9 kép Brad Pittről smink nélkül

Az olyan sikerek felvállalása után, mint Mr. és Mrs. Smith, Troy és Benjamin Button furcsa esete, a világhírű Brad Pitt egyáltalán nem igényel külön bemutatkozást. William Bradley Pitt, akit más híres felével, Angelina Jolie -val ismerünk, félúton hagyta egyetemi karrierjét, csak hogy Los Angelesbe költözzön, és megtalálja igaz szerelmét, a Mozit. A híres Jennifer Annistonhoz és a hatgyermekes édesapához kötődő Brad Pitt gyakran volt ismert a tarka bájjal rendelkező jófiújáról, aki tökéletes jelölt a szomszédos masszív férfira. A csillagok számára azonban meglehetősen nehéz megállapítanunk, hogy valóban csak azok csillognak -e, ha elveszik az aranyat.

Képek Brad Pittről smink nélkül:

A professzionális világítás és smink nélkül nézzük meg, hogy Brad Pitt hagyja -e el a báját.

1. A fiatal fiú bája:

brad pitt smink nélkül

Ez a kép egészen fiatal koráig nyúlik vissza, amikor még mindig a csokoládéfiú varázsa volt a fő játéka. Brad Pitt leborotválta a főiskolai Jock pillantását, és ott áll a vörös szőnyegen, és a saját szépségében sütkérezik, miközben gyöngyházfehérje felcsavarodik, hogy lágy mosolyt csaljon.

2. Robusztus megjelenés:

Brad Pitt smink nélkül 2

Ez egy átmeneti kép a jófiú bűbájokról a masszív, döbbenetes és férfias megjelenésre. Ahogy ott állt felöltözve, úgy nézett ki, mint egy jó úriember, nyilvánvaló volt, hogy Brad teljesen hibátlan bőrű, még akkor is, ha az arcán nincs semmilyen smink..

3. A szakállfázis:

brad pitt smink nélkül 3

Ez sokkal frissebb kép a híres Pittről érettebb korában, amikor úgy döntött, hogy egy átlagos szakálljátékot sportol, amikor alkalmas egy eseményre. Sokkal földhözragadtabbnak tűnik, és meglehetősen más az új megjelenésében, azt mondjuk, Brad a smink nélküli megjelenést a legjobban végzi.

4. Hunk On the Road:

brad pitt smink nélkül 4

Ez volt az egyik kép Brad egyik közúti megfigyeléséről, ahol úgy tűnt, hogy megingatja a teljes ujjú fehér pólót, minden dögös és zavartan látszik a legjobban. Ahogy a póló átölelte minden izomzatát, az ujját negyedre húzta, miközben elment.

5. Működési veszély:

brad pitt smink nélkül 5

Brad építészeti kalapban mutatkozott be, ezúttal Brad pólóját félig lehúzta a bicepszében, és megmutatta sovány tónusú testét, miközben enyhe tarlót sportolt, míg a pilótái eltakarják csinos kukucskálóinak nagy részét.

6. A trend ringatása:

brad pitt smink nélkül 6

Egészen a legutóbbi időkig a trendi trendek lettek, és itt van egy kép magáról a trendformálóról, aki a középkorú férfiakat kényelmessé tette a nadrág viselésében, ő pedig egyben. Ahogy arany tincsei hátul lengedeztek, barna árnyalatai eltakarták a szemét, ő pedig elment mellette.

7. Mozgóképek:

brad pitt smink nélkül7

Ez egy állókép az egyik legkorábbi filmjéből, Thelma és Louise, ahol a fiatal Brad csupasz testtel áll, és klasszikus frizurájában pózol. Ezen a képen nem volt sminkje, amelyen egyértelműen látszódna az arca, de akárhogy is tudja, hogyan kell dolgozni a megjelenésével, legyen -e smink vagy sem.

8. Egy rajongói ügy:

brad pitt smink nélkül8

Az egyik találkozón és köszönésen Brangelina pár úgy döntött, hogy megáll néhány autogram aláírásra és képre a rajongókkal, és ebben a tökéletes őszinteségben elkaptuk a párost, akik kölcsönhatásba léptek a rajongókkal, smink nélkül és a párjáték ringatásával.

9. Kedves apa:

brad pitt smink nélkül9

A vörös szőnyegen és a híres színészen kívül ez a hatgyermekes apa úgy döntött, hogy munkába hozza gyermekeit, amikor úgy döntöttek, hogy meglátogatják a Pénzlabdát. A gyerekeit mindkét karjában cipelte, a drága apa meglehetősen lendületesen nézett ki.