18 legjobb kép Lana Del Reyről smink nélkül

Lana Del Rey, eredeti neve Elizabeth Wool ridge Grant, az egyik leghíresebb énekes és dalszerző. Kiváló minőségű dalairól ismert, amelyeket Hollywood legjobb slágereiben használnak. Lana második karrierje a modellezés, és jó néhány olyan márkát támogatott, mint a H&M. Míg Lana hatalmas követést szerzett a magazin címlapjain elkövetett gyilkos megjelenéséért, gyakran csupasz arccal látják. Lana azon kevés hírességek egyike, akik magabiztosan tudják megmutatni a világnak valódi önmagát. Ebben a cikkben Lana Del Rey smink nélküli legjobb képeit mutatjuk be.

Képek Lana Del Rayről smink nélkül:

1. A sétáló sellő:

Lana Del Rey smink nélkül 1

Mi lenne, ha egy sellő tudna járni? Biztosak vagyunk abban, hogy úgy néz ki, mint ez a gyönyörű hölgy. Itt látható Lana Del Rey, aki alkalmi pólót és hűvös kék farmert visel. Mezítlábas és természetesen mezítlábas. Szeretjük, ahogy a haját simogatja, és élvezzük a sétát a tengerparti homokban.

2. Post Party Look:

Lana Del Rey smink nélkül 2

Ez a kép a 31. születésnapi bulija után készült. Okosan játszott biztonságban túlméretezett napszemüvegével, hogy elrejtse az előző esti buli fáradtságát. Egyáltalán nem sportol, és kedvenc fehér színű ingében és farmerjában van. Egyszerűen szeretjük ezt a tekintetét!

3. Ha úgy néz ki, megölheti a szelfit:

Lana Del Rey smink nélkül 3

Ez a szelfi biztosan megragadja a képernyőt. Ezek a mély, elbűvölő szemek még a föld legkeményebb szívét is elragadhatják. Ez a csattanó feltárja a tetoválását is a jobb kezén. Úgy tűnik, elgondolkodik valamin, de kit érdekel, amíg a szemünkbe néz.

4. A hölgy fehérben:

Lana Del Ray smink nélkül 4

Itt láthatjuk a káprázatos szépséget, aki gyönyörű textúrájú haját gyönyörűen hordja egy nagyon szép ruhával együtt. Sminkmentesen néz ki, és arca szépsége szinte rávesz minden kamerás srácot, hogy kattintson néhány képre róla.

5. Gyönyörű és ízléses:

Lana Del Ray smink nélkül 5

Lana Del Rey arcán megkapta ezt az előkelő érzést, és ez az egyik fő oka annak, hogy miért néz ki olyan gyönyörűen smink nélkül. Az arca olyan sok mindent mutat nekünk, mint például a jól szögezett arca, a gyönyörű mosolya és természetesen a természetes szépsége. Ez Lana Del Rey smink nélküli egyik legjobb képe.

6. Az imádnivaló szépség:

Lana Del Ray smink nélkül 6

Ezen a képen Lana úgy néz ki, mint egy fiatal lány. A kép egy kereskedelmi üzletben készült, ahol Lanát néhány rajongó megkereste, és örömmel kattintott velük néhány képre, annak ellenére, hogy nem sminkelt.

7. Egy gyönyörű felsőben:

Lana Del Ray smink nélkül 7

Lana gyönyörű ujjatlan felsőjét viselte, miközben smink nélküli arccal sétált az utcán. Rendkívül szépnek tűnt, és arca a szíve tisztaságát tükrözte. Elég tisztességes, és olyan gyönyörű textúrája és szöge az arcához képest, amitől olyan csodálatos. Végül ő tökéletes, és ez az egyik legjobb Lana Del Rey smink nélküli kép.

8. Az alkalmi báj:

Lana Del Ray smink nélkül 8

Lana nagyon szépnek tűnhet, ha alkalmi ruháit viseli. Itt látható, hogy sportos kalapot és többszínű felsőt visel. Csodálatosan néz ki csak ebben. Ennek a nőnek alig kell semmit viselnie, hogy csodálatosnak tűnjön. Lana Del Rey egyértelműen az egyik legszebb nő, aki olyan istenien nézhet ki anélkül, hogy bármilyen sminket viselne.

