14 legjobb Kate Winslet sminkfotó nélkül

A Titanic sztárja 40 éves, és még mindig rendkívül szép. Kate megrázta Hollywood képernyős világát, valahányszor felfedte isteni tehetségű gyönyörű arcát. Személyisége beszél érte, és olyan ragyogóan néz ki ebben a korban is. Különböző frizurákkal jelentkezett, és különböző karaktereket játszott, de megtartotta magának ezt az eredeti szépséget, amelyet nem lehet összehasonlítani. Íme néhány a legjobb Kate Winslet sminkfotók nélkül, amelyek bizonyítani fogják, hogy milyen gyönyörű valójában.

A legjobb képek Kate Winsletről smink nélkül:

1. A Fekete Rózsa:

Kate Winslet sminkfotók nélkül

Láttál fekete rózsát? Ha még nem, nézze meg ezt a gyönyörű képet Kate Winsletről. Millió dollárnak tűnik ebben a fekete színű, széles nyakú ruhában. Egy csipetnyi smink sincs a bőrén, és szeretjük, ahogy a bőre jó egészségről beszél.

2. Integetés a tömegnek:

Kate Winslet sminkfotók nélkül 2

Amikor egy olyan híresség, mint Kate besétál a tömegbe, nehéz ellenőrizni a forgalmat. Kate itt integet a tömegeknek, akik kétségbeesetten pillantanak kedvenc színésznőjükre. Hullámos hajában és meztelen rózsaszín ruhájában babának tűnik. Egy ilyen mosoly biztosan millió szívet fog összetörni.

3. A tökéletes anyát játszani:

Kate Winslet sminkfotók nélkül 3

Ez az imádnivaló kép, amikor Kate fiát a hátán hordja, az egyik kedvencünk. Fekete trencses kabátban látják, kereszt táskával és természetesen a kisfiával a táskáján. Úgy tűnik, hogy a fia a világ legboldogabb gyermeke, és kétségkívül Kate a tökéletes anya szerepét játssza a képernyőn kívül.

4. Az 1. szám Mindig:

Kate Winslet sminkfotók nélkül 4

Ez a kedves szelfi Kate része a bálvány kihívásnak. Lenyűgözőnek és üdítően valóságosnak tűnik ebben a smink nélküli szelfiben. Az 1 -es szám a tenyerén jelzi a hollywoodi státuszát. Határozottan ő a kedvenc hollywoodi hírességünk.

5. Hibáinak bemutatása:

Kate Winselt smink nélkül 5

Kate sok szép munkát végzett egész életében és Hollywoodban töltött ideje alatt is. Munkái csodálatos nővé teszik őt, és szépsége ragyog a munkáján és az arcán is. Csodálatos nő, és ezt bárki elmondhatja, ha ránéz a természetesen gyönyörű arcára.

6. Dolgozni:

Kate Winselt smink nélkül 6

Kate Winselt elcsattant, amikor hazautazott, miután elővett néhány forgatókönyv -másolatot, és kitöltötte papírjait az új filmjéhez. Itt alkalmi, de gyönyörű pulóvert visel, és csak ebben néz ki. Szépsége az arcában rejlik, amely 24 × 7 -et tükröz.

7. Az ideges szépség:

Kate Winselt smink nélkül 7

Itt Kate sportolja a nyavalyás megjelenését minimális sminkkel együtt. Szép és szép bőre van, ami szinte semmit sem igényel. Remekül tud kinézni, ha szinte bármit visel a szekrényben, és könnyedén ringathatja. Itt gyönyörű fehér blézert visel a nők számára, és sportolja a jól sikerült haját is.

8. Göndör szépség:

Kate Winselt smink nélkül 8

Ez Kate terhesség utáni képe. Nyilvánvalóan sokat hízott, de mégis van valami elképesztő benne, ami vonzza az embereket, hogy minden cél nélkül beszéljenek vele. Ó várj! Ez természetesen gyönyörű arca. Valószínűleg ez az egyik legjobb fotó smink nélküli Kate Winsletről.

9. Izgatott, mint mindig:

Kate Winselt smink nélkül 9

Ez egy újabb gyönyörű smink nélküli kép Kate-ről, amelyet a repülőtéren kattintottak. Elég professzionális és stílusos volt egyszerre. Szürke kötött kardigánja, katonai zöld pólóval, elképesztő kombináció. Nagyon izgatottnak tűnik, hogy különleges meglepetést mutasson rajongóinak.

10. Átkelés az úton:

Kate Winselt smink nélkül 10

Kate konkrét képére a film forgatásain kattintottak, ahol társszínésze Liam Hemsworth volt. Források szerint egészen elképesztően nézett ki ebben a filmben, ami nem meglepő. Hízott egy kicsit, de ugyanolyan gyönyörűen néz ki, mint a 20 -as években.

11. Hadd mondjak valamit:

Kate Winselt smink nélkül 11

Itt Kate -t ​​észrevették, amint egy fekete bőrkabátot ringat, ami jól áll neki. Természetesen simán hordta természetesen szép arcát is, és az arcán nyoma sem volt sminknek vagy semmiféle szempillaspirálnak. Csak természetesnek és gyönyörűnek tűnt.

12. Séta a fiával:

Kate Winselt smink nélkül 12

Itt láthatjuk Kate Winseltet, aki ringatja hétköznapi ruháját, miközben sétálni viszi a fiát. Ez Kate Winslet egyik legszebb képe, anélkül, hogy bármilyen ruhát viselne. Ennek a nőnek a mosolygós és természetes szépsége több mint elég ahhoz, hogy több ezer férfit lenyűgözzen.

13. Lady James Bond:

Kate Winselt smink nélkül 13

Ez Kate Winselt képe, amelyet ismét rákattintottak a reptéren, ahol láthatóan habozás nélkül mutogatta smink nélküli arcát és alkalmi ruhakészletét. A fekete blézerrel ellátott sugárfekete szemüveg Lady James Bondra hasonlít.

14. Őszibarack és rózsaszín:

Kate Winselt smink nélkül 14

Ez egy tizenéves kép Kate Winsletről. Ha Kate Winslet sminkképeket keres, akkor ez egy gyönyörű. Itt mosolyog a kamerára, bár tudta, hogy egyáltalán nem sminkelt. Őszibarackos ragyogást visel a képen, és rózsás arca nem érhető el még a legjobb pirosító termékekkel sem.

Kate Winslet mindig is arról a tanácsáról volt híres, hogy ne használjon túlzott sminket. Hisz a kecses öregedésben és a természet törvényeinek tiszteletben tartásában. Azt javasolja, hogy a jó alvás és az egészséges táplálkozás sok időt szakíthat le a sminkszékről. A sima, hidratált bőr titka a sok víz fogyasztása. Óva int az alkohol és a dohányzás bőrre gyakorolt ​​hatásaitól. Bár azt állítja, hogy kevés karbantartást igénylő személy, ezek a Kate Winslet sminkfotók nélkül illusztrálják azt az egészséges rendszert, amelybe belenyugszik.