20 kép Priyanka Chopráról smink nélkül

Fiatal korában, 2000 -ben egy lány beírta a nevét a Femina Miss India -ba. Kecsesen nyert, majd tovább nyert. A Miss World versenyen ezután a 2000 -es világ lett. Ugyanez a lány ma már nemzetközileg elismert, teljes jogú színésznő, énekes táncos, aki a világon híres szépségéről és testéről angyali arcával együtt. Ő a saját B-városunk glam lánya, Piggy Chops. Priyanka Chopra a tekercsélet világát azzal kezdte, hogy beiratkozott a modellezésbe, és azóta ez az „egzotikus” szépség slágergyártó egy pillanatig sem állt meg. Egy átlagos napon elárulja elfoglalt életét, ahol csak úgy szaladgál a szetteken belül, hogy összecsomagolja a táskáját, és külföldre távozzon, mivel a nemzetközi porondon kell előadnia a dalát. Ez Priyanka Chopra csodálatos élete.

priyanka chopra smink nélkül

Csakúgy, mint bármely más színésznő 2002 -ben, egy tamil filmben szerepelt, és később a talmi város rendezői is sikeresen felismerték, amikor azt állította, hogy az „Aitraaz” csábítónő szerepével híres. Azóta láttuk, hogy Priyanka változatos szerepekben változatos nőket játszik a bőrön. Modelléletében a divatban betöltött szerepe egy nagy divatfigurának mutatta be a kisvárosias lányok hullámvölgyét. A „Saat Khoon Maaf” szerepe hét szerepét mutatta be hét különböző öltözékben, ahol kecsesen játszotta a különböző kultúrák szerepét. A „Barfi” -ban betöltött szerepében minden várakozásunkat felülmúlta azzal, hogy autista páciensnek öltözött, de mindez a képernyős élet, ahol minden embernek hibátlannak kell lennie. A jól felszerelt korszerű sminkesek és a technológia hozzáértő berendezései révén a televízióban hibátlan megjelenés nem minden nehéz dolog.

Priyanka Chopra mindig elkápráztatta a képernyőt, mennyien néz ki, de vannak olyan esetek, amikor még egy híresség is csak ember képes ilyen messzire menni. Gyakran időnként Priyanka úgy dönt, hogy ő a természetes énje, és kimerészkedik.

Priyanka Chopra smink nélkül néz ki:

Vannak olyan esetek, amikor bevalljuk, hogy mindannyiunknak rossz hajnapja van, vagy fáradt az arcunk, de itt vannak a legjobbak Priyanka smink nélküli megjelenései, amelyek miatt ismét beleszeretünk.

1. Egyszerűen csinos:

Priyanka Chopra smink nélkül 1

Itt Priyanka Chopra -t látták a reptérről elhagyni természetes önmagában, anélkül, hogy az arcán sminkelne, és a külseje alapján is látható, hogy szépsége a sikerével az égig emelkedett. Elkápráztatja a képernyőt füstös macskaszemével és hercegnő fürtjeivel, és a képernyőn kívül aranyos, mint egy gomb. Smink nélkül is makulátlannak tűnik halvány ragyogással és tökéletes, letisztult hajjal.

2. Sima Jane:

Priyanka Chopra smink nélkül 2

Csillogó személyiség a televízió képernyőjén, de akár időnként is, a nagy felvételek legjobbjainak pihenőnapra van szükségük, hogy friss arcukat pompázzák. Priyanka Chopra egy napra ledobta a magassarkúját Mumbaiban, ahol bandát használt a fején, és egy egyszerű fekete pólót viselt, és éjszakára kimerészkedett. Arca smink nélküli, de friss és csinos.

3. Csupasz szépség:

Priyanka Chopra smink nélkül 3

Priyanka Chopra szexi, fekete bőrkabátban szállt ki Ray Ban -jával, és teljesen sima Jane -nek nézett ki, de ennek a csupasz szépségnek mégis sikerül lehúznia a fejét. Priyanka mindig is káprázatos volt, és még a fekete árnyalatokkal is fogadhat, hogy tökéletesen néz ki.

