Top 10 Eva Mendes smink nélkül

Eva De La Caridad Medez amerikai modell és színésznő, valójában nagyon jó. A filmipar egyik legismertebb arca, és számos filmben dolgozott Oscar-díjas társszínészekkel és színésznővel. Ez a 42 éves elvált miami nő az egyik legjobb, amit ez az ipar valaha is kapott. Csábító arca a legfontosabb eszköze az emberek vonzására, és remekül végzi a dolgát. Az emberek néha hajlamosak azt gondolni, hogy Éva a sminkről szól, és ő nem más, mint azok a modellek, akik egy halom smink alatt fedik le hibáikat. De nem Éva. Ő teljesen egyedi, és ebben a cikkben néhány egyedi tényt fogunk megvitatni Éva szépségéről képek segítségével.

A legjobb képek Eva Mendesről smink nélkül:

1. Boldog vásárlást:

Eva Mendes smink nélkül 1

Éva természetesen vonzó arccal rendelkezik, és ezért nem kell elrejtenie archibáit. Hibátlan, és szereti természetes arcával pompázni, amikor lehetősége nyílik rá.

2. Az autóból:

Eva Mendes smink nélkül 2

Évát soha nem irritálja, hogy a sajtó készíti a képeit. Elég jól érzi magát velük, ahogy ő is szívesen felfedi teljesen természetes arcát. Ha Eva Mendes -t keresi sminkképek nélkül, akkor ez a tökéletes.

3. Sminkképpel és anélkül:

Eva Mendes smink nélkül 3

Ezek a képek akkor jönnek jól, ha szívesen megvizsgálod valakinek a szépségét. A képen látható, hogy mindkét képen Éva nagyjából ugyanúgy néz ki. Ez azt bizonyítja, hogy ez a nő valószínűleg az egyik legszebb nő, és habozás nélkül könnyedén sportolhatja teljesen természetes arcát, mivel tisztában van természetes vonzerejével.

4. A durva, de igaz arc:

Eva Mendes smink nélkül 4

Eva Mendes nem szégyelli megmutatni valódi arcát, mivel úgy érzi, hogy arcának smink nélküli megjelenítése olyan, mint felfedni valódi identitását. Ez a fajta mentalitás valóban epikus, és teljesen hű akar maradni rajongóihoz és követőihez.

5. A természetes szépség:

Eva Mendes smink nélkül 5

Ez olyan, mint felfedni Eva Mendes tényleges arcát. És amikor meglátja, végre rájön, hogy fantasztikusan néz ki, még akkor is, ha nem sminkel az arcán. Ez valószínűleg az egyik legjobb Eva Mendes smink nélküli kép.

6. A smink nélküli fotózás:

Eva Mendes smink nélkül 6

Itt láthatjuk Éva csupasz arcvonásait, ahol teljesen félelmetesen néz ki, még akkor is, ha nulla smink van az arcán. Ez a nő ringathatja a képernyőt, még akkor is, ha mezítláb tűnik.

7. A csupasz arc jelenete:

Eva Mendes smink nélkül 7

Ez a jelenet a filmből, a „The Other Guys”, bizonyára Éva természetes szépségét mutatja be. Nagyon jól néz ki, még akkor is, ha nem sminkel. A szerep megkövetelte, hogy teljesen sminkmentes legyen, és remek munkát végzett.

8. A csupasz arc jelenete #2:

Eva Mendes smink nélkül 8

Ez egy újabb csupasz arