15 legújabb Kendall Jenner sminkkép nélkül

Az amerikai divat- és stílusipar leghíresebb és legszebb dicső arca Kendal Jenner. Sminkjeiről és merész stílusáról híres. De elképzelte valaha Kendall Jennert smink nélkül? Nos, megértjük zavarodottságodat, és így vagyunk egyben! A szépségkirálynőnek számos rajongója és követője van a szépségiparban, sőt, ő a márkák legkeresettebb ikonja. De tekintettel a szépség és a divat iránti szeretetére, a Kendall Jenner smink nélküli képeknek biztosan oka van a vírus terjedésére!

A 15 legjobb Kendall Jenner smink nélkül: stílusos, merész és bátor!

A legszebb Kendall Jenner smink nélkül egészen máshogy néz ki. Nem fogod elhinni, íme a 15 top Kendall Jenner, akiket nem szabad sminkelni!

1. A rettenthetetlen lány:

Kendall Jenner smink nélkül

Kendall Jenner merész és rettenthetetlen a képen. Feltűnik, hogy felfedi a pattanásait, és gyűlölőinek nagyot ütnek az arcukon. Elég sokáig pattanásos volt, de ez megakadályozza Kendall-t abban, hogy elfedje a hibáit? Szeretjük, ahogy szemüvegével sportolta a megjelenést, és amikor lemosja a haját az arcáról, a szívünk csak egy ütemet hagyott ki! Ez a Kendall Jenner smink nélkül elég nyers és merész!

2. A buli utáni megjelenés:

Kendall Jenner smink nélkül 2

Egy tegnapi esti buli után hányan tudunk felébredni, hogy ilyen szépek legyenek? Kendall Jenner úgy néz ki, mintha most lépett volna ki egy szalonból. Frissen néz ki, mint egy harmatcsepp, és továbbra is magáévá teszi a pattanásait. A Kendall no smink úgy néz ki, mint a tökéletes szomszéd lányod. A fenti képen tiszta és édesnek tűnik, éppen ellenkezőleg, mint a nyilvánosság előtt.

3. Victoria’s Secret:

Kendall Jenner smink nélkül 3

Kendall arra készül, hogy szenzációs Victoria angyalává változzon. Annak ellenére, hogy ezen a képen nem volt rámpára kész, azt mondja: „Ah-Mazing”. Elegáns haja, hibátlan bőre és ez a gyönyörű rózsaszín köntös királynőnek tűnik. Ez a smink nélküli Kendall a város beszéde lett, és akkor vírusossá vált. Annyira fiatalosnak és ragyogónak tűnik, annak ellenére, hogy tiszta és tiszta, smink nélkül.

4. Van valami a szemüveges lányban:

Kendall Jenner smink nélkül 4

Látható, hogy Kendall Jenner egy idétlen pillantást vet fel itt, vastag szemüveg és minden. A laza haja és a fekete ruházata elleni smink nélküli megjelenés csinos és alkalmi megjelenést kölcsönöz. Megvan a csicsergő énje is, éppen ellenkezőleg, mint amit a képernyőn és a divatvilágban látunk. Ez a Kendall szemüveges képe egészen másként tűnik fel nekünk – fiatalosnak, pezsgőnek és kedvesnek.

5. Elhatározta, hogy fitt marad:

Kendall Jenner smink nélkül 5

A póló, az edző nadrág és a csomós haj csak egyet jelenthet a tornateremben! Ez a kép Kendallról akkor készült, amikor megállt egy áruházban közvetlenül az edzés után. Szereti, ha aktív marad életmódjában, és fitnesz rajongó. Erre a Kendall Jenner smink nélküli képre kattintanak az egyik alkalommal.

6. Kendall Swim Moodban:

Kendall Jenner smink nélkül 6

Itt egy gyönyörű kép Kendallről smink nélkül. Ezt a képet látja, ahogy igazi formában pompázik, mielőtt úszós hangulatba kerül. Ezen a képen nyaralni látszik, ahol megmártózni készül a medencében. Édesnek és pompásnak tűnik. Nem? Teljesen szerelmesek vagyunk ide.

7. Lépést tartani az elvárásokkal:

Kendall Jenner smink nélkül 7

Először egy nő, majd egy szupermodell, ami nagyjából összefoglalja Kendall Jennert. Ezen a képen úgy dönt, hogy megengedi követőinek, hogy lássák ostoba és szórakoztató oldalát. Aranyos és pufók lányos arca félelmet kelt bennünk! Ilyen cuki és pezsgő nem! Még smink nélkül is olyan aranyosnak tűnik, mint egy gomb.

8. Fényképezés vezetés közben:

Kendall Jenner smink nélkül 8

Mi az autóút anélkül, hogy először szelfit készítenél? Ezen a képen Kendall úgy döntött, hogy teljesen természetes lesz-egyáltalán nem sminkel. Még szempillaspirál sem. Amit azonban sportol, az magabiztos, édes mosolya, ami miatt minden rajongója többet kér. Ez a sminkkép nélküli Kendall Jenner az egyik tiszta nyers formája, mégis gyönyörű a maga módján!

9. Rock and Roll:

Kendall Jenner smink nélkül 9

Kendall és nővére, Kylie visszatér egy koncertről. Fehér színű felsőben, smink nélkül Kendall nyugodtnak és lehűltnek tűnik – tökéletes megjelenés egy élő koncerthez és egy pihentető estéhez testvérével. Elbűvölőnek és stílusosnak tűnik ebben a smink nélküli megjelenésben.