4. Fehér szépség:

Priyanka Chopra smink nélkül 4

Az utóbbi idő meglehetősen elkeserítő volt Priyanka számára, amikor apja meghalt, és elhagyta családját, zaklatott és morcos helyzetét. Ez a kép az apja temetésén készült, ahol egyszerűnek tűnt, mint bármelyik szomszédasszonya. Fehér öltönybe öltözve könnyes szeműnek és összetörtnek látszott, de a bőre makulátlan és friss volt, mint általában.

5. Repülőtéri séta:

Priyanka Chopra smink nélkül 5

A legjobb módja annak, hogy észrevegyük a celebeket természetes szépségükben, ha egyik országból a másikba menekülnek. Elfoglaltságaikban gyakran észre fogják venni, hogy smink nélkül rohangálnak, akárcsak ez a kép Priyanka -ról, ahol lelőtték a mumbai repülőtérről. Rendkívül divatosnak tűnt, sőt egyszerű frizurával és friss arccal.

6. Temetési elegáns:

Priyanka Chopra smink nélkül 6

Ez egy újabb temetkezési kép, ahol Priyanka részt vett Shammi Kapoor temetésén, és mint mindig, még a temetési megjelenését is megrázta egy egyszerű, hagyományos, hagyományos öltönyben és smink nélkül. Mostanra már tudná, hogy ő a legjobb, ha egy friss arcú szépségről van szó.

7. Pártemberek:

Priyanka Chopra smink nélkül 7

Itt egy kép Priyanka -ról, aki DJ Vice mellett bulizik Vegasban. Roberto Cavalli fehér angyali ruhájával egy kis színt használt az ajkához és a szeméhez, de még a legmélyebb smink mellett is tüzesen és aranyosan néz ki.

8. Fan Shoot:

Priyanka Chopra smink nélkül 8

Itt van egy kép Priyanka Chopráról a rajongójával, ahol nem volt sminkje az arcán, de mégis olyan elbűvölőnek és gyönyörűnek tűnt, mint mindig. Természetes színei csinos bundájában, aranybarna hibátlan arca és tökéletes haja elképesztően nézett ki rajta.

9. Ice Cool Look:

Priyanka Chopra smink nélkül 9

Priyanka Chopra itt a pálma tavaszi bungalóból távozik, ahol jéghideg kék farmert viselt, fehér pólóval és egyszerű fekete pumpákkal. Haja kontyba van húzva, és hibátlan arcával továbblép, és smink nélkül csinos.

10. Fan Love:

Priyanka Chopra smink nélkül 10

Priyanka mindig is pezsgő és reprezentatív énjéről volt ismert, és amikor rajongója Las Vegasban szeretett volna vele képet készíteni, habozás nélkül pózolt egyet, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy nincs rajta smink. Szokása szerint természetes aurája van, amely elfedi szépségét.

11. Kockás és bőrös megjelenés:

11

Ezen a fényképen Priyanka Chopra kockás inget visel, kék bőrkabáttal párosítva. Ez a fénykép elég réginek tűnik. Priyanka haja visszavágott, és alig van rajta smink, bár az arcán minden bizonnyal látszik a pirulás. Összességében ez az a fajta smink nélküli megjelenés, amelyet minden egyetemi lány viselne.

12. Nerdy Chic:

priyanka-chopra-smink nélkül-12

Priyanka stílusos, és smink nélkül is túl menőnek tűnik. Egy nyájas tekintet a túl nagy szemüveggel és a kontyos hajjal, amelyet Priyanka látott ezen a fényképen. Egy csizmás felsőt visel, fekete és olajbogyó dzsekivel és nyomtatott nadrággal. Világos színű rúzst visel, az arca többi része tiszta, de a bőre hibátlannak tűnik.

