9 kép Nina Dobrevről smink nélkül

A bolgár kanadai szépség, Nina Dobrev már évek óta lélegzetelállító fellépéseivel ringatja a tévé képernyőjét. Az angol filmtörténet egyik legszebb és legtehetségesebb színésznője és szerepjátéka. Népszerű karaktere, Ellen Gilbert a Vámpírnaplók című tévésorozat -drámában kivívta világszerte az elismerést. Hibátlan bőre és gyönyörű alakja az elsődleges oka a népszerűségével kapcsolatos minden felhajtásnak. Ez a nő szeret fitt és szép maradni, Nina pedig bebizonyította, hogy mindenre képes bármilyen sminktermék nélkül. Az alábbiakban néhány legjobb smink nélküli kép látható Nina Dobrevről, ahol minden vonakodás nélkül smink nélküli megjelenést mutat..

Gyönyörű Nina Dobrev smink nélkül:

Nézzük meg a legjobb Nina Dobrevet sminkfotók nélkül.

1. Annyira aranyos:

Nina Dobrev smink nélkül

Kétségtelen, hogy Nina Dobrev az egyik legkedvesebb színésznő. Természetes előnye, hibátlan bőre a legjobb előnye. Alig igényel sminktermékeket, hogy vonzónak tűnjön, hiszen egyedi textúrájú aranyos arccal született, amely kéz a kézben jár a karakterekkel.

2. Az egyenes haj ringatása:

Nina Dobrev smink nélkül2

Ezen a képen Nina megmutatja egyenes gyönyörű haját és smink nélküli arcát. Természetesen gyönyörű arca nem igényel további szépségápolási termékeket. Egyszerűen vonzónak tűnhet anélkül, hogy felvenné a szempillaspirálját.

3. A tengerparton:

Nina Dobrev smink nélkül3

Ez a kép Nina Dobrev a tengerparton. Élvezi a forgatáson kívüli időt, és megmutatja gyönyörű testalkatát és smink nélküli arcát. Arckifejezése annyira megfelelő, hogy alig igényel szépségápolási terméket, hogy elrejtse hibáit.

4. Telefonon:

Nina Dobrev smink nélkül4

Nina Dobrevet észrevették, hogy smink nélkül jön ki a lakásából. Egyszerű megjelenésű volt, egyszerű fekete ujjatlan felsővel és laza hajjal. Mivel Nina a nap nagy részét számos szépségápolási termékkel kell töltenie, szó szerint élvezi smink nélkül töltött idejét.

5. Egy régi kép:

Nina Dobrev smink nélkül5

Ez egy régi kép Nina Dobrevről, ahol Isten ajándékozott gyönyörű arcát és selymesen sima haját mutatta be. Smink nélküli arca világossá teszi, hogy nem sokat törődik nyilvános expozíciójával minden szempillaspirál nélkül.

6. A tengerparti megjelenés:

Nina Dobrev smink nélkül6

Nina Dobrevet a tengerparton vették észre, és bikinivel felmutatva rendkívül forró testalkatát. Itt elég alkalmi, nyugodt és természetesen smink nélkül néz ki.

7. A forgatásokon:

Nina Dobrev smink nélkül7

Ninát az egyik tévéműsorának forgatásán vették észre. Itt ringatja az utcákat, és aranyos pulóvert visel egy rózsaszín felső felett. Ennek a nőnek valahogy mindig sikerül imádnivalónak látszania mindenféle smink nélkül.

8. Most landolt:

Nina Dobrev smink nélkül8

Nina Dobrevet a Los Angeles-i repülőtéren észlelték, smink nélküli arccal. A lány egészen egyszerűen és kötetlenül felállt, ami miatt a nézők újra értékelték természetes szépségét. Valahogy sikerült ellopnia a körülötte lévő emberek tekintetét, és szépsége ismét adott valamit a sajtónak, hogy írjon.

9. Ebédre:

Nina Dobrev smink nélkül9

Nina Dobrev ezen a képén észrevették, hogy ebédel egy helyi étteremben. Aznap kiment smink nélkül, amit természetes szépsége tovább kompenzált. Elég vonzónak tűnt, hogy lenyűgözze a körülötte lévő embereket.