9 kép Shakira smink nélkül

Shakira Isabel Mebarak Ripoll is tudja, hogy Shakira a valaha létezett leghíresebb énekesek közé tartozik. A világszínvonalú énekesnő mellett népszerű színész, táncos, dalszerző, koreográfus, producer és még sokan mások. Shakira forradalmi dalaival és albumaival mindig sikerült a hirdetőtábla listáinak élére kerülnie.

Ennek a nőnek sok sminken kell átesnie, és ideiglenes hamis szépséget kell felvennie, hogy vonzónak tűnjön. A Shakira azonban sokkal több, mint egy műanyag baba, amelyet egy halom szépségápolási termék borít. Nagyon vonzónak tűnik, anélkül, hogy bármilyen sminket felvenne.

Shakira képei smink nélkül

Shakira No Smink Képek:

Íme a 9 legjobb smink nélküli kép Shakira-ról, amelyek igazolják a fenti állítást.

1. Shakira No Smink a téli ruhákban:

Shakira Nincs smink a téli ruhákban

Ez Shakira képe, ahol smink nélküli megjelenést mutat, miközben elmegy a lakásából egy szép téli reggelen. Az egyik legjobb dolog Shakira szépségében, hogy bízik abban, hogy smink nélkül megy. Természetes szépségéből ítélve elmondható, hogy ennek a nőnek aligha van szüksége további szépségápolási termékekre, hogy csábítónak tűnjön.

2. Smink kevesebb Shakira a FIFA világbajnokságon:

Smink Kevesebb Shakira a FIFA világbajnokságon

Shakira ezen a képén nyíltan megjeleníti az arcát, bár nem sminkelt. Kétségtelen, hogy a világ egyik legszebb táncosnője. Ezzel együtt ő is fenntartja magát, ami nyilvánvaló az arca ragyogásából akkor is, ha fáradt.

3. Shakira smink nélkül az edzőteremben:

Shakira smink nélkül az edzőteremben

Shakira egy nyári reggel az edzőterem felé vette az irányt. Szeret leegyszerűsíteni, amikor a színpadon kívül van, és elég kényelmesen beavatkozik a környezetébe. A mosolya nyilvánvalóan a legjobb görbéje, és az egyik fő oka a szépségével kapcsolatos felhajtás mögött. Itt alkalmi edzőruhát visel, és kényelmesen megjeleníti a smink nélküli arcát.

4. Állatbarát:

Shakira smink nélkül4

Shakira képére kattintottak, miközben úgy döntött, drága reggelét az akváriumban tölti. Itt látható, hogy szórakozik a delfinekkel. Ez a szerencsés tengeri lény belekóstol természetes szépségébe. Ez az énekesnő vonzóvá teheti magát, ha bármit visel, és a smink biztosan nem része ennek.

5. A stúdió megjelenése:

Shakira smink nélkül5

Ez egy Shakira képe a stúdióban, amely felvesz egy számot. Nagyon imádnivalóan néz ki a copfos frizurával. Úgy tűnik azonban, hogy kerül mindenféle szépségápolási terméket. Természetes szépsége elegendő ahhoz, hogy több millió lájkot adjon neki.

6. Gyilkosa így néz ki:

Shakira smink nélkül6

Shakirát a tengerparton látták anélkül, hogy bármilyen sminket viselne. Isten ajándékozott testalkata és természetesen gyönyörű megjelenése mindenképpen előny. Ezen a képen elég nyugodtnak tűnik, miközben élvezi a tengerparton töltött időt.

7. A legaranyosabb lány valaha:

Shakira smink nélkül7

Kétségtelen, hogy Shakira a mai világ egyik legkedvesebb énekesnője. Ezen a képen smink nélkül baromi vonzónak tűnik. Shakira alig igényel további szépségápolási termékeket, hogy gyönyörű legyen.

8. A valaha volt legszerethetőbb pár:

Shakira smink nélkül8

Shakira és Gerard Pique gyakran azt mondták, hogy minden idők legkedvesebb hírességpárja. Ez a kép azt mutatja, hogy a világhírű énekesnőt nem kell egész évben szépségápolási termékekkel halmozni, hogy boldog életet élhessen. Inkább élvezi az időt a képernyőn kívül, és szeret kötetlen maradni.

9. Egy gyönyörű anya:

Shakira smink nélkül9

Shakirát fiával látták Miamiban, ahol egy alkalmi, ujjatlan fekete felsőt és egy smink nélküli arcot ringattak. Ez a nő ritkán vesz bármilyen sminkterméket, hogy ilyen szép legyen.