9 kép Rihannáról smink nélkül

Robyn Rihanna Fenty azt is tudja, hogy Rihanna a zeneipar valaha volt legsikeresebb és legnépszerűbb énekesnője. Egy énekesnővel együtt professzionális színész, modell, divattervező és még sokan mások. A legtöbb dala sikeresen megdöntötte a hirdetőtábla rekordjait, és hatalmas világszerte elismert. Életbeli teljesítményei és világkörüli turnéi megkövetelik tőle, hogy a legjobb formában legyen, és jelentős mennyiségű sminket készítsen színpadra. Rihanna azonban nem csak egy sminkes énekesnő. Természetes szépsége az egyik fő oka a győztes szempillaspiráloknak. Az alábbiakban Rihanna legjobb képei láthatók, amelyek bizonyítják, hogy ennek a nőnek nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy vonzó legyen.

Láthatatlan fotók Rihannáról smink nélkül:

1. Az utcák királynője:

rihanna smink nélkül

Rihanna inspirációt ad sok nőnek, akik továbbra is depressziósak sötét bőrtónusuk miatt. Fekete és gyönyörű egyszerre. Rihannának nincs szüksége sminkre, hogy vonzó legyen. Csak egy csípőruhát kell felvennie, és nagyjából meg tudja ringatni a környezetet, bárhová is megy. Itt Rihannát New York utcáin veszik észre, aki magabiztosan sminkmentes.

2. Az „ágyba” megjelenés:

Rihanna smink nélkül2

Rihanna egyszer közzétett egy képet magáról, amikor éppen le akart feküdni. Levette minden sminkjét, és lefényképezte a szempillaspirál nélküli megjelenését, ahol éppen a nagy, kerek fülbevalót viselte.

3. A tetoválás bemutatója:

Rihanna smink nélkül3

Ezen a képen keresztül Rihanna megpróbálja megmutatni új tetoválását, és sikeresen lenyűgözi rajongóit smink nélküli archatásával. Ez a gyémántlány nem igényel sminket, hogy csábító legyen. Inkább Rihanna időt szakít arra, hogy élvezze azt a pillanatot, amikor nem kell aggódnia kereskedelmi élete és sminkje miatt.

4. Menjünk meztelenül:

Rihanna smink nélkül4

Ez egy Rihanna képe, ahol nem visel semmilyen sminket, és ugyanazt posztolja az Instagramon. Nagyon közel áll rajongóihoz, és folyamatosan tájékoztatja őket természetes szépségéről és szépségápolási trükkjeiről anélkül, hogy bármilyen szépségápolási terméket igénybe vennének.

5. Lány fürtökkel:

Rihanna smink nélkül5

Rihanna csodálatos göndör hajú lány, lenyűgöző természeti szépséggel. Ezen a képen Rihanna megmutatja tetovált ujjait és szőke göndör frizuráját. A hip-hop királynő szűken igényli bármilyen sminkterméket, hogy fokozza szépségét.

6. A legforróbb nő:

Rihanna smink nélkül6

Kétségtelen, hogy Rihanna kiváló öltözködési érzékkel rendelkezik. Végül is professzionális divattervező. Ezen a képen alkalmi fehér pólóval és menő sállal ringatja a reggelét. Ahogy reggelizik, nem habozik megmutatni a smink nélküli fáradt reggeli arcát a kamerának.

7. Globális felmelegedés:

Rihanna smink nélkül7

Rihanna kétségtelenül az egyik legforróbb énekes, akit a zeneipar valaha is tapasztalt. Ezen a képen egy alkalmi ruhát sportol smink nélküli arcával. Melegsége elegendő ahhoz, hogy globális felmelegedést okozzon az interneten.

8. A babával:

Rihanna smink nélkül8

Ez a kép Rihannáról a kis unokahúgával teljesen imádnivaló. Rihanna tweetelte ezt a képet azzal a szándékkal, hogy megjelenítse a smink nélküli arcát. Nagyon szereti Isten ajándékozott természeti szépségeit, és ezt sikeresen megjeleníti.

9. A medence mellett:

Rihanna smink nélkül9

Rihanna ezt a képet készítette róla a medencéjénél, amelyben smink nélküli arcát mutatta. Ez a kép azt is elárulja, hogy a hip-hop királynő mennyire szereti a szabadidejét tölteni.