon a szeles napon Khloe fekete felsőt viselt, szűk farmerrel és hozzáillő fényekkel. Laza haja, szőke fényekkel volt az adott nap fő vonzereje.

8. Cselekvés közben:

Khloe Kardashian smink nélkül 8

Khloe Kardashiant észrevették L.A -ban, aki egy rövid farmerkabátot ringatott egy divatos ruhán. Ezen a képen elég káprázatosan nézett ki, és sikerült ellopnia a tekintetét. Van egy egyszerű kézitáskája is, olyan egyszerű, mint a kinézete.

9. Kirándulás a változásért:

Khloe Kardashian smink nélkül 9

Khloe Kardashian ezen a képén díszes csillogást viselt, fekete felsővel együtt. Khloe stílusérzéke az egyik fő oka a szépségének. Szereti formában tartani magát, és bízik abban, hogy megjelenjen a smink nélküli arc.

10. A kötő hölgyek:

Khloe Kardashian smink nélkül 10

Khloe smink nélkül jól néz ki néhány egyszerű kabátban és caprisban. Láthatóan élvezi egy kis időt Kim Kardashian társaságában. Csak egyszerű árnyalatokkal és a táskájával meglehetősen könnyen meghúzta az „egyszerű megjelenést”.

11. Az az átgondolt tekintet:

Khloe Kardashian smink nélkül 11

Nézd, ahogy a kétkedő pillantást vet valamire. Kényelmes viseletet visel, amely minden nyári napon ideális. Csak rendezett, laza hajjal és függő medál lánccal ez egy őszinte lövés, amelyet fogadásunk szerint nem tudott!

12. A forró pillantás:

Khloe Kardashian smink nélkül 12

Itt egy másik kép, ahol a Kardashian teljesen smink nélkül lép. Hagyja, hogy megjelenése és ruházata beszéljen, miközben élvezi az időt. Itt előkelő, durva kabátot és fekete öltözéket visel, miközben csak egy táskája van a cucc hordozására. Ez egy újabb megjelenés az inspirációhoz.

Nem félelmetesek ezek a csodálatos képek? Jól! Úgy tűnik, Khloe biztosan finom vonalat húzott a munka és a magánélet között, és ez tökéletesen inspiráló! A szép megjelenés kulcsa a mosolyod, amelyet könnyedén lehúzhatsz. Az öltözéknek még egy nagy szerepe van abban, hogy szépnek és magabiztosnak tűnjön. Szóval hölgyeim! Lépjen ki kényelmes viseletében, csak legyen elég biztos abban, hogy ne rohadjon meg!