A 10 legjobb Priyamani smink nélkül

Priyamani egy név, amivel számolni kell a dél -indiai filmiparban. Egykori modellként színészi karrierjét a Telegu – Evare Atagaadu című debütáló filmjével irányította. Azóta megtalálta az utat a tamil és a malajálam moziban, lenyűgöző előadásokkal, amelyek széles körben elismerték, és 3 Filmfare -díjat kapott a dél -indiai moziban a legjobb színésznő kategóriában.

Priyamani unokatestvére Vidya Balan bollywoodi színésznőnek, így nem csoda, hogy néhány kezdő, tűzdelt előadást is képes előadni. Mindannyian tudjuk, hogy néz ki az elbűvölő Priyamani, ezért nézzük meg néhány képét, amelyeken púder arca nélkül van, de mégis kellemesnek tűnik.

10 láthatatlan kép Priyamani smink nélkül:

A szivárvány színei:

Priyamani nem fél kilépni a kamera elé smink nélkül. A színes póló, amelyet felölt, fényességet kölcsönöz sminkmentes megjelenésének, miközben integet a kamerának.

priyamani smink nélkül

Ha a kinézet megölhet:

Priyamani nem talál szemkápráztató szépségnek smink nélkül, de elegánsnak és kifinomultnak tűnik, puszta arccal és egyszerű fehér felsővel. A blúz alsó végén lévő szívet körülölelő „Kills” feliratú dizájn nem nélkülözi a konnotációját.

Szexi csillag:

A legtöbben szexinek tartják a testvérzéseket, de néhányan, mint Priyamani, teljesen felöltözve és a smink legkisebb nyomaival is szexi kinézetűek. Cowboy -szerű megjelenése kockás inggel és farmerral, ezüst karórával és gyűrűs ujjakkal egészíti ki a hatást.

Bőséges haj:

Egy nő haja a szépsége, így tartja a mondás és mennyire igaz. A vastag és fényes sörény jelentősen megváltoztathatja az ember vonásait. Ez a mondás igaz Priyamanira, akinek hosszú, csillogó haja kárpótolja az arcán a smink hiányát.

Meztelen nézés:

Manapság sok színésznő inkább meztelenül néz ki, ami természetesebbé teszi őket. Egy csipetnyi smink és élénk narancssárga blúz kiegészíti az árnyalatokat, Priyamani élénk és csillogónak tűnik.

Olvassa el még: Trisha smink nélkül

Falusi lány:

Priyamani elhagyta szokásos öltözékét, hogy indo western megjelenést kapjon, hozzá illő sárga és kontrasztos barna „ballakkal” és vastag bőrövvel a derekán. A rózsaszín és sárga kombináció ugyanolyan élénk, mint ő. Majdnem hasonlít egy falusi lányra, és csinos képet fest az elefánttal pózolva, akinek homlokát ugyanolyan rózsaszín színnel kenik, hogy illeszkedjen a felsőhöz.

Sminkmentes:

A sötét kék kék farmer és a burkolat nyakú mályva felső megpuhítja Priyamani fáradt és feszült tekintetét ezen a képen, amely meztelen arcát látja. Gömbölyű alakja azonban plusz, ami lendületet ad megjelenésének.

Priyamani smink ingyenes

Magabiztos kisasszony:

Merész és merész Priyamani pózol a kamera előtt, arcán fanyar mosollyal semmi más. Úgy tűnik, nincs aggálya, hogy felfedje a valódi arcot az összes smink mögött. Álláspontja szinte bizalmat áraszt, mintha a szépségben sütkérezne, ami belülről sugárzik.

Zuhanyzó királynő:

Priyamani ringatja ezt a zuhanyzós jelenetet egy filmből, amely még csak egy törülközőben mutatja be őt. Annak ellenére, hogy az arca minden sminktől megfosztott, mégis képes provokatív megjelenést közvetíteni, amely a területhez tartozik. Sok filmje tartalmaz olyan jeleneteket, amelyek megkövetelik tőle, hogy keveset vagy egyáltalán ne viseljen sminket, és mindegyikben tökéletesen hordozza ezt a csupasz megjelenést.

Olvassa el még: Tamil színésznő smink nélkül

Tücsök rajongó: