14 lenyűgöző kép Kirsten Dunst smink nélkül

A hollywoodi ipar tele van csillagokkal, amelyek nemcsak abszolút gyönyörűek, hanem a világ minden tájáról származó emberek irigységévé és példaképeivé váltak. Kirsten Dunst egy ilyen kedves hölgy, aki a Marvels Spiderman trilógiájának legjobb teljesítményeivel valóban meghökkentette a hollywoodi világot. Kirsten Dunst nem a sztárság miatt nevezik hollywoodi dívának, hanem nagyon természetes megjelenése miatt, amely fényesebben ragyog, mint az iparág legtöbb sztárja. Kirsten egy született szépség, aki valójában jól vigyáz magára, és igyekszik a lehető legtávolabb maradni a kozmetikumoktól, hogy a lehető leghosszabb ideig egészséges és természetes maradjon. Az alábbiakban bemutatjuk Kirsten Dunst smink nélküli legjobb megjelenéseit, hogy lássa, milyen szép és természetesen gyönyörű ez a szupersztár. Nézze meg Kirsten Dunst smink nélküli szelfi képeinek legjobbjait is.

1. Érzelmi érzés:

Kirsten Dunst smink nélkül 1

Kirsten érzelmes képe a Cannes -i Red szőnyeg eseményen készült. Fékezhetetlen könnyei vannak, és a rajongói azon tűnődtek, vajon mi zavarta annyira. Kicsit pufóknak tűnt, és nagyon minimális sminkje volt. A kijelentésű fülbevalói gyönyörűen néznek ki. Csak azt nem látjuk, hogy ez a kislány könnyeket hullat?

2. Finom Mami:

Kirsten Dunst smink nélkül 2

Ez a felvétel akkor készült, amikor Kirsten terhes volt a korai hónapokban. Aranyos kis ruhájában alacsony kulcsú megjelenést tartott. Szépen fésült haja és napszemüvege nyári megjelenést kölcsönzött. Kirsten biztosan tudja, hogyan kell egyszerűsíteni, mégis lenyűgözően néz ki minden egyes alkalommal, amikor kilép a házából.

3. A Vintage Shot!

Kirsten Dunst smink nélkül 3

Kirsten visszavisz minket a régi szép szüreti korszakba. Szürkeárnyalatos képe lenyűgöző megjelenést mutat. Hibátlannak és sugárzónak tűnt. Arcán nyoma sincs a sminknek, a színésznő mégis magabiztosan húzta le ezt a tekintetet. Hímzett farmerkabátja minden bizonnyal nyáladzásra méltó.

4. Szelfi barátokkal:

Kirsten Dunst smink nélkül 4

Kirsten nem néz ki szenzációsan ezen a képen? Ez a csoportos szelfi a barátaival elragadja e gyönyörű trió mosolyát. Kirsten lenyűgözően nézett ki a smink nélkül. Szép hullámos haja és friss megjelenése teszi őt a legjobbnak a három közül. Mondhatjuk fantasztikus hármas?

5. Kék szemű Belle:

Kirsten Dunst smink nélkül 5

Kristen minimalista, ha a sminkről van szó, mert szeret mindig egészséges maradni. Inkább egészséges étkezést és sok vizet választ napi rendszerességgel, napi edzésekkel, hogy testét fitté tegye és teljesen ragyogónak tűnjön.

6. Elegáns megtartása:

Kirsten Dunst smink nélkül 6

Ez egy kép Kristenről egy divateseményen, ahol valójában jobban néz ki, mint sok modell, aki ott volt. A szépsége valóban ragyog, és szokása szerint nagyon hűvös és kollektív viselkedése van, amely ezt a csodálatos hölgyet alkotja. Gyönyörű csipkés fekete ruhája lenyűgözően néz ki rajta.

