9 módja annak, hogy smink nélkül szépnek tűnjön

A smink mindig egy ideig elbűvölőnek fogja mutatni Önt, de semmilyen módon nem adja meg a természetes szépséget vagy a ragyogó bőrt. Mivel a legtöbb kozmetikum nem természetes összetevőkből áll, hajlamosak rontani a bőr minőségét és nagy károkat okozni.

Mivel a legtöbb nő szembesül azzal a dilemmával, hogy tökéletesen kell kinéznie huszonnégy, anélkül, hogy sminket kellene használnia, vásároltunk Önnek néhány kiváló természetes szépségtitkot, amelyek minden nő számára gyönyörű és szexi megjelenést kölcsönöznek a nap folyamán.

Hogyan nézz ki smink nélkül:

Maradj hidratált:

A smink nélküli szép megjelenés módjai

A víz az élet egyik legfontosabb és alapvető szükséglete. Naponta sokat kell inni, hogy fitt, egészséges és szép maradjon. c. A sárgarépa, paradicsom és narancslé javítja a bőr textúráját és feszessé teszi.

Tisztítsa meg bőrét naponta:

Tisztítsa meg bőrét naponta

Tudja, mennyire fontos, hogy naponta három -négy alkalommal mossa le az arcát? Segít eltávolítani a bőrön felhalmozódott szennyeződést és olajat, és világosabb megjelenést kölcsönöz a helyszínen. Használhat tisztítószert is, ha kinéz, bár ügyeljen arra, hogy száz százalékig természetes legyen.

Ápolja a szemöldökét:

Ápolja szemöldökét

Mindig ápolja és húzza össze a szemöldökét a szalonban. Vágja le és formázza őket jól. Ettől az arcod akkor is szép és szép lesz, ha nem sminkelsz.

Hidratálja a bőrt:

Ahhoz, hogy a bőr sima, gazdag és gyönyörű legyen, vegyél magadnak éjszakai krémet. Mielőtt lefeküdne éjszaka, mossa le az arcát és vigye fel a krémet. Ez növeli a bőr szépségét, és nedvességet ad hozzá alvás közben. Mielőtt azonban bármilyen terméket választana, konzultáljon orvosával, mivel előfordulhat, hogy egyes termékek nem felelnek meg a bőrének, és mellékhatásokat okozhatnak.

Használjon házi csomagokat:

Használjon házi csomagokat

A házi arcpakolások néhány természetes és egyszerű módja annak, hogy smink nélkül szép és csinos legyen. A házi készítésű csomagok nagyon biztonságosak, és csak egy héten belül adnak pozitív eredményt. Készíthet egy pasztát grammos lisztből, néhány csepp citrommal a bőrére, vagy esetleg egy finom keveréket a telített földből és a rózsavízből. Végezze el őket hetente kétszer, és biztosan látni fog némi javulást magán.

Egyél szuper egészségesen:

Egyél szuper egészségesen

Sok gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű gabona és sovány hús fogyasztása javítja a bőr minőségét és ragyogóvá teszi. Meg fogsz lepődni, milyen fényes és csinos lesz az arcod, ha elkezded kialakítani a helyes étkezés szokását.

Edzés:

Edzés

Tudja, hogy a testmozgás és az edzés fokozza a vérkeringést, ami végső soron hatással van a bőrére? Ha ezt naponta megteszi, akkor szépnek kell lennie minden kozmetikum használata nélkül.

Mosoly:

Mosoly

A mosolytól fiatalnak, fényesnek és pozitívnak látszol. Megvilágítja az arcodat, és egy nagyon optimista személyiséget tükröz. Ha állandóan összehúzza a szemöldökét, vagy haragos marad, a feszültség tönkreteszi bőrének állapotát, és hajlamossá teszi a ráncokra és az öregedő vonalakra. Ezért mosolyogjon, legyen boldog, terjessze a szeretetet és nézzen ki gyönyörűen.

Mondj nemet a stresszre:

Mondj nemet a stresszre

A stressz és a szorongás a bőr legnagyobb ellensége. Ez egy kellemetlen tünet, amely idősebbé és boldogtalanabbá tesz. Tehát ha izgalmasnak és fiatalnak akarsz tűnni, búcsúzz el a stressztől.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80