7 kép Jennifer Wingetről smink nélkül

Jennifer Winget egy kis képernyős televíziós sztár, aki abban a kiváltságban is részesült, hogy szerepelhetett a Bollywoodi sikerfilmben, Kuch Naa Kaho -ban. Leginkább azonban számos indiai tévésorozatban láthatja, amelyekért sok díjat is nyert. A feleségül vette Karan Singh Grover -t, Winget boldog asszony korában, kinézetével és sikerével, de felmerül a fő kérdés, hogy ő is ezt az angyali fényképezőgépet nézi -e, vagy sem?

Gyönyörű Jennifer Winget smink nélkül:

Ez a cikk bemutatja a 7 láthatatlan képet Jennifer Wingetről smink nélkül, amelyek valóban lenyűgöznek.

1. Lány a szomszédban:

Jennifer Winget smink nélkül

Jennifer Winget lehet az a sziporkázó díva, aki macskaszemével és apró arcával a képernyőn van, de mint bármelyikünk, a képernyőn kívül, Winget szerény és egyszerű marad, de itt a kinyilatkoztatás ideje. Sminkkel tüzesen forrónak tűnik, és anélkül olyan édes, mint a cukor. Ezen a képen a haját hátrahúzta egy póniba, édes, széles mosollyal az arcán.

2. A fáradt tekintet:

Jennifer Winget smink nélkül 2

Egy sztár életében gyakran mozgalmas ütemterv érvényesül. Futnia kell forgatásról helyszínre, ide -oda, jelmezeket kell cserélnie, sminket kell készítenie, késő esti felvételeket kell készítenie, és a nap végén emberként elképzelhető, hogy fáradtnak, fulladtnak és kimerültnek érzi magát. Ha valakinek mégis sikerül édesnek látszania mindezek után, nem szabad -e sima szépségnek tekinteni? Láthatja a különbséget Jennifer Winget között sminkkel és anélkül.

3. A díszletek mögött:

Jennifer Winget smink nélkül 3

Ez egy édes kép az egyébként lányos Jennifer Winget smink nélkül, ahol egy indiai sorozat forgatásakor elkapkodták. A forgatáson egy karaktert játszott, és ezért alkalmi ruhákba öltözött, puha ajakbalzsammal.

4. Rajongókép:

Jennifer Winget smink nélkül 4

Soha nem tudhatod, hogy mikor fog rád szurkolni egy rajongó, és könyörögni fog neked a képekért, ezért gyakran láthatod a csillagokat rajongói fotózásaikon smink nélkül. Ugyanezzel szembesül itt a gyönyörű Jennifer Winget is, aki rajongóval készült kép mellett döntött. Smink nélkül is kifejezetten hibátlannak tűnik, enyhe béléssel és fényességgel.

5. Sorozatfelvételeken:

Jennifer Winget On forgatások 5

Ez a kép Wingetről a londoni Trafalgar téren készült, ahol a forgatáson dolgozott a sorozatán. Itt látható, hogy gyapjú kabát van rajta, amely megvédi a hidegtől, miközben az arca teljesen lenyűgöző. Mivel ez a csomagolási órák után van, eltávolította a sminkjét, és most még a természetes énjében is elképesztően néz ki.

6. Születésnapi ünnepség:

Jennifer Winget születésnapi ünnepsége 6

Ez Jennifer Winget egyik legjobb képe. Egyik születésnapján a magányos Winget úgy döntött, hogy minőségi időt tölt a legjobb barátjával néhány éjszakai ital mellett, és ezért a szabadba merészkedett, és nem igazán gondolta, hogy mindent el kellene végeznie, csak azért, hogy találkozzon a barátjával. Láthatja, hogy mennyi szépség fér bele a keretbe külső sminkelés nélkül is.

7. A kirándulás:

Jennifer Winget A kirándulás 7

Házastársával, szívdobogó Karan Singh Groverrel együtt Jennifer Winget nyilvános kirándulásra ment, ahol klasszikusan kauzális farmernadrágba öltözött, és ingbe bújt, kis sminkkel együtt. A haja leereszkedett és szépen elrendezett.