9 kép Carrie Underwoodról smink nélkül

Ahogy a 2005 -ös eredmények összegyűltek, egy fiatal szőke lányt koronáztak meg az American Idol negyedik évadának győztesének, egy fiatal vidéki lányt, aki még mindig igyekezett nagyot hozni Holly városában. Carrie Underwood néhány év múlva soha nem tudta, hogy az összes állam háztartási neve lesz, és azon túl, hogy millió példányt ad el és platinalemezeket gyárt. Carrie Underwood, egy agyvelőű szépség folytatta útját, hogy a mostani sztár legyen. Lassan elágazott, hogy minősített dalszerzővé és színésznővé váljon egymás mellett, és most nagy ikon, aki multimilliomos címkéket kezel. Ma ebben a cikkben meghatározzuk, hogy gyönyörű hangja kevésbé illik -e sminkjéhez.

Carrie Underwood smink nélkül:

Csak alkalmi nap:

carrie underwood smink nélkül

Mogorván és ünnepélyesen ülve itt a kezdő kép a nem sminkes Carrie Underwood listához. Ezen a képen Carrie -nek nem látszottak a professzionális sminkre utaló jelei, de mégis egészen jól nézett ki egy olyan sztár számára, aki platinalemez -ajánlatokkal foglalkozik. Carrie, aki elfoglal egy kis időt elfoglaltságaiból, megmutatja, hogy egy smink nélküli nap nem teheti tönkre legjobb megjelenését.

Régi emlékek:

carrie underwood smink nélkül2

Visszatérve a meghallgatási napokra, íme egy csemege minden Underwood rajongónak, ahol egy fiatal Carrie állt rózsaszín blúzában, és ismertette magát a bírókkal. Már akkoriban azt lehetett várni, hogy a fiatal együtt fejlődik Hollywoodgal, de látszólag Carrie mindig is tökéletesen ragyogott az arcán, még akkor is, ha a professzionális sminkelés nem tartozott a napi rutinjához.

Lusta nap átalakítása:

carrie underwood smink nélkül3

általában azt lehetett látni, hogy Carrie mindig fel van öltözve, és készen áll arra, hogy behozza a szivattyút a bemutatóra, de aznap Carrie leengedte a haját, bár nem szó szerint, és elment egy ok -okozati napi sétára kényelmes ruhájában. Annak ellenére, hogy az arcán nem látszott smink, ennek a döbbentnek olyan ragyogása volt benne, amit senki sem tagadhat.

Végigjátszás:

carrie underwood smink nélkül4

rákattintott az egyik paparazzi, Carrie Underwood édesen mosolygott a kamerára, miközben elment mellettük. Annak ellenére, hogy soha nem készített professzionális stúdió sminket, rendkívül jól nézett ki önmagával. A haja csinos volt, mint mindig, hátul, és elment mellette.

Strand nap:

carrie underwood smink nélkül5

Carrie Underwood elment a tengerpartra nyaralni, ahol bekattant a nyomtatott bikini felsőjébe. A haja fel volt készítve, és rendetlen ügybe kötötték, miközben komoly tengerparti szórakozást szerzett a barátjával. Sima bőre és selymes textúrája, minden érintés nélkül, nagyon megijesztett minket.

Strand megjelenés:

Carrie Underwood smink nélkül 6

Itt van még egy kép a megbabonázó Underwoodról, ismét egy tengerpart hátsó cseppjén, ahol talán élvezte a vakáció napjait. Underwood, aki fitnesz -őrült és gyönyörű nő, remekül nézett ki, élvezte a tengerparti napját.

Tornaterem szelfi:

carrie underwood smink nélkül7

Mindannyiunknak voltak olyan tornaterem szelfik, amikor a túl sok kemény munkát jó képpel kezelték. Ugyanez történt Carrie -vel és a vőlegényével is, akik az Instagramra osztották meg edzésképüket, ahol Underwoodot látták anélkül, hogy sminkje pózolt volna a vőlegénye mellett. Smink nélkül is nagyon jól nézett ki.

A reggeli kocogás:

carrie underwood smink nélkül8

A reggeli kocogás elengedhetetlen a fitneszközpontú Carrie számára, és ezért ez a kép a lihegésről a kocogás közben, amikor fehér koponya pólóját egy aranyos joghurtdal párosította. A haja hátra volt kötve, és nem volt smink az arcán.

Minden mosoly:

Carrie Underwood smink nélkül9

Haját egy csinos fonott póniba kötötte, Carrie a lista utolsó képében nem mosolygott ezen az őszinte képen, ahol úgy tűnik, hogy nincs sminkje, de mégis lenyűgöző.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80