10. Smink kevesebb Kendell:

Kendall Jenner smink nélkül 10

Kendall Jenner természetes ragyogása és kegyelme örökre megfordította a fejét. Úgy tűnik, egyszerűen magával vonzza az embereket. A rózsaszín-fehér kabátot és minimális sminket tartalmazó Kendall ezen a képen egy szórakozóhelyet hagy el. Ez a smink nélküli kép Kendall Jenner akkor készült, amikor úgy döntött, hogy bulizni fog barátaival smink nélkül nyers formában!

11. Két arc:

Kendall Jenner smink nélkül 11

Kendall Jennerrel azt látod, amit kapsz. Ezek a fényképek itt nem sokban különböznek egymástól. A bal oldalon egy fénykép, amelyen nincs smink, a jobb oldalon pedig Kendall fényképe, minimális sminkkel. Akárhogy is, elragadóan néz ki, és erős emlékeztetőként szolgál arra, hogy nem kell smink ahhoz, hogy gyönyörű legyen. Az egyik képen aranyosnak és egyszerűnek tűnik, a másik kép merésznek. De mindkettő nagyon szép.

12. Mindig készen áll a rámpára:

Kendall Jenner smink nélkül 12

Kendall Jenner, miközben sétálni készült, váratlanul érte a kamera. Amikor végül észrevette a kamerát, sikerült egyfajta mosolyt csalnia az objektívre. De ezzel együtt is Kendall olyan szépnek tűnik, mint valaha alkalmi, mindennapi, smink nélküli avatarjával. Ezt a smink nélküli Kendall képet paparazzi készítette egyik kirándulása során. Természetesen soha nem hagyhatunk esélyt arra, hogy szemtanúi legyünk Kendall igazi igazának!

13. A Hülye hangulatban:

Kendall Jenner smink nélkül 13

Ez a smink nélküli Kendall kinézet látszik rajta, hogy egyedül teszi közzé önmagát. A képen látható, hogy hülyülve szórakoztatja követőit. Nyugodt és békés boldog, csicsergő hangulatáról lehet tanúskodni, és ez növeli a szépségét. Pompásan és ragyogóan néz ki.

14. Nyaralás:

Kendall Jenner smink nélkül 14

Kendall szeret nyaralni és nyaralni kedveseivel. Ez az itt látható kép teljesen boldog és nyugodt hangulatban van, amikor a vizeken nyaral. Szereti a vizet, és ez ugyanaz, mint a képen. Hangulata boldog, és ezért elbűvölően néz ki ezen a képen.

15. Örömteli hangulatban:

Kendall Jenner smink nélkül 15

Ezzel az alkalmi és egyszerű megjelenéssel, alig sminkelve Kendall Jenner olyan hűvösnek és fürdésre késznek tűnik, mégis lenyűgözőnek és szabadnak tűnik. Kendall nyári smink nélküli megjelenése meglehetősen egyszerű, és így ellentétben a valós idejű megjelenésével. Stílusosan néz ki, de smink és szépség nélkül.

További tippek:

Tekintettel arra, hogy a szépségkirálynő nem sminkel, de még tisztább és tisztább bőrrel büszkélkedhet, mindannyian szeretünk hallani néhány tippet, hogyan lehet a legjobban ápolni a bőrt. Itt van néhány!

  1. A minimális mindig szép. Ezzel még Kendall is egyetért. Az egész arról szól, hogy magabiztosan büszkélkedhet a sminkkel vagy a szépséggel.
  2. Gyakran kényeztesse bőrét. Vigyázzon rá minél több idővel. Ügyeljen arra, hogy a bőrt mindig jól dörzsölje és hámlasztja.
  3. Sminkelj szulfátok nélkül, mert károsíthatják a bőrödet.
  4. Győződjön meg róla, hogy jó hidratálást használ az arcra, hogy teljes táplálékot és hidratációt kapjon.
  5. Igyál minél több vizet. Sok híresség esküszik a bő vízzel járó előnyökre.

Ezek a képek Kendall Jennerről smink nélkül ebben a cikkben gólokat adnak nekünk. Tekintettel arra, hogy a kozmetikai ipar és a szépségvilág királynője, smink nélkül is gyönyörűen néz ki. Itt nyilvánvaló, hogy nem mindegy, milyen sminket készít az ember; minden attól függ, mennyire magabiztos és boldog az, ha vigyáz magára. Ossza meg velünk észrevételeit is.

Az emberek azt is kérdezték:

1. Mi Kendell Jennerskin gondozása?

Kendell összpontosít és hangsúlyozza annak fontosságát, hogy naponta legalább háromszor mossa meg az arcát. Garantálja a tiszta és tiszta bőr megőrzésének jóságát. Továbbá rendszeresen használ enyhe tisztítószert az arcához.

2. Ki Kendall sminkese?

Mary Philips több alkalommal is Kendall Jenner sminkes művésze. Szereti, ha frissítő és fiatalos megjelenést kölcsönöz mindennapi stílusának és eseményeinek. Ezért egyáltalán nem szeret kompromisszumokat kötni a sminkben.

3. Melyik a Kendall kedvenc terméke?

A hidratáló és az alapozó két sminktermék, amelyet Kendall mindig vele szeretne. Gondoskodik arról, hogy az arca mindig jól táplált és hidratált legyen, és tiszta legyen, és még tónusos is legyen az alapozóval.