7. Kép ​​tökéletes lány:

Kirsten Dunst smink nélkül 7

Ez a kép Kristenről készült az egyik premierjén, ahol ölni öltözött. Bizony ilyen megjelenéssel és smink nélkül Kristen sok ember figyelmének középpontjába került az esemény során. Győződjön meg erről a csodálatos hölgy képgyűjteményéről, hogy jóllakott legyen.

8. Csak alkalmi póz:

Kirsten Dunst smink nélkül 8

Ez az alkalmi Kristen -kép valóban felgyújtotta az internetet, mivel jól látható, hogy nagyon egyszerű sminket használ, de mégis a világ legjobb trendjeit vonzza le a természetes szépség kegyelmével. Gyönyörűen néz ki ebben az alkalmi ruhában, és szép mosolyát öltötte.

9. Gondolkodás:

Kirsten Dunst smink nélkül 9

Egy kép, amely akkor készült, amikor Kristen jól szerepelt egy film forgatásán, azt mutatja, hogy a Kristen kinézetének irányítására kinevezett stylist valójában úgy döntött, hogy tovább személyesíti e csodálatos színésznők természetes megjelenését, ahelyett, hogy túl sok sminket használna rajta.

10. Mosolyogva végig:

Kirsten Dunst smink nélkül 10

Kirsten Dunst Smink nagyon sugárzó mosollyal rendelkezik, ami valójában a külseje. Tiszteli a mosolyát, és a világ is. A bőre nagyon szépnek és makulátlannak tűnt. Jól ápolt bőre olyan sima volt, hogy visszaverte a fényképezőgép vakuját. Egy ilyen szépséget nem szabad kihagyni!

11. Hölgyek napja:

Kirsten Dunst smink nélkül 11

Ez a hétköznapi baráti kiruccanás a tökéletes helyzet, amikor Kirsten Dunst nem sminkel, mint láthatja, elengedte magát, hogy élvezze a napot anélkül, hogy bármilyen kiegészítőre lenne szüksége, hogy jobban nézzen ki, mint amilyen. Elég elbűvölően nézett ki ebben a ruhában, és nagyon minimális sminket viselt.

12. Angyal fehérben:

Kirsten Dunst smink nélkül 12

Ez az őszinte kép a hollywoodi szépség természetes megjelenésének biztos megtestesítője, amint láthatja, hogy az arca mentes minden felesleges sminktől. Aláírt, hosszú szemű szempillaspirál és halvány rózsaszín szájfény volt minden, amire szüksége volt ahhoz, hogy a kamerák kövessék. Biztos tudja, ki a főnök!

13. Ha a kinézet megölhet:

Kirsten Dunst smink nélkül 13

Ez a díjátadó ünnepségen készült kép azt mutatja, hogy Kirsten Dunst smink nélkül készen áll a vörös szőnyegre, a lehető legjobb megjelenéssel, és a legjobb az egészben, hogy mindez természetes. Szemei ​​természetesen gyönyörűek, szempillái pedig szempillaspirállal jók. Szemlélteti, mi kell egy ilyen csodálatos megjelenéshez.

14. Gyönyörű szemek:

Kirsten Dunst smink nélkül 14

Az egyetlen dolog, amire Kirsten Dunstnak smink nélkül szüksége van, talán egy szemceruza és egy rúzs ahhoz, hogy kozmetikailag mindenre kész legyen.

Kirsten Dunst mindig ismert finom, mégis szenzációs megjelenéséről. Mindig szereti minimálisnak és egyszerűnek tartani. Kirsten megmutatja, hogyan lehet elérni a szép bőrt jó életmóddal. Rendszeres bőrápolási rendszerben részesül, ami a folttalan bőrének titka. Ő egy nő, akinek nem kell ilyen bőrrel hordania a hiúságtáskáját. Egészséges arcszíne, gyilkos szeme és halvány mosolya babának tűnik. Úgy néz ki, mint egy görög istennő a rámpán és a képernyőn kívül is. Reméljük tetszettek ezek a gyönyörű Kirsten Dunst Smink nélküli szelfi képek.