9. Szerelmes sapkákba:

Lana Del Ray smink nélkül 9

Lana szereti megmutatni gyermeki oldalát. Éppen ezért rengeteg kép található a teljesen alkalmi megjelenéséről, és mindig van sapka a haja eltakarására. Az emberek nem tudják, miért teszi ezt, de nagyon jól néz ki ilyen tekintetben. Smink nélküli arca bárkit lenyűgözhet, és nem is kell kipróbálnia.

10. A repülőtéren:

Lana Del Ray smink nélkül 10

Lana Del Rey -t általában nem irritálják a paparazzik. Nem okoz gondot, hogy az emberek lefényképezik, még akkor is, ha egyáltalán nem visel sminket. Természetes szépsége önmagáért beszél, és bizonyosan megmutatja, milyen jó ember. Erre a képre kattintottak egy repülőtéren.

11. Látás a változásért:

Lana Del Ray smink nélkül 11

Ez valószínűleg az egyik legjobb smink nélküli kép Lana Del Reyről smink nélkül. Nagyon jól néz ki, és az öltözködési érzéke is nagyon imádnivaló. Olyan édes, édes nő, aki hisz abban, hogy olyan ruhákat visel, amelyekben jól fog kinézni.

12. A sovány lány:

Lana Del Ray smink nélkül 12

Ez egy meglehetősen régi kép Lana Del Reymről, ahol természetesen gyönyörű arcát jeleníti meg gyönyörű felsőjével együtt. Kicsit sovány volt mögöttük. Legtöbbször az emberek smink nélkül fogják látni Lana Del Reyt, mivel úgy tűnik, csak akkor sminkel, amikor éppen videót akar forgatni, vagy amikor részt vesz egy esti vagy művészeti rendezvényen..

13. Vásárlás:

Lana Del Ray smink nélkül 13

Lana Del Rey mosolygós arccal vásárolt, miközben a kamera felé fordult, és megnyugtató kifejezést adott. Aranyos felsőt viselt kék rövidnadrággal együtt, és smink nélküli arcával istenien nézett ki.

14. Érkezés egy különleges eseményre:

Lana Del Ray smink nélkül 14

Smink nélküli megjelenése alapján elmondható, hogy ez a nő teljesen lenyűgözőnek tűnt, annak ellenére, hogy egyáltalán nem sminkelt. Bizonyára ő volt a nap sztárja, és olyan elképesztően nézett ki, hogy megérkezésétől kezdve minden szem rá szegeződött.

15. A híres popsztár:

Lana Del Ray smink nélkül 15

A végtelen popsztárok iparágában Lana Del Rey ragyogó csillag, ikon és inspiráció sok ember számára. Híres isteni hangjáról, imádnivaló arcáról és gyönyörű textúrájú arcszépségéről. A mosolya csodálatos, és amikor az egész környezetet csinálja, felvillan. Ezen a smink nélküli képen Lana nagyon szépnek tűnik, még próbálkozás nélkül is. Mint korábban említettük, a mosolya elegendő mindannyiunk lenyűgözéséhez.

16. A reggeli kávéút:

Lana Del Ray smink nélkül 16

Lana szeret kávét inni a Starbucks -ból, és erre a képre kattintottak egy ilyen napon, amikor indult a Starbucks -ból, miután megragadta a szokásos és szokásos kávéját. Gyönyörű rózsaszín ruhát viselt, és mint mindig, természetes mosolya is az arcán volt.

17. A repülőtéren:

Lana Del Ray smink nélkül 17

Lana Del Reyt a repülőtéren észlelték, amikor indult. Az alkalmi megjelenést a természetes szép mosolyával együtt sportolta. Ez valószínűleg az egyik legjobb kép Lana Del Reyről smink nélkül.

18. A stílusos nő:

Lana Del Ray smink nélkül 18

Kétségtelen, hogy Lana Del Rey lépést tud tartani a közelgő trendekkel. De mégis van valamiféle tisztesség az öltözékében, és mindig igyekszik egyszerű és természetes maradni, mint az arc szépsége.

Lana Del Rey bizonyára példa arra, hogyan lehet smink nélkül gyönyörűnek látszani. Bár a smink kiemelheti a megjelenésedet, ha jó megjelenésű bőrrel vagy megáldva, akkor már nem kell cipelned ezt a hiúságtáskát. A rendszeres bőrápolás, az egészséges táplálkozás és a sok víz segíthet olyan bőr elérésében, mint Lana. Reméljük tetszett ez az összeállítás Lana Del Rey smink nélküli legjobb képeiről