Top 10 Caitlyn Jenner smink nélkül

Caitlyn Jenner olimpiai aranyérmes és híres tévés személyiség, az egyik legelismertebb nő Amerikában. 66 éves, sok gyermeke van. Korának egyik legszebb nője, és híres arról, hogy nagyszerűen járul hozzá a sportoló szellemhez a Decathlonban. Számos televíziós eseményen vett részt, és számos filmben is játszott. Ebben a cikkben Caitlyn Jenner smink nélküli képeiről fogunk beszélni, ahol habozás nélkül sportolja a teljesen valódi megjelenését. Ezek a következők.

Caitlyn Jenner smink nélkül:

1. Öregedő szépség:

Caitlyn Jenner smink nélkül

Ez az egykor gyönyörű Caitlyn Jenner igazi arca. Korához képest még mindig csábító. Szépsége egyedülálló és kiemelkedik. Egy dolgot biztosan el lehet mondani, hogy korának egyik legszebb nője, és ezért mondhatjuk, hogy ez a kép az egyik legjobb Caitlyn Jenner smink nélküli kép, amelyen valaha is találkozni fog..

2. A durva arc:

Caitlyn Jenner smink nélkül 2

Életkora alapján csábító. Legalább elég magabiztos ahhoz, hogy megmutassa természetes arcát, annak ellenére, hogy híres híresség. A smink még ebben a korban sem választható ennek a nőnek. Szereti megmutatni valódi önmagát.

3. Idős, de még mindig vonzó:

Caitlyn Jenner smink nélkül 3

Caitlyn még mindig nagyon szépnek tűnik, és korának egyik legjobb kinézetű nője. Csábító arcú.

4. A leleplező interjú:

Caitlyn Jenner smink nélkül 4

Ha Caitlyn Jenner smink nélküli képeket keres, akkor ez egy nagyon jó, amin keresztül fog menni. Az igazságok napvilágra hozatala mellett még egy dolog került a fénybe a függöny mögül, ez volt Caitlyn valódi arca.

5. Az igazi amerikai:

Caitlyn Jenner smink nélkül 5

Caitlyn igazi amerikai, és tiszteli hazáját, ezért részt vett az állam által szervezett zaklatás elleni kampányban, amely olyan csúcskategóriás hírességeket foglal magában, mint Caitlyn és még sokan mások. Látszott rajta, hogy valódi arcát mutatja, kényelmes arccal.

6. Séta rituálék:

Caitlyn Jenner smink nélkül 6

Caitlynt gyakran fényképezik, miközben a kávéját fogja, miközben sétálni megy. Ezen az esős délelőttön észrevették, hogy valódi arcát sportolja egy alkalmi ruhával együtt. Teljesen hiteles arcát sportolta, és nagyon kényelmesnek tűnt, annak ellenére, hogy a paparazzik egyre növekvőben voltak.

7. Minimális smink:

Caitlyn Jenner smink nélkül 7

Caitlyn nagyszerű munkája a Vanity Fair magazin címoldalára vezette. Ez a kép ismét feltárja valódi arcát, minimális sminkkel együtt. Még azzal a kevés szempillaspirállal is jól néz ki, amely ritkán szépítette az arcát. Ennek a képnek a vonzereje mögött természetes szépsége rejlik.

8. Leopárd dzseki:

Caitlyn Jenner smink nélkül 8

Caitlynt észrevették, hogy leopárdbőrből készült kabátot visel. Smink nélkül nézett ki. Még ha smink is lenne az arcán, akkor ez lenne a minimális smink, amit egy nő viselhet.

9. Elment a golfozás:

Caitlyn Jenner smink nélkül 9

Caitlyn egészen jól néz ki a rózsaszín pólóban, ami kiegészítette a kinézetét és gyönyörűbbé tette, mint valaha. Teljesen jól néz ki, még szépségápolási termék nélkül is az arcán.

10. A smink nélküli borítófotó:

Caitlyn Jenner smink nélkül 10

Caitlyn a Vanity Fair magazin hatalmas része volt. A cikkek többsége hírességként mutatta be az életét, és azt, hogy mennyire egyszerű életet él. Ez a borítókép sminkmentes is.