9 kép Rose Byrne smink nélkül

Rose Byrne vagy Mary Rose Byrne, ahogy korábban ismerték, elismert ausztrál színésznő. A színésznő 1992 -ben debütált először a Dallas Doll című filmben. Rose Byrne először a „The Goddess of 1967” című filmben játszott szerepéért kóstolta meg a sikert, amiért a Velencei Filmfesztivál díját is megkapta a legjobb színésznő kategóriájában. Az 1979 -ben született, 38 éves korában Rose Byrne gyönyörű megjelenése miatt gyönyörűnek tűnik. Néhány film, amelyekben a főszereplő volt, a ’28 héttel később ‘, az’ X-Men: First Class ‘, az’ Insidious ‘, a’ Troy ‘, a’ Spy ‘és a’ Bridesmaids ‘. Egy gyermekes édesanya, nézze meg ezeket a 10 legjobb Rose Byrne smink nélküli képet, amelyek meglepődnek.

Rose Byrne smink nélkül:

1. Minőségi:

Rose Byrne smink nélkül

A színésznőt New Yorkban észlelik, és csak természetes megjelenése miatt veszedelmesen néz ki. Ebben a Rose Byrne smink nélküli képben a színésznő látható, hogy a kocsiból a szállodájába sétál. Louis Vitton táskája jobban elfoglalja a keretet, mint törékeny alakja. A fekete ruha és árnyalatok a lehető legmodernebbek.

2. Nincs szükség sminkre:

rose byrne smink nélkül2

Az ausztrál szépség, Rose Byrne elragadóan néz ki, amikor fekete-szürke kockás ingben és szürke farmerben érkezik a „Nem veheted magaddal” című új darabjának próbáira a Longacre Színházba. Ebben a Rose Byrne smink nélküli képben a színésznő rövid tincseket visel a válla felett, és szeretjük a megjelenését.

3. A természetes ragyogás:

rose byrne smink nélkül3

Ebben a Rose Byrne -ben sminkkép nélkül természetes sugárzó és ragyogó megjelenése teljes félelemmel tölt el. Szürke verejtékinget és túlméretes fekete árnyalatokat visel, haja lazán van kötve a fejéhez.

4. Miért olyan zavarban?

rose byrne smink nélkül4

Ebben a Rose Byrne smink nélküli képben a színésznőt zavart arccal örökítik meg. Arca csupaszon árulkodik igazi szépségéről. Ez a kép akkor készült, amikor East Village -ben sétált, New Yorkban, szürke pulóvert viselt, és egyik kezében a telefonját viselte. Smink nélkül is nagyon jól néz ki.

5. Friss, mint valaha:

rose byrne smink nélkül5

Rose Byrne -t smink nélkül észlelték, amikor visszatért a torontói filmfesztiválról, ahol az „Ez az a hely, ahol elhagylak” című új film promóciójával volt elfoglalva. Még azután is, hogy visszatért a mozgalmas menetrendjéből, elfogták mosolyogva a redőnyökért.

6. Lady in Blue:

rose byrne smink nélkül6

Rose Byrne smink nélkül ugyanolyan csinosnak tűnik, mint a vörös szőnyegen. Ezen a képen a ‘Koszorúslányok’ csillagát egy túl nagy kék kabátban látták. Vállig érő haja hullik, egyértelműen távol marad édes arcától.

7. Egyszerű, mégis elegáns:

rose byrne smink nélkül7

Ez az egyik legjobb kép Rose Byrne -ről smink nélkül. Az ausztrál szépség, aki több blokkban is szerepelt, egyszerű nadrágban és ingben látható. Eleganciája és bája elég ahhoz, hogy kiemelkedjen.

8. Fekete szépség:

rose byrne smink nélkül8

Rose Byrne szépsége inspirációt jelent sokak számára. A színésznő lenyűgöző lehet minimális sminkben. Ezen a képen a Rose Byrne smink csak természetes csillogás az ajkán, amely dicséri fekete ruháját. Az új hajvágása stílusnyilatkozatot ad, ez a kép egyszerűen wow!

9. A csavart kifejezés:

rose byrne smink nélkül9

Ez a smink nélküli Rose Byrne kép akkor készült, amikor az ausztrál színésznő részt vett a New Yorkban tartott „From Activism to Action” vitalapon. Arckifejezése nem túl hízelgő ezen a képen, de nem hagyhatja figyelmen kívül, milyen elragadóan néz ki ebben az alkalmi ruhában, smink nélkül.

Ezek voltak a legjobb Rose Byrne no smink képek, amelyeket különböző időpontokban készítettek. Mindezek a képek azt hirdetik, hogyan nézhet ki természetes módon.