8 kép Prabhákról sminkkel és anélkül

A telugu filmek fiatal lázadó sztárja, Prabhas Raju Uppalapati Tollywood egyik legnagyobb fiatal tehetsége, és széles filmkészlete révén elismerést érdemelt ki. De ennek a 38 évesnek sokkal több dolga van, mint filmek. Van hozzáértése, tehetsége és határozottan a kinézete. De mi történik, ha szembekerül a kamerával a smink nélkül? Még mindig megfelel a hírnevének? Ennek kiderítéséhez magyarázatot adtunk ki néhány, smink nélküli képéről:

Prabhák sminkfotókkal és anélkül:

Az alábbiakban láthatja kedvenc telugu jóképű hősét, Prabhát, félelmetes sminkképek nélkül.

1. Kattintás a forgatási helyen:

prabash smink nélkül 1

Kemény munka. Kemény munka nélkül semmit sem lehet elérni az életben. Még egy kis nyomás is segíthet az embernek bármit elérni. Prabhas mottója: „vedd ki az„ im ”-t a lehetetlenből”. Élete során mindig megőrizte erős és magabiztos viselkedését, amely arra a színpadra vitte, ahol ma van. Titka- rendszeres testmozgás átlagos, de egészséges étrenddel. A képernyőn és azon kívül is nagyon vidám személy mondja, akik ismerik, de ha üzletről van szó, akkor üzletre gondol. Ezen a képen a teljesen szakáll azt mondja, hogy nem visel sminket a díszleteken.

2. Snap from Movie:

Prabhák sminkkel és anélkül 2

A jó megjelenés ma már fizikailag is megváltoztatható. De amikor az ember természetes módon úgy születik, hogy „meghalni kell”, akkor az emberek egyszerűen szótlanok maradnak. Miért rontaná el a már jól faragott arcát sminkkel. És ez beépül a forgatásba. Az egyetlen használt smink talán a fényképezőgéphez szükséges bőrfesték. Ettől eltekintve minden smink nem nem. A fenti képen látható durva megjelenésében a prabhas sajnálkozás nélkül mutatja meg a szép megjelenését.

3. Jóképű stílus:

Prabhák sminkkel és anélkül 3

Ez a filmsztár már jó ideje a reflektorfényben van, és teljesen nyilvánvaló, hogy nem megy sehová egyhamar. A képernyőn olyan, mint egy tigris, és néha természetes fiúként viselkedett smink nélkül. Semmi zűrzavar vagy bolondozás nem minden, amit kér. Bár korai filmjeit átlagosan értékelték, mégis folytatta, és a mai csillaghoz emelkedett. A csúcs eléréséhez képesnek kell lennie arra, hogy felmásszon a létrán, és képes volt ezt teljesíteni.

4. Stílusos póz:

Prabhák sminkkel és anélkül 4

Prabhas számos fotózást is készített különböző márkák számára. Még ezekben a fotózásokban is csak a szükséges sminkeket tartja távol a nehéz sminkektől.

5. Hit Movie Still:

Prabhák sminkkel és anélkül 5

Immár emberek millióinak stílusikonja, és keményen dolgozik a vagyonának fenntartásán. Bátorítja a mindennapi friss gyümölcslevek fogyasztását, amelyek nemcsak a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat biztosítják a szervezetednek, hanem segítenek megtisztítani a szervezetedet a szennyeződésektől, hogy ezáltal a tested sokkal aktívabb és egészségesebb legyen. Kedvenc megjelenése a masszív megjelenés, mivel mindig úgy akar kinézni, mint az a “macsó ember” sminkmentes getup -al. Ő jól ismert és híres erről a megjelenésről. És joggal, ez a megjelenés jól illik hozzá.

6. Divatos megjelenés:

Prabhák sminkkel és anélkül 6

A fent említett prabhas sok ilyen fotózást készített márkák számára, és a fenti kép bizonyíték. Prabhas azt állítja, hogy a smink az ember bőrének bukása. Rendben van, ha a legszükségesebbeket alkalmazza, ha szükséges, de egyébként kerülje a lehető legtöbbet.

7. Jóképű pasi smink nélkül:

Prabhák sminkkel és anélkül 7

Ez a csokis fiú kinézet az egyik filmje volt, kevés sminkkel. Ritka kép volt, amikor a forgatásról kilépve készült, és egy férfi, aki szereti a rivaldafényt, nem habozott mosolyogni és okos pózot készíteni. A mai világban aligha kap olyan valódi embereket, mint a prabhák.

8. Kényelmes ülés:

Prabhák sminkkel és anélkül 8

Prabhas is rajong a tetoválásért, azt mondja, hogy a tetoválás az ember lelke, amelyet vászonként rajzolnak a testre. Nincs különleges színe a ruháknak, amelyeket visel, és minden választásában jól néz ki. Egy természetes személy, aki igaz és igaz, karrierje legmagasabb csúcsára törekszik, és teljesen jogosan fogja végül elérni céljait. itt megmutatja sminkmentes arcát kedvenc tetoválásmintáival együtt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80