15 kép Rachel McAdamsről smink nélkül

Rachel McAdams neves kanadai televíziós és filmes színésznő. Színészi karrierjét azzal kezdte, hogy értelmes szerepeket játszott a drámafilmekben és a minisorozatokban, mint például a „Tökéletes pite”, a „Húskák és nyilak” és a „My Name Is Tanino”. Rachel McAdams 2002 -ben debütált Hollywoodban a „The Hot Chick” című filmben. Ez a sokoldalú színésznő 2004 -ben kóstolta meg először a srác díva szerepét a „Mean Girls” című filmben. Amióta nem lehetett visszanézni rá, és minden év elteltével a színészi képességei is javultak.

Rachel McAdams természetes szépséggel van megáldva. Néhány szerepe, amelyekért óriási elismerést kapott, az „Időutazó felesége”, „A fogadalom”, a „Spotlight” és a „Sherlock Holmes”. Oscar-jelölést is kapott a 2015-ben megjelent „Spotlight” című filmben bemutatott Boston Globe karakterének alakításáért. Amellett, hogy hihetetlen színésznő, Rachel McAdams egy elismert aktivista, aki a földtudatossággal foglalkozó projektben dolgozik. A színésznő hisz abban, hogy egyszerűvé teszi az életét, és még azzal sem törődik, hogy sminkelés nélkül nyilvánosan szerepeljen.

Rachel McAdams smink nélkül

Gyönyörű képek Rachel McAdamsről smink nélkül:

Itt bemutatjuk a 15 Rachel McAdams sminkkép nélküli legjobbját, amit biztosan csodálni fog.

1. A hibátlan szépség tökéletes példája:

Rachel McAdams smink nélkül

Rachel McAdams kétségtelenül Hollywood legszebb színésznője. Káprázó arcszíne és tökéletes arcvonásai nem igényelnek sminket, hogy bárhová is forduljon. Ezen a Rachel McAdams nem sminkképen a színésznő látható fukszia rózsaszín ruhában, New York -i Met Ball rendezvényen. Ez kétségtelenül a legjobb Rachel McAdams smink nélküli képek közül.

2. Natural Looks for Allure Magazine:

rachel mcadams smink nélkül2

Rachel McAdams büszkén büszkélkedik természetes szépségével az Allure Magazine címlapján. Ez a 38 éves színésznő könnyed mosolyát viseli, és tökéletesen ellazultnak tűnik, miközben a címlapra forgat. Látható rajta, hogy szürke és krémszínű csipke blúzt visel, és karamelltincsei gondtalanul esnek, akárcsak ő, a válla fölött. Ha nem sminkel egy magazin borítóját, csak néhány tehetséges színésznő engedheti meg magának.

3. Mit keres:

rachel mcadams smink nélkül3

Rachel McAdams egyike azoknak a színésznőknek, akik smink nélkül szebbek. Az „Átlagos lányok” sztárjának ezen a sminkmentes képén egy kötött fehér sapkát visel, amely eltakarja a haját, miközben kevés ruha talál kiutat. Valahol keres, és arckifejezései eltűnődnek azon, vajon mi lehet ez.

4. Rétegezve télre:

rachel mcadams smink nélkül4

Rachel McAdams ezen a képen, minden smink nélkül, a színésznőt a hideg télre csomagolva látják. A fején lévő kötött sapka még a szeme csillogását sem tudja elrejteni. Ebben a Rachel McAdams smink nélküli képben a színésznő úgy érzi, mintha alacsony profilt tartana, hihetetlen megjelenése mégis kiemelkedik.

5. Ó, menő:

rachel mcadams smink nélkül5

A tehetséges színésznő, Rachel McAdams fiatalabbnak és frissebbnek tűnik, ha egyáltalán nem visel sminket. Ezen a képen Rachel McAdams sminkje nulla, és könnyedén menőnek tűnik fehér pólóban és farmerben. Még csak nem is kell hozzá tartoznia, mint a jó megjelenésének a rászorulókhoz.

