9 legjobb fotó Asin Thottumkalról smink nélkül

Asin az indiai filmipar népszerű színésznője, aki népszerűségre tett szert pár tamil film elkészítése után. Bollywoodban debütált Aamir Khannal a Ghajini című filmben, amely lehetőséget adott az egész nemzetnek, hogy lássa tehetségét. Zseniális, okos, vonzó és nagyon szép. Megvan az a varázsa és x tényezője, amiért a nők meghalnak, és hatalmas potenciállal és képességekkel rendelkezik magában. Ha már a szépségéről beszélünk, a bőre nagyon puha, finom és tiszta. Nagyon természetes, és minden nap óvatos lépéseket tesz annak érdekében, hogy kiemelje és kiemelje szépségét. Íme néhány kép Asinről smink nélkül, amelyek megmutatják, milyen mesés és csodálatos ez a színésznő kozmetikumok nélkül.

Szép kinézetű Asin:

smink nélkül

Asin természetesen jó bőrrel ajándékozott meg, ezért alig kell próbálnia jól kinézni. Sok vizet iszik, hogy hidratálja magát, és szuper egészségesen étkezik, hogy a bőre feszes, ragyogó és ragyogó maradjon. Így, amikor kint van mások előtt smink nélkül, akkor is sikerül gyönyörűnek és lenyűgözőnek lennie.

Stílusos Asin:

Asin kalandvágyó személy, aki szeret kísérletezni különböző megjelenésekkel és megjelenésekkel. Megérti szépsége értékét, és úgy dönt, hogy nagyon keveset vagy egyáltalán nem használ sminket, amikor a tömeggel szemben áll. Ez Asin bizalmát mutatja.

Felvétel közben:

Itt látjuk Asint smink nélkül a forgatási helyén. Ha alaposan szemügyre vesszük, megtaláljuk azt a gyengéd és sima bőrt, amellyel rendelkezik, és azt, hogy milyen kiemelkedően néz ki, annak ellenére, hogy alig visel valamit. A mosolya, a gyönyörű vonásai és a levágott szemöldöke valójában lenyűgöző megjelenést kölcsönöz neki.

Egyszerű felkelés:

Itt láthatjuk Asin egyszerű felkelését, amikor forgatja egyik tamil filmjét. Az a tény, hogy nem visel sminket, nagyon merész tőle. Bőre úgy tűnik, tele van a természetes szépséggel, és természetes és nőies természetét is felszínre hozza.

Indiai Szári:

Asin indiai Sari

A dél -indiai szári viselésekor Asin egymillió dollárnak tűnik. Ki tudta volna, hogy bármelyik híresség ilyen ragyogó és gyönyörű lehet, anélkül, hogy órákat fektetne az alapozó, a pirosító és a szemhéjfesték különböző rétegeire? Tényleg tudja, hogyan vigye magát a rajongói közé.

Gyönyörű Asin:

Itt elkapjuk a gyönyörű és vonzó Asint smink nélkül az egyik film forgatásán. A mosolya olyan szép; bizalmát és optimista természetét tükrözi. Az a tény, hogy nem visel sminket, teljesen figyelmen kívül hagyható, mert ez a hölgy pontosan tudja, hogyan kell felöltözni, hogy csinos és vonzó legyen.

Kint éjjel:

Sikerült egy szép képet készítenünk Asinről, amelyen smink nélkül látható, amint kilép az éjszakában. Annyira divatosnak, elegánsnak és elegánsnak tűnik. Ruhája nagyon csodálatra méltó, kinézete pedig lenyűgöző. A piros, a fehér és a kék nagyon jó kombináció, és jól mutatnak neki.

Közelkép:

A legjobb kép Asinről smink nélkül ez. Ez mutatja a ragyogó és elbűvölő bőrt, amellyel rendelkezik, és mennyire elbűvölő ez a kedves dél -indiai színésznő.

Aranyos Asin:

Ez az aranyos kép Asinről nagyon díszes és egyedi. A képen Asins remek öltözködési képességei és bőrének természetes minősége látható. Ez a színésznő olyan egyszerűnek, de elbűvölőnek tűnhet mesterséges termék használata nélkül. Nagyon más, mint más színésznők, és szépsége szinte magával ragadó.