9 kép Aishwarya Rai smink nélkül

Bunt családban született 1973. november 1 -én Mangalore -ban, Karnatakában, Aishwarya Rai minden háztartásban elterjedt név. Ez a gyönyörű hölgy egy indiai filmszínésznő és egyben modell is. Aishwarya Rai, mint az indiai mozi egyik vezető kortárs színésznője, India egyik legnépszerűbb és legjobban fizetett színésze lett. A filmműfaj sokfélesége és kiemelkedő teljesítménye miatt számos rangos díjat és jelölést kapott, mint például a francia kormány 2012 -ben az Odre des Arts et des Lettres, az indiai kormány pedig a Padma Shri. a világ egyik legszebb nőjének tartják.

Aishwarya Rai smink nélkül

Sikeres színészi és modellkarrierje volt. Rai Bachchan asszony volt a Miss India verseny első helyezettje és egyben a Miss World verseny győztese is 1994 -ben. Színészi karrierjét az Iruvar című életrajzi filmmel kezdte. A sikeres képernyős szerepei mellett a képernyőn kívüli szerepei között szerepel számos kampány és jótékonysági szervezet márkakövete. Ő az Egyesült Nemzetek HIV/AIDS -programjának (UNAIDS) jóakaratú nagykövete is. Zűrzavaros kapcsolata után Salman Khan szupersztárral feleségül vette Abhishek Bachchan -t, és van egy gyönyörű lánya.

Bár a legtöbb színész sminkkel néz ki, kevés közülük genetikailag szép. Vessen egy pillantást ennek a gyönyörű hölgynek a nem sminkes fotóira, hogy maga is tudja.

Aishwarya Rai smink nélkül néz ki:

1. Fogva a kamerában !:

Kamerába került

Ez egy fotó Aishwarya Rai Bachchanról, ahol egy eseményre tartott, és amint láthatja, nem visel sminket, és nagyon egyszerű a kinézete, és mégis üdítően szépnek tűnik.

2. Még mindig egy filmből:

Még mindig aishwarya rai filmből

Ez egy állókép az egyik filmjéből, ahol úgy döntött, hogy smink nélkül megy a képernyőre. Ezt a képet nézve bárki egyetérthet abban, hogy valóban a világ egyik legszebb színésznője.

3. Lusta séta:

Lusta séta

Aishwarya Rai Bachchan fehér salwar kameez -t visel, és az arcán nincs smink, kivéve egy kis szájfényt..

4. Szia !:

Halihó

A kabát és a kabát bárkinek dögösnek tűnik, amíg tudja, hogyan kell jól levenni. És ez az egykori Miss World biztosan tudja, hogyan kell könnyedén elvégezni ezt a megjelenést. Fekete kabátot, fehér és fekete felsőt és hátul selymes haját kell viselnie ennek a hölgynek ahhoz, hogy gyönyörű legyen.

5. Készleten:

Fellépő

Ez Aishwarya Rai képe, ahol sárga szárit visel és nincs smink. És most már tudod, hogy ez a hölgy szépnek született.

6. Egy másik állókép egy filmből:

A másik még egy filmből

Ez a fotó egy másik állókép az egyik filmjéből, ahol úgy döntött, hogy smink és férfi alkalmazása nélkül megy a képernyőre, gyönyörűen néz ki!

7. Mivel kint hideg van:

világhírű szépség

Bár világhírű szépségéről és munkájáról, Aishwarya Rai egy tipikus indiai nő, aki mindig is életben tartja vallási gyökereit. Ez a kép egy templomban, ahol smink nélkül járt.

8. Tipikus falusi lány kinézet:

Tipikus falusi lány kinézet

Ez egy újabb kép az egyik sikeres filmjéből, ahol úgy döntött, hogy minimális sminket alkalmaz, ami csak rúzs, és gyönyörűen néz ki.

9. Bírálás az esőben !:

Bírálás az esőben

Ez Aishwarya Rai Bachchan képe az egyik filmjéből, ahol nem sminkelte az arcát. Az arckifejezéséből ítélve érthető, hogy ítélkező.

Leírták, hogy Aishwarya Rai Bachchan és Abhishek Bachchan párként híresebbek, mint Brangelina.