9 legjobb Anushka Shetty sminkfotók nélkül

Sweety Shetty, aki más néven Anushka Shetty, népszerű színésznő a telugu és a tamil filmiparban. 2005 -ben debütált, és egy éven belül gyorsan hírnévre tett szert. Munkája lenyűgöző, és az emberek értékelik tehetségét és szépségét. Természetéből adódóan csodálatos és szórakoztató szerető ember, és hatalmas hittel bízik önmagában. Anushka nemcsak színész, hanem jógaoktató is volt élete egy szakaszában. Nagyon szép ránézni, és tudja, hogyan viseli magát, amikor kint van a tömegben. Itt posztoltunk néhány képet Anushka shettyről smink nélkül, amelyek segítenek nekünk látni, hogy a természetes szépség mindenkor fenntartja magát.

A szetteknél:

anushka shetty smink nélkül

Itt láthatjuk Anushkát az egyik forgatási pontján. Elég csinosnak tűnik, bár teljesen világos, hogy alig használt sminket. A vörös kurta és az óra kiemeli szépségét, és láthatóan puha és ragyogó bőre lenyűgözővé és vonzóvá teszi.

Alkalmi Anushka Shetty:

Alkalmi Anushka Shetty

Anushka jól néz ki ebben a ruhában. Amint látjuk, jól megtervezett fekete felsőt visel, egyszerű kék ​​farmerrel. Az arca nem sminkelt, a haja pedig nagyon jól van nyírva. A lány vonzóvá teszi a mosolyát, a testtartását, a gyönyörű bőrét és a csillogó haját.

Aranyos kinézetű Anushka:

Aranyos kinézetű Anushka

Anushka Shetty nagyon bájos és aranyos kinézetű színésznő. A vonásai imádnivalók, és nem igazán kell smink, hogy mindig jól nézzen ki. Itt egy képet készítettünk arról, hogy a természetes Anushka jól érzi magát a tömegben, és észrevehetjük, mennyire ápolt, és hogy a bőre tökéletesen hibátlan.

Egy tamil filmpromóción:

Egy tamil filmpromóción

Anushka több tamil filmet is készített, és itt találjuk, hogy egyiküket reklámozza. Ha alaposan szemügyre vesszük, rájövünk, hogy alig viselt sminket. Ez mutatja Anushka merész hozzáállását és magabiztosságát, valamint azt, hogy milyen csinosan nézhet ki anélkül, hogy bármilyen kozmetikai vagy mesterséges terméket kellene használnia.

Mosolygó Anushka:

Mosolygó Anushka

Itt láthatjuk, hogy Anushka sima fehér kurtát visel, miközben a tömegre mosolyog. Arca olyan könnyűnek, nyugodtnak, fényesnek és tisztának tűnik smink nélkül.

Anushka pózolása:

Anushka pózolása

Itt találjuk édes Anushkánkat, aki egy képhez pózol. Egyszerű és természetes arca olyan vonzónak és gyönyörűnek tűnik. Annyira gyönyörű és lenyűgöző, és igazán tudja, hogyan kell lenyűgöző megjelenést kelteni anélkül, hogy órákat töltene kozmetikumokkal.

Egy száriban:

Egy száriban

Anushka indiai színésznőként sok indiai ruhában pózolt. A legnépszerűbbek a szári. Ettől olyan elegánsnak, fiatalnak és gyönyörűnek tűnnek. Itt látjuk, hogy Anushka pózol egy fényes és fényes rózsaszín száriban. Haja nedves, arckifejezése dinamikus. Nyilvánvalóan nem visel sminket, bár bárki azt mondaná, hogy teljesen mesésen néz ki.

A szemüvegében:

A szemüvegében

Anushka Shetty elképesztően néz ki, amikor szemüvegét viseli. Ez nagyon komoly megjelenést kölcsönöz neki. Azt a tényt, hogy nem visel sminket, alig veszik észre, mert ragyogó bőre kompenzálja.

Olvassa el még: Samantha smink nélkül

Sportolás közben:

Sportolás közben

Anushka nagyon sportos ember, és szeret edzeni. Itt elkapjuk a kosárlabdázást, és megnézzük, milyen lenyűgöző és ragyogó a bőre. Valójában nincs rajta smink, de mégis olyan csodálatosnak tűnik. Ruhája megfelel az alkalomnak, és igazán tudja, hogyan kell megszólítani magát, amikor a kamera felé fordul.