14 lenyűgöző kép Lorde -ról smink nélkül

Ella Marija Lani Yelchi-O’Connor Lorde néven is ismert amerikai énekesnő és dalszerző, származása Új-Zélandról származik. A magazinok és a Billboard szerint korának egyik híres énekesnője, és nagyon könnyen hírnevet szerzett neki a rendkívül népszerű dalokkal. Aucklandben nevelkedett, és tehetséges mellett nagyon szép. A legtöbb ember szerint ő a következő nagy dolog a női popénekesek kategóriájában. Részben brit akcentusa miatt dalai egészen félelmetesek és egyediek. Ennek a cikknek a címe szerint valószínűleg eddig sejtette, hogy itt, a szépség által az ő természetes szépségét jelzik. A Lorde no smink szelfiképek bizonyítják félelmetességét, miközben felfedi rajongói és követői számára természetesen gyönyörű bőrét. Az alábbiakban néhány gyönyörű kép található erről a szépségről.

1. Őrült lány:

Képek Lorde -ról smink nélkül 1

Lorde imádnivalónak tűnt ezen a képen, ahol ártatlanságként fedte fel gyermekét. A bőre tele volt foltokkal és foltokkal, mégis nagyon aranyosnak tűnt. Arca rózsaszínű fényű, ajkai pedig gyengédnek tűntek. Szeretjük kifejezését ebben a szelfiben, bár kissé szomorúnak tűnt.

2. A vámpíros megjelenés:

Képek Lorde smink nélkül 2

Lorde ezt az aláíró vámpíros megjelenést választotta ezen a képen. A bőre tiszta volt a sminktől, és ez a felvétel felfedte a beesett szemeket és foltokat. Természetes fénye van az arcán. Aranyos kis kalapja hullámos haján tökéletes lövést biztosít. Elég hátborzongatóan néz ki, de még mindig szeretjük a megjelenését.

3. Jubileumi kép:

Képek Lorde -ról smink nélkül 3

Ezen a képen Lorde nagyon ragyogóan nézett ki a második évfordulóján a barátjával. A bőre ragyogó volt, az egészsége jó, az arca pedig gyönyörű. Szeme szeretettel teli fiú barátja, Lowe iránt. Nos, minden bizonnyal azt kell mondanunk, hogy ő egy ilyen szerencsés csaj!

4. Fáradt, de szép:

Képek Lorde smink nélkül 4

Az énekes nagyon fáradtnak tűnt ebben a szelfiben. Ezt a képet közzétette Instagram -fiókjában, ahol egy kora reggeli munkáról beszéltek. Akár egy késő esti buli hatása, akár az álmatlanság miatt, a szépség egészen élettelennek tűnt ezen a képen.

5. Alkalmi kirándulás:

Lorde smink nélkül 5

Lorde -t a szabadban csattanták fel, amikor smink nélkül jött ki. Sminket visel, és sok szépségápolási terméket alkalmaz zenei videóihoz, színpadi fellépéseihez, rendezvényeihez stb. a sajtó előtt is. Ha szívesen lát néhány Lorde smink nélküli képet, akkor ez lehet az egyik legjobb az Ön számára.

6. Melegen tartása:

Lorde smink nélkül 6

Itt van egy imádnivaló kép Lorde -ról, ahol a száját levegővel pumpálja, és úgy pózol, mint egy baba. Ezt a képet Lorde készítette, amikor egyáltalán nem volt sminkelve, és ez a kép jól mutatja, hogy ez a hölgy milyen gyönyörű a valóságban. Ez az egyik legjobb Lorde sminkkép nélkül.

7. A Goodnight szelfi:

Lorde smink nélkül 7

Ez egy újabb szelfi kép Lorde-ról, amelyre rákattintottak, amikor az aucklandi énekes és dalszerző egyáltalán nem sminkelt. Ez Lorde egyik legjobb képe, ahol egyáltalán nincs smink. A bőre nem hibátlan. Van néhány hibája, például az akne, de úgy tűnik, nem zavarja őt, hiszen tudja, hogy bármennyire is rosszul fog kinézni egy nap, rajongói inkább a zenéjét fogják formálni. Tudja a titkot.

8. Álmos szelfi:

Lorde smink nélkül 8

Ez a Lorde -kép egy újabb szelfi, amelyre rákattintott, amikor felébredt. A kép nagyon aranyos, és könnyen beleszeret ebbe a fantasztikus hölgybe. A bőrön észre lehet venni pattanásfoltjait, amelyeket nem akart leplezni. Nem tűnik aranyosnak ebben a szelfiben?

9. A sportos megjelenés:

Lorde smink nélkül 9

Lorde szereti azt, amilyen, és jobban szereti, ha természetes, és megmutatja valódi arcát az embereknek, akik törődnek vele, mint a rajongói. Természetesen vastag szemöldöke és gyilkos szeme biztosan ellopja a szíveket. Egy pillanatig sem habozott, hogy felfedje foltjait és egyenetlen textúrájú bőrét.

10. Zuhanyzás utáni szelfi:

Lorde smink nélkül 10

Ez egy fantasztikus szelfi, amelyet Lorde kattintott, és amely gyönyörű arcát mutatja, miután lemosta az összes szempillaspirált. Szereti felfedni valódi önmagát a rajongók előtt, hogy jobban kapcsolatba léphessen velük. Lorde olyan frissnek tűnik, mint egy harmatcsepp ezen a képen.

11. Lorde smink előtt és után:

Lorde smink nélkül 11

Ha szeretne Lorde -t látni sminkkel és anélkül, akkor ez egy csodálatos. Ha alaposan megnézzük a képet, akkor azt mondhatjuk, hogy a sminkeléskor nem néz ki másként. Úgy éreztük, hogy a leányzó smink nélkül csinosnak tűnik.

12. A minimális megjelenés:

Lorde smink nélkül 12

Ne érts félre. Az arc fényessége a kamera fényének köszönhető, amelyet Lorde arcára vetítettek egy interjú során. Lenyűgözően nézett ki annak ellenére, hogy nem viselt sminket. A bőre ragyogónak és ragyogónak látszott ezen a képen. Ruhája egész jól kiegészítette a bőrszínét.

13. A pezsgő lány:

Lorde smink nélkül 13

Ez a kép egy interjú során készült, amelyen Lorde részt vett, és egészen elképesztően nézett ki, anélkül, hogy egyáltalán sminkelne. Ezen a képen angyalnak látszott fehér kötött felsőjében. Hosszú hullámos haja mentes volt minden hajformázó terméktől. Ennek ellenére lenyűgözően nézett ki.

14. Rajongói szelfi:

Lorde smink nélkül 14

A Lorde smink napjaink egyik leghíresebb témája. De az emberek nem törődnek azzal, hogy olyan képeket keressenek, amelyek e fiatal és tehetséges szépség természetes szép arcát mutatják. Ez a ventilátoros kép azonban teszi a dolgát. Bizonyára észrevettük, mennyire örült csodáló hölgy.

Lorde sok nő számára élő inspiráció. Könnyen léphet a kamera elé, annak ellenére, hogy van néhány archibája. Nem szégyelli ezt, inkább büszke arra, hogy van bátorsága ezt megtenni, mint láthatóan sokan nem. Lorde elárulta rajongóinak, hogy gondjai vannak akne hajlamos bőrével. Több képet posztolt róla, pattanás elleni kenőcsöt alkalmazva. Nem számít, ha az emberek utálják a képeit, mert ő csak abban hisz, ami azt teszi boldoggá. Reméljük tetszettek ezek a lenyűgöző Lorde no smink szelfi képek.