9 A legjobb Faith Hill smink nélkül

A híres country énekesnőt, Faith Hill -t gyakran minden idők egyik legsikeresebb country énekesnőjének jelölték, kivéve alkalmi színészi munkáit. Az egyik slágert kicsavarva a másik után ez a multi-platina lemezárusító nemcsak éneklésével és dallamos hangjával, hanem fizikai aurájával is kiérdemelte helyét a piacon. Szőke hajában jól néz ki, a hit Hill egy megszemélyesített szépség a képernyőn, de felmerül az igazi kérdés, hogy ez a szépség valóban egy angyal a fényképezőgépről, vagy csak a kiemelkedő professzionális sminkre korlátozódik.

Gyönyörű Faith Hill smink nélkül képekkel:

1. Vásárláskor:

hithegy smink nélkül

Látva egy -egy bevásárló körút zsonglőrzsákját mindkét kezén, ez az első lista a smink nélküli Faith Hill -nek. Faith nem kötötte össze a haját, és lecsúsztatta, de még így is jónak tűnt.

2. Különböző megjelenés:

Faith Hill smink nélkül 2

Itt egy sminkes és smink nélküli Faith Hill -t látunk, ahol meglehetősen fáradtnak látszott a nem sminkelt külsejében, valószínűleg az elfoglaltság és a szoros munka miatt. A hajának ellentétben a későbbi képpel nem volt határozott stílusa, de a nap végén ez a szépség smink nélkül is jól nézett ki.

3. Új Do:

Faith Hill smink nélkül 3

Itt van a gyönyörű Faith Hill, új frizurával, rövidebb rétegekkel. Annak ellenére, hogy volt rajta némi smink, a minimális fajta, ennek a döbbenetnek hiányzott a professzionális szett, és enélkül is nagyon szépnek tűnt. Hill korábban megdöbbentett minket smink nélkül, és ezúttal sem volt kivétel.

4. Utcai észlelés:

Faith Hill smink nélkül 4

A kauzális kék farmer Hill klasszikusa, hiszen őszibarack blúzzal és nyitott, szabadon folyó zárakkal párosította. Faith Hill, aki mindig olyan szépnek tűnik, mint valaha, megdöbbentette az elhaladó tömegeket, mivel smink nélkül gyönyörűnek tűnt. Faith Hill göndör sörényében valóban gyönyörű nő.

5. A gyerekekkel:

Faith Hill smink nélkül 5

Itt van a gyönyörű Hit kezében a gyerekeivel. Bézs színű felsőbe öltözött, teljesen fekete aljjal, lágy hullámokban felhúzta a haját, miközben ott állt pózolva a gyerekeivel. Minimális sminkkel, valószínűleg néhány béléssel és szempillákkal lenyűgözőnek tűnt ez a nő.

6. Színpadon:

Faith Hill smink nélkül 6

Ez egy nagyon régi kép a Hegyről, ahol szürke pólójában öltözött, és a matt farmer nagyon jól nézett ki. A szélben folyó hajjal ez a nő még minimális sminkkel is hibátlannak tűnt. A látszat alapján hibátlan bőre van, amit még a minimális smink sem tud elrejteni. Ez egy nagyon jó kép a sztárról akcióban.

7. Ice Cream Run Ins:

Faith Hill smink nélkül 7

Itt látjuk Faith -t zöld nadrágjában, aki két lányával fagylaltot fogyaszt. Faith mindig egy szerető anya időt vesz igénybe elfoglaltságából, hogy élvezze az alkalmi fagylaltot. A furgonokkal a lábán és a hátán lévő hajjal Faith itt nem volt sminkelve, de mégis egészen jól nézett ki.

8. Utcai nézetek:

Faith Hill smink nélkül 8

A hit másik utcai észlelése Hill Hill kényelmes nadrágjában és fehér pólójában látta, és minőségi időt töltött a családdal. Férje, Tim Mcgraw teljesen feketében állt a pár mögött, és egy másik gyermeküket fogta. Faith hibátlan bőrűnek és gyönyörűnek tűnt hátrakötött hajával.

9. Családi séta:

Faith Hill smink nélkül 9

Ismét kint volt a családdal, Faith Hill a hétköznapokban alkalmi sétát tett a kicsikkel Beverly Hillsben. Mivel a férj támogatta őket, a kislány élvezte anyjuk társaságát. Az anya maga párosította alkalmi fehér pólóját és fekete rövidnadrágját, egy árnyékra öltözve és hátrakötötte a haját, mivel a smink látható jelei nélkül is jól nézett ki.