9 kép Scarlett -ről, amelyet smink nélkül fényképezőgépen kaptunk

A fekete özvegy, Scarlett Johansson az egyik legnépszerűbb színésznő a világon. Ez az amerikai színésznő modell és énekes is. Scarlett Johansson az elmúlt években nagyon sokat dolgozott a filmipar örökségének megteremtésén, és úgy tűnik, hogy hamarosan eléri célját.

Scarlett Johansson smink nélkül

Mivel az év nagy részét filmek forgatásával kell töltenie, és így elég mozgalmas életet kellett élnie, ami azt is megköveteli Scarletttől, hogy sok smink- és szépségápolási kezelésen essen át. De a képernyőn kívüli Scarlett egy nagyon egyszerű lány, aki időt szakít arra, hogy ápolja az élet apróbb dolgait.

Scarlett Johansson friss megjelenése smink nélkül:

A smink nem igazán jelent problémát Scarlett számára. Inkább megpróbálja elkerülni a szépségápolási termékeket, és amennyire csak lehetséges, természetesnek kell lennie.

1. Nincs smink? Nincs mit:

Scarlett Johansson smink nélkül 1

Ez Scarlett képe, ahol nem visel sminket. Nyilvánvalóan természetes arca nem igényel semmilyen alapozót vagy öregedésgátló krémet. Pompásan nézhet ki smink nélkül. Ezen a képen Scarlett Johansson gyönyörű szőke haját és egymillió dolláros mosolyát is megjeleníti.

2. Franciaországban:

Scarlett elkapta a kamerát a smink nélkül 2

Ez a kép Scarlettről akkor készült, amikor megérkezett egy franciaországi repülőtérre. Az emberek meglehetősen könnyen felismerték, annak ellenére, hogy alacsony profilt akart tartani, úgy döntött, hogy smink nélkül megy, és alkalmi ruhát ölt..

3. Egy Vértes:

Scarlett Johansson smink nélkül 3

Ez egy másik kép Scarlett johansson smink nélkül. Annak ellenére, hogy a Marvel sztárjának formásnak kell lennie, és a lehető legjobb módon kell megjelenítenie magát szinte egész nap, szeret időt szakítani és élvezni az egyszerű életet, amely a képernyők mögött rejlik.

4. Scarlett elkapta a kamerát az edzőteremben smink nélkül:

Scarlett Johansson smink nélkül 4

Scarlett Johansson képére kattintottak, amikor az edzőterembe tartott. Egyszerűen sportos pillantást ringatott, ideges szemekkel.

5. A tengerparti megjelenés:

Scarlett Johansson smink nélkül 5

Scarlett Johanssont a tengerparton bikiniben és smink nélkül nézték. Itt egészen elképesztően nézett ki mindenféle szépségápolási eszköz használata nélkül. Ez a kép egy dolgot világossá tesz, hogy ez a nő aligha igényel sminket, hogy vonzó legyen és vonzó maradjon.

6. A forgatáson:

Scarlett Johansson smink nélkül 6

Még egy smink nélküli kép, Scarlett Johansson fáradtnak látszott, de mégis megmutatta magabiztosságát, és kikukucskált a parókát kérő hiú furgonjából. Scarlett ritkán sminkel, és igyekszik a lehető legjobban kerülni a szépségápolási termékeket.

7. Vásárlás Párizsban:

Scarlett Johansson smink nélkül 7

Scarlett Johanssont észrevették, hogy Párizsban vásárol, és kényelmesnek tűnt, hogy megjelenítse funky fenyő és smink nélküli arcát. Az MTV Movie Award nyertese aligha tud csábítónak tűnni, ha egyszerűen felvesz egy szürke, ujjú felsőt egy lime ruhára, és egy sötét színű farmert.

8. A fényképre kész megjelenés:

Scarlett Johansson smink nélkül 8

Ezen a képen Scarlett Johansson tökéletesen néz ki, miközben hátul szorosan összeköti a haját. Scarlett természetes szépsége megjelenik ezen a képen. Egyszerűen vonzónak tűnhet, ha szürke termopólót visel, megmutatva smink nélküli arcát.

9. Bújás a kamera elől:

Scarlett Johansson smink nélkül 9

Scarlett Johanssont észrevették, amint az ebédjét eszi. Próbálta elkerülni a paparazzikat, de az operatőr észrevette őt, és kedvező szögből rákattintott néhány smink nélküli képére.