8 legújabb kép Shraddha Kapoorról smink nélkül

Shraddha édesapját, a híres Shakti Kapoor lányát követve először a mozi világába sietett a Luv ka the end című komikus szívtörő filmjével, ahol bepakolta a főszerepet, így hátrahagyta első rövid epizódját a Teen Patti című debütáló filmjében. . A bostoni főiskola felénél járva Shraddha időt szánt arra, hogy befogadja a színészi iránti igazi szeretetét, és végül utat tett magának a Tinsel város káprázatában.

Shraddha Kapoor smink nélkül

Shraddha mindig is káprázatos volt a képernyőn, határozottan megnyerte a szíveket, különösen az ABCD2 új, kifinomultabb megjelenése után. Felmerül azonban a kérdés, hogy Shraddha valóban megdöbbentő -e a való életben, vagy sem.

Shraddha Kapoor smink nélkül:

Ebben a mai cikkben egy kis pillantást vetünk Shraddha megjelenési könyvébe, hogy megtudjuk, vajon ennek a kifinomult nőnek van -e kifinomult ízlése a képernyőn, vagy sem.

1. 1. összehasonlítás:

shraddha kapoor smink nélkül1

Itt van egy összehasonlító kép a Kapoor lányról, az első a saját sminkjében van, míg a jobb oldali a smink nélkül mutatja. A csillagok egészséges napot futnak, lövöldöznek és még mit nem, és csak egy kis idő múlva kezdenek megjelenni a sötét karikák. Shraddha nem más, mint itt a fáradtság a szemében.

2. 2. összehasonlítás:

shraddha kapoor smink nélkül2

Itt egy újabb lenyűgöző összehasonlítás a szépségről, ezúttal a bal oldali mutatja meztelen arcát, ahogy szépen ragyog. Shraddha itt megmutatja, hogyan van kifogástalanul hibátlan bőre foltok vagy sötét foltok nélkül, éppen ezért tudjuk őt az igazi szépségek közé sorolni.

3. Foglalt:

shraddha kapoor smink nélkül3

Miközben húzott, az autója hátsó részén ült, Shraddha nyilvánvalóan nem volt kész a képekre, mivel a smink nélküli őszintesége ezt bizonyítja nekünk ezen a képen. A telefonon elfoglalt, haját hanyagul pónikba hajító Shraddha smink nélkül is lenyűgözően nézett ki.

4. Egy elképesztő biztos:

shraddha kapoor smink nélkül4

A kifinomult értékű kép, Shraddha ezen a képen egyszerűen elkápráztatott minket, amikor édesen pózolt, haja feszes fonatba simult. A bőre baba lágynak és gyönyörűnek tűnt, miközben lágy orrgyűrűvel és kendővel ellátott pulóverrel enyhe hagyományos tapintást kölcsönzött megjelenésének. Ez valóban olyan képnek tekinthető, amely ezer szót mondott a nézőről és a látott szépségről.

5. Papi lövések 1:

shraddha kapoor smink nélkül5

Egy NY -sapka és egy divatos farmerdzseki volt az egyetlen, amire szüksége volt, hogy feldobja a tekintetét, ahogy divatos önmagának nézett. Ezúttal a szeme fáradtsága kiemelkedő volt, amikor szemtáskái lágyan lappangtak csinos kukucskálói alatt, miközben mosolygott a paparazzikra, akik új stílusát keltették életre.

6. Papi lövések 2:

shraddha kapoor smink nélkül6

Ez egy újabb felvétel a paparazzo kamerájáról, ahol Shraddha -t látták, amint egy bőrre simuló fekete pólót visel, laza izzadságával, ahogy elindult. Mindig pezsgő énem volt, édesen mosolygott, és áthaladt a pépen, miközben a smink nélküli bőre fényesen ragyogott.

7. Back Stage szelfi:

shraddha kapoor smink nélkül7

Shraddha Kapoor az őrült táncmozdulatokon alapuló új ABCD2 című filmjét népszerűsítette, és képekkel pózolt, miközben társa sztárja fényes és friss volt. Amikor formázott haját oldalra tolta, Shraddha felvirágoztatta a gömböt, miközben oldalra fordította magát egy gyors csattanáshoz.

8. Kora reggeli kinézet:

shraddha kapoor smink nélkül8

Mit tesz, ha egy kora reggeli repülés miatt tönkreteszi a jó éjszakát? Vegyünk egy jelzést Shraddhától, akit észrevettek, hogy hajnalban repülni kezd, mintás pulóverben és szűk póniban. Álmos szeme minden smink nélkül is a fényképezőgépre esett, miközben ajkait lágy mosolyra görbítette.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80