14 lenyűgöző kép Jessie J -ről smink nélkül

Jessica Ellen Cornish színpadi nevén is ismeri Jessie J híres dalszerző az Egyesült Királyságból. Vad stílusáról ismert, mégis csinos megjelenéséről. Twitter -fiókját rendszeresen frissítik a smink nélküli szelfik, amelyeken képein keresztül kommunikál rajongóival. Bár a nehéz sminkeket választja a színpadon, az énekesnő úgy dönt, hogy egyszerű és természetes marad a képernyőn. Mindenkit sokkol a kristálytiszta bőre miatt, miután lemosta a sminkrétegeit. Ebben a cikkben megvitatjuk a Jessie J no smink szelfiképek legjobbjait.

1. A vállalati megjelenés:

Jessie J smink nélkül

Az énekesnő ezen a képen a táblatermet választotta. Karcsú haja, túlméretezett szemüvege és hosszú trencskabátja volt. Jessie meztelen arccal ment ezen a képen, mégis úgy nézett ki, mint egymillió dollár. Úgy tűnt, teljesen elmerült a telefonbeszélgetésében. Teljesen szeretjük ezt a pózt!

2. A borotvált fej megjelenése:

Jessie J smink nélkül 2

Hányan tudunk ilyen csinosnak látszani a szinte borotvált hajvágás ellenére? Csodálatosan nézett ki ebben a szokatlan hajban, ahol a gyökeréig levágta a haját, és platinára festette. Bőre frissességet mutat, amit sok nő szinte lehetetlen elérni. Nem szabad elfelejteni kedves rózsaszín ajkait!

3. Menet közben:

Jessie J smink nélkül 3

Ez egy gyönyörű nap, egy nap, hogy elmenjünk egy kört a nyitott tetején. Jessie fantasztikusan néz ki ebben a visszafogott megjelenésben. Egy szürke rövidnadrágot és egy ezüst fojtót választott. Nem volt smink az arcán, és úgy döntött, hogy még a szemöldökét is eltorzítja. Szeretjük, hogy milyen kényelmesen nézett ki ezen a képen.

4. Hit The Sack Selfie:

Jessie J smink nélkül 4

A fárasztó nap ellenére az énekesnőnek mégis sikerült angyalnak látszania. Ezen a képen fontos szépségcélokat adott nekünk, amelyet közzétett közösségi oldalán. Feltöltötte ezt a kollázst, ahol Jessie smink nélkül ment, de frissen nézett ki, mint egy virág. Fehér köntöse nagyon jól kiegészítette sugárzó bőrét.

5. Holló hajú szépség:

Jessie J smink nélkül 5

Egy dolgot nem lehet tagadni, hogy Jessie J másképp néz ki, ha nem visel sminket. De gyönyörű arca van, és ezt nem kell arcápolási termékek segítségével kényeztetni. Ez az egyik legszebb Jessie J no smink kép.

6. Melegen maradni:

Jessie J smink nélkül 6

Jessie -nek nagyon aranyos arca van, és még mindig csábítóan fog kinézni, amikor leveszi ezt a sminket. Erre a képre kattintottak, miközben a Grammy -jelölt szépség kiszállt egy repülőtérről. Elég jól érezte magát azzal a ténnyel, hogy még smink nélkül is fényképezték. Bízik természetes szépségében.

7. A Tökéletes Pout:

Jessie J smink nélkül 7

Jessie J kidugja ajkait ebben a konkrét sminkkép nélkül. Nagyon jól nézett ki, még akkor is, ha leveszi a sminket az arcáról. Ezen a képen látszott a tökéletes tolla, amitől aranyosabbnak tűnt, mint valaha. Gyönyörű rózsaszín ajkai és tökéletes bőre minden lány álma.

8. Elragadó mosoly:

Jessie J smink nélkül 8

Ha igazi látványt szeretne látni Jessie természetes szépségéről, akkor ez az egyik legjobb Jessie J sminkkép nélkül. Valószínűleg ez az egyik legjobban kinéző kép Jessie -ről, aki a valódi arcát viseli, amin valaha keresztül fogsz esni.

9. Mosolyogva végig:

Jessie J smink nélkül 9

Jessie -nek gyerekes öltözködési érzéke van, vagy tegyük fel, hogy bármit jól nézhet ki rajta. Gyönyörű arcvonása lehetővé teszi számára, hogy szinte bármit viseljen, és ebben jól nézzen ki. Erre a Jessie J smink nélküli képre kattintottak egy repülőtéren.

10. Arcpakolás ideje:

Jessie J smink nélkül 10

Ha hajlandó látni Jessie J igazi arcát, akkor itt van az egyik legjobb Jessie J smink nélkül, amely megmutatja természetes fényét. Az arca abszolút isteni, és szinte bármit tud sportolni az arcán (smink), mivel arca alkalmas bármilyen szépségápolási termék fenntartására.

11. Testvérvárosi kapcsolat:

Jessie J smink nélkül 11

Ez a bizonyos Jessie J no smink szelfi számos lájkot kapott. A kép mögötti hatalmas felhajtás ennek az énekesnek a gyönyörű arca miatt van. Az arca olyan képességgel rendelkezik, hogy vonzza és szinte ráveszi az embereket, hogy nézzék meg ezt a képet.

12. Friss bőr:

Jessie J smink nélkül 12

Ha nem szeretne sminkelni ennek a híres énekesnek az arcát, akkor ez a kép megfelelő lesz az Ön számára. Ragyogónak és hibátlannak tűnt ezen a képen. A bőre csodálatos egészségéről beszélt, és gyémántként ragyogott. Úgy tűnt, mintha valaki tökéletesre csiszolta volna. Ez is az egyik legjobb Jessie J smink nélkül, valaha.

13. Ms. Funny Bones:

Jessie J smink nélkül 13

Jessie J szeret megőrülni, amikor nem engedi magát elfoglaltságának. Ez a smink nélküli kép biztosan mindnyájunknak könnyebb pillanatot ad. Hamis műfogsorral pózolt, hogy meglepje rajongóit. Az egyik nem segíthet, ha értékeli a magabiztosságát, amellyel ilyen képeket tett közzé.

14. A díva:

Jessie J smink nélkül 14

Jessie J szinte ugyanúgy néz ki, amikor a minimális sminkmennyiséget sportolja az arcán. Ez a nő alig igényli a szépségápolási termékeket, hogy vonzóvá tegye magát.

Jessie J tökéletes példa arra, hogy meghúzza a határt a magánélet és a szakmai élet között. Azon kevés hírességek közé tartozik, akik nem félnek megmutatni a világnak valódi és nyers oldalát. Jessie -nek szigorú bőrrendszere van, amelyet pontosan követ. Ez a titka a tükör sima bőre mögött. Megdöbbentően szép bőréről és rózsaszín ajkairól ismert. Instagram -fiókja tele van szelfivel, amelyek sok szeretetet keresnek az emberektől. Reméljük, tetszettek ezek a legjobb Jessie J no smink szelfi képek ebben a cikkben.