13. Aranyos grafikus póló:

priyanka-chopra-smink nélkül-13

Ezen a Priyanka -képen úgy tűnik, hogy egyetemista lánynak van öltözve, aranyos grafikus bagolypólót és furcsa betűtípust visel, és egy fekete bőrrel párosította. Haja kontyba és rojtokba kötve, körmei feketére festve. Priyanka itt egyáltalán nem visel semmilyen sminket, kivéve a semleges ajakrúzst.

14. Klassz földi hangok:

14

A stílusos öltözet imádnivalóbb. Malac Chops nagyon klassz öltözéket visel- barna kabátot, világoskék farmerrel és bézs táskával a kezében. A semleges tónusai, amelyeket az öltözékébe integrált, a legjobban néznek ki. Emellett egy nagyméretű retro szemüveget visel, ami növeli az egész megjelenését, és legyőzi azt a tényt, hogy nem sminkel.

15. Üzleti, mint:

15

Lehet, hogy Priyanka üzleti körútra indul, ezért olyan üzletembernek tűnik, mint itt. Ez a kép egy újabb kattintás Priyanka repülőtéri megjelenéséről minimális sminkkel. Fekete kabátot visel, alatta egy rózsaszín felső, fekete bőrrel. Fekete bőr táskát hord, ami az egyetlen tartozéka. A haja selymesnek tűnik, és az arca nem sminkes, nagyon természetesnek tűnik.

16. A választások idején Priyanka Chopra smink nélkül:

16

Ez a kép Priyanka Chopráról egy választás napjáról származik, amikor minden állampolgárnak szavaznia kell, és ő is ezt tette, és büszkén mutatja be tintás ujját, és azt mutatja, hogy felelős állampolgár. Fehér ruhába öltözött és nagyobb méretű napszemüvegben. Ezen a képen biztosan nem visel sminket, de még mindig gyönyörűen néz ki.

17. Desi Girl:

17

Ezen a fényképen Priyanka megkapta a vágyát. Fehér sima kurtát visel, színes dupatával, piros fonallal. A haját egyenesen hajszárítóval szárítják, ami természetes megjelenést kölcsönöz. Malac Chops ezen a képen smink nélkül van, de a bőre ugyanúgy néz ki, mint a filmekben. Ez az egyik legjobb kép smink nélküli priyanka chopráról.

18. Por kék:

18

Itt Priyanka púderkék kabátba öltözött, fehér alá illik, és párosította vele az égig érő Louboutinjait. Fekete ceruza magas dombjai túl lenyűgözőnek tűnnek. Haja göndör, minimális sminket visel. A sminkhez csak színvonások vannak az arcán, és rózsás ajakszín. Gyönyörűen és lenyűgözően néz ki.

19. A furcsa lány a repülőtéren:

19

Priyanka Choprát a közelmúltban észlelték a mumbai repülőtéren. Élénkpiros lopakodása másképp néz ki. Haja lófarokban van, hogy felhívja a figyelmet a vállrészletekre. Az ajakbalzsam kivételével nincs rajta smink.

20. Kirtan esemény:

priyanka-chopra-smink nélkül-20

Erre a képre kattintottak a kirtan rendezvényen, amelyet az apja szervezett. Az egész Chopra családot meghívták. Priyanka édesnek tűnt egy zöld salwar kameez -ben, a fején lévő palluval, készen állva a pooja keresésére. Smink nélkül látható, kivéve a semleges ajak árnyalatát. Egyszerű, mégis gyönyörű megjelenés.

Priyanka sminkje általában a semleges oldalon áll, ő inkább földes tónusokat választ, alkonyat szépség. Minimális sminket tart, és néha nem sminkel, de mégis gyönyörűen néz ki. Még azt is szimbolizálja, hogy a szépség önmagában van.

A híres bollywoodi díva, Priyanka Chopra, aki biztosan smink nélkül fog mozogni, foltos, és semmilyen kozmetikumot nem visel jobb helyeken és alkalmakkor.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80