15 kép Miranda Kerrről smink nélkül

Miranda Kerr ausztrál modell, és valójában ő az első ausztrál nő, aki részt vett a Victoria Secrets kampányában. Valószínűleg az egyik legszebb nő a kampányban, és szépsége egészen egyedi. Rendkívül ragyogó arccal érkezik, és természetes szépsége látható az arc minden sarkából, annak ellenére, hogy legtöbbször bőséges smink borítja. 1983 -ban született, és jelenleg 34 éves. De ezúttal sokat ért el, de a legjobb még hátravan.

Sokan azon a véleményen vannak, hogy a többi divatmodellhez hasonlóan Miranda is csak azért néz ki olyan bájosan, mert elbújik a szempillaspirál alatt. De ez nem igaz. Van egy oldala természetes szépségének, és a fenti képek ezt bizonyítják.

Miranda Kerr legújabb és láthatatlan képei smink nélkül:

Nézzük meg a Miranda Kerr smink nélküli képeket.

1. Az izzó nő:

Miranda Kerr smink nélkül 1

Miranda arca természetes fényben pompázik, amitől mindig olyan elevennek tűnik. Erre a képre kattintottak egy párosnál, ahol Miranda lazán ment, és nem sminkelt. Vagy nem aggódott a külseje miatt aznap, vagy csak meg akarta mutatni természetes szépségét. Mindenesetre fantasztikusan nézett ki. Ez a legjobb kép Miranda Kerrről smink nélkül.

2. Az elképesztő szépség:

Miranda Kerr smink nélkül2

Mirandának gyönyörű arca van, és mosolya teljesen isteni. Mosolya és ajkai illeszkednek és kiegészítik az arc szerkezetét. A szeme is meglehetősen vonzó, és vakító mosolyát nem lehet összehasonlítani. Ez a kép is bizonyítja, hogy Miranda Kerr milyen gyönyörűen nézhet ki anélkül, hogy bármilyen sminket készítene.

3. Strandnap:

Miranda Kerr smink nélkül3

Ez a kép abból az időből származik, amikor Miranda Kerr úgy döntött, hogy nem a forgatásra megy a tengerpartra. Ott ment szempillaspirál viselése nélkül, és nagyon kényelmesnek tűnt, amikor az emberek elkezdték fényképezni őt, annak ellenére, hogy nem viselt sminket.

4. Sminkképpel és anélkül:

Miranda Kerr smink nélkül4

Nagyszerű összehasonlítás van a hírességek között sminkkel és smink nélkül, mivel egyesek teljesen másnak tűnnek, amikor lemosják a szempillaspirált. Néhányat nem lehet azonosítani. Nem ez a nő. A bal oldalon Miranda Kerr smink nélküli képe látható, amely természetesen gyönyörű arcát mutatja, és smink nélkül milyen vonzónak tűnik. Bárki könnyen kapcsolatba léphet vele, miután először meglátta a jobb oldali képet.

5. Kirándulás:

Miranda Kerr smink nélkül5

Miranda Kerr smink nélkül pattant ki, amikor egy nap egyedül ment vásárolni. Aznap nem viselt sminket, de úgy tűnt, nagyon jól érzi magát természetes megjelenésével, beleértve az öltözékét is.

6. A pihentető szépség:

Miranda Kerr smink nélkül6

Itt van egy fantasztikus kép Miranda -ról, amely azt mutatja, hogy egy nő meglepően jól néz ki, még akkor is, ha nincs rajta smink. Ez a kép nagyon szép, és azt mutatja, hogy Miranda valójában milyen szép. Miután meglátta ezt a képet, valószínűleg mindenki beleszeret természetes szépségébe, és ő maga is meg akarja mutatni természetes arcát (smink nélküli arc), amelyet ez a modell motivál.

7. Lány hétköznapokban:

Miranda Kerr smink nélkül7

Amikor olyan lányok, mint Miranda ringatják alkalmi ruháikat, nagyon imádnivalóan néznek ki. Itt Miranda a hétköznapi oldalát mutatja be rendkívül szép arcával együtt. Nem visel sminket, és még mindig sok ember figyelmét felkelti.

8. Az utcák ringatása stílusosan:

Miranda Kerr smink nélkül8

Kíváncsi néhány Miranda Kerr smink nélküli képre? Itt van egy. Ez a nő aligha igényel sminket, hogy kellemes megjelenésű legyen. Láthatjuk, hogy Miranda felöltött néhány vonzó ruhát, hogy szépnek tűnjön, de smink nélkül.

9. Gyermekével:

Miranda-Kerr-smink nélkül9

Ez egy imádnivaló kép Miranda Kerrről smink nélkül. Itt láthatjuk Mirandát, amikor a kisbabája belép az autóba, és egyúttal sportolja természetes szépségét. Miranda egyértelműen az egyik legszebb modell, és sok nő számára is inspirációt jelent, akik még mindig százszor gondolkodnak, mielőtt smink nélkül lépnek ki.

10. A repülőtéren:

Miranda Kerr smink nélkül10

Mirandát a repülőtéren látták, és smink nélküli arca volt. Ezen a képen teljesen természetes arcát sportolja, mivel nincs rajta smink. Teljesen lenyűgöző és imádnivalóan néz ki, mint a gyermeke.

11. Élvezze magát:

Miranda Kerr smink nélkül11

Ez egy gyönyörű kép Mirandáról. Úgy tűnik, hogy időt szán arra, hogy jól érezze magát. Alig kap szabadságot az elfoglaltságaiból, amelynek értelmében új divatkampányokra és divatbemutatókra szóló szerződéseket ír alá szerte a világon. Miranda ezen a tengerparti képén természetesen gyönyörű arca és imádnivaló mosolya látható.

12. Az ausztrál csalás:

Miranda Kerr smink nélkül12

Ez a kép azt mutatja, hogy még a szuper modellek is csaló ételeket fogyasztanak. Itt láthatjuk, hogy Miranda hamburgert fogyaszt stílusosan, ami a lehető legjobb módszer. Ugyanakkor láthatjuk smink nélküli arcát is, amelyen minden habozás nélkül büszkén pompázik.

13. A régi családi fotó:

Miranda Kerr smink nélkül13

Ez egy régi családi fotó Miranda Kerrről smink nélkül. Akkor még nagyon fiatal volt, és még mindig nagyon szépnek tűnik. A fehér illik hozzá, és a mosolya teszi az egyik legjobb Miranda Kerr -t sminkképek nélkül, amit valaha talál. Ez a kép azt ábrázolja, hogy egy nőnek nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy csábító legyen.

14. A családon kívül album:

Miranda Kerr smink nélkül14

Ezek mind Miranda Kerr képei, mielőtt minden divatmagazin és cikk címlapját ringatta. Itt láthatjuk Miranda tényleges és smink nélküli arcát, amely megmutatja, milyen gyönyörű lehet ez a nő, anélkül, hogy a szépségápolási termékek segítségét is igénybe venné.

15. Élet a pillanatban:

Miranda Kerr smink nélkül15

Miranda nagyon szépnek tűnik ezen a képen, miközben rövid nevetést gyakorol az ételpultnál.

Ez a cikk feltárja Miranda Kerr legjobb pillanatait, amikor nem sportol szépségápolási termékeket. Itt a csupasz arc is nagyon vonzó, és az emberek könnyen elesnek. Rajongói szerint ezek a legjobbak, amiket kereshet.