13 legjobb fotó Lindsay Lohanról smink nélkül

Lindsay Lohan nagyon híres színésznő volt, akit valójában az egyik legszebb embernek tartották virágkorában, és még ma is, miután a legjobb idők leteltek, Lindsay smink nélkül teljesen ragyogóan néz ki. Sok oka van annak, hogy Lindsay miért maradt ilyen jó megjelenésű hölgy olyan sokáig, mert állandóan hisz a jó megjelenésében, nem pedig a kozmetikumok iránti növekvő igényben, amelyet ma az emberek világszerte egyre inkább elfogadnak. Lindsay nagyon nyitott arra a tényre, hogy nem használ sminket, hogy szépnek tűnjön, és ez a tény valójában meglehetősen észrevehető az interneten készült állóképekben. Az alábbiakban néhány fotó Lindsay Lohanról smink nélkül:

A legjobb fotók Lindsay Lohanról smink nélkül:

1. A Beach Babe:

Lindsay Lohan smink nélkül 1

Lindsay készen áll arra, hogy megütje a hullámokat ezzel a tengerparti megjelenéssel. Arca mentes mindenféle sminktől. Ezen a képen úgy néz ki, mint egy sellő fürdőruhában. Imádjuk, ahogy a fülgyűrűkkel és cérnalánccal kiegészítette. A bőre nagyon jól kiegészíti a tengerparti homokot.

2. Legyen nyugodt és mosolyogjon:

Lindsay Lohan smink nélkül 2

A gyermekkori színésznőnek ez az őszinte képe beleszeret belé. Elég nyugodtnak és nyugodtnak tűnik ebben a felvételen. Karjai a harangú ujjú pulóverbe bújva aranyos pózot varázsolnak. A gyönyörű mosolya a legjobb smink, amit ezen a felvételen viselt.

3. A címlap lány:

Lindsay Lohan smink nélkül 3

Ezen a képen Lindsay pózol egy spanyol magazin címlapjához. Elárulja, hogyan lehet valaki gyönyörűnek tűnni mutatós smink használata nélkül. A szeplőit egy kicsit eltakarva egy cigány ihletésű öltözéket viselt ebben a felvételen. Szeretjük a bizalmát!

4. Sun Kissed Selfie:

Lindsay Lohan smink nélkül 4

Sok bátorság kell ahhoz, hogy barátkozzunk a zord napsütéssel. Itt látható Lindsay, aki pózol új legjobb barátjával, az árnyékával! Ebben a szelfiben minimálisra csökkentette a sminkjét. Szeretjük kiemelt arccsontjait a ragyogó napsugarak alatt. És ó! Nem szabad elfelejteni ezt a mosolyt!

5. A szeplős szépség:

Lindsay Lohan smink nélkül 5

Lindsay nagyon jól ábrázolja ezen a képen, hogy abszolút minimalista a sminkelésben, és a lehető legjobb módon ringatja természetes megjelenését. Büszkélkedik természetes szeplőivel, és ez a kép megmutatja, milyen gyönyörű lehet minden hibája ellenére.

6. Minden szem rajtad:

Lindsay-Lohan smink nélkül 6

Lehet, hogy Lindsay visszavonult a képernyőről, de még mindig nagyon aktívan részt vesz a díjátadó ünnepségeken, amelyek közül az egyik tartalmazza az itt készült képet, ahol az emberek eltörpülnek a szépség mellett, amelyet Lindsay Lohan a világnak ajándékoz.

7. Beszélgetések:

Lindsay Lohan smink nélkül 7

Ezt a képet Lindsay Lohan paparazzijai készítették a képernyő egyik legjobb pillanatában. Úgy tűnik, igazán elmerült a vitában, és a szeme azt mutatja, mennyire komolyan veszi a pontokat. Ez a figyelmes hallgató csipetnyi kohl -t és szempillaspirált visel a szemén.

8. Lány a szomszédban:

Képek Lindsay Lohanról smink nélkül 8

Lindsay tökéletes szomszéd lány szerepét játssza ezen a szép képen. Egyszerű spagetti felsőt visel, haja lazán maradt. Arca ártatlanságról beszél, tekintete pedig érdeklődésére szegeződik. Egy kis szemceruzát visel, hogy kiemelje a szemét, de az arca mentes a sminktől.

9. Kohl Eyed Beauty:

Lindsay Lohan smink nélkül 9

Lindsay szeret bulizni, és ez a kép tökéletesen ábrázolja Lindsay -t, aki a barátokkal töltött éjszakát élvezi, de még mindig sokkal jobban néz ki, mint a legtöbb körülötte, és ha alaposan megnézi, a smink nem befolyásolja az arcát.

10. Vörös hajú szépség:

Lindsay Lohan smink nélkül 10

Ez a kedves Lindsay -kép a Szent Kereszt hátterében Isten szeretetét mutatja. A sima fekete felsővel és természetes vörös hajjal nagyon egyszerűnek tűnt. Az arca nem mutat sminket. Angyalinak látszik ezen a képen, és arra késztet bennünket, hogy „Ó, Istenem! Olyan gyönyörűen néz ki! ”

11. Gyöngyös könnyek:

Lindsay Lohan smink nélkül 11

Hogyan nézhet ki ilyen jól a könnycseppek ellenére? Ez a kép egy filmből készült, ahol mély érzelmeket mutat be. A szeme szorongásról beszél, és úgy tűnik, teljesen elmerült abban a szerepben. Néhány szemceruza kivételével nincs smink az arcán.

12. Angyal fehérben:

Lindsay Lohan smink nélkül 12

Teljesen nyilvánvaló, hogy Lindsay Lohannak nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy jól nézzen ki, mert természetesen nagyon csinos hölgy. Lindsay veterán színésznő, aki nehéz időkön ment keresztül a múltban, de egy igazi ember a hibáiból származik, és tanulnak belőle, ami a legjobb dolog Lindsay Lohanban.

13. Mosolyogva lövésre:

Lindsay Lohan smink nélkül 13

Ha még mindig nem hiszi azt a tényt, hogy Lindsay Lohan nem használ sminket, akkor sok olyan eset szerepel az újságokban és a paparazzik által nyíltan készített képeken, amelyek Lindsay Lohan -t a legnagyobb mértékben teszik ki.

Lindsay Lohan gyakran látható számos divateseményen, trófea rendezvényen és még sok másban. Naponta is nagyon aktív tagja sok társadalmi szervezetnek, és bár a képernyőn töltött ideje véget ért, nem vesztette el rajongóját egész éve alatt. Lindsay azon hírességek egyike, akik támogatják a természetes, smink nélküli megjelenést. Imádja pompázni természetes szeplős bőrével, és sok hozzá hasonló embert inspirált arra, hogy bemutassa hibáik szépségét. Reméljük, tetszettek ezek a csodálatos fotók Lindsay Lohanról smink nélkül.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80