6. Valaki segítséget keres:

rachel mcadams smink nélkül6

Amint a Rachel McAdams smink nélküli képén látható, a színésznő keze tele van kávéscsészéjével és iPadjével. Úgy tűnik, itt tényleg segítségre van szüksége! Arckifejezése ezen a képen még nem túl hízelgő, nem hagyhatja ki, hogy megcsodálja gyönyörű vonásait. A haja szépen vissza van húzva, és smink nélkül is bájosnak tűnik.

7. Minden fedve:

rachel mcadams smink nélkül8

Ebben a Rachel McAdams smink nélküli képben a színésznőt kék szőrme kabát borítja. Nyakában fekete sálat is visel, tincsei pedig lazán esnek a vállára. Teljesen boldognak és egészségesnek tűnik, és nem hagyhatja ki a téli ragyogást az arcán.

8. Reggeli blues:

rachel mcadams smink nélkül7

Nem minden Rachel McAdams smink nélküli képe lehet hízelgő, és ez csak azt bizonyítja, hogy a való világhoz tartozik. A színésznő most kelt fel álmából, és még ebben a csupasz arcban is jól tud kinézni.

9. A smink nélküli királynő:

rachel-mcadams-smink nélkül9

Rachel McAdams könnyedén kecsesnek és gyönyörűnek tűnhet anélkül, hogy hozzáérne egy kis sminkhez. A színésznő fehér ruhában foltos, és nyája az arcát gyűrűként keretezi.

10. A gyilkos kinézet:

rachel mcadams smink nélkül10

Rachel McAdams szépség titka a fegyelmezett étrendben és edzésprogramban rejlik. A színésznő nem hisz a nehéz kozmetikai termékek használatában, és csak organikus bőrápolási termékekhez ragaszkodik. Ebben a Rachel McAdams smink nélküli képben kék szeme csillogónak tűnik, hibátlan arcszíne pedig mesésnek tűnik.

11. Érkezés Los Angelesbe:

rachel mcadams smink nélkül11

Ezen a képen a Notebook sztárja a Los Angeles -i repülőtérre érkezik, miután befejezte a Hawaii -i projektet. Annak ellenére, hogy zavartnak tűnik, a színésznő imádnivalónak tűnik, smink nélkül. Fürtjei leesnek a válláról, és alkalmilag szürke „Kale” pulóvert és fekete nadrágot visel..

12. A rendetlen fürtök:

rachel mcadams smink nélkül12

Rachel McAdams sminkes arca nélkül sokkal jobban néz ki, mint mesterségesen díszített arca. Az arca ezen a képen teljesen csupasz, és természetesen természetesen arra törekszik, hogy gyönyörű legyen. Szeretjük a fürtjeit lazán megkötözve, ami jól dicséri az arcát.

13. A terhességi dudor:

rachel mcadams smink nélkül13

A Mean Girls sztár terhesnek tűnik, de nem a valóságban. Nyilvános megjelenése smink nélkül és nagy bababugrással az „About Time” című filmben játszott szerepére készült. A kép hamis dudorral készült Londonban.

14. A szerelem a levegőben:

rachel mcadams smink nélkül14

Itt látható Rachel McAdams, aki romantikázik kedvesével, Ryan Goslinggal. Úgy tűnik, hogy a duó jól érzi magát, és nem lehet kihagyni a köztük lévő kémiát. Ezen a Rachel McAdams nem sminkképen a színésznő haját fehér pöttyös fejpántba kötötte.

15. Age Defying Beauty:

rachel mcadams smink nélkül15

Rachel McAdams sminkkép nélkül fiatalabbnak és kivételesen szépnek tűnik, akárcsak ez. Hibátlan arca és tejfehér arcszíne miatt rajongói még jobban nyáladzhatnak rajta. Még 38 éves korában is erős versenyt tud kialakítani a nála fiatalabb színésznőknek.

Rachel McAdams elképesztően jól néz ki smink nélkül. Ezek voltak a legjobb 15 smink nélküli képe, amelyek semmilyen módon nem okozhatnak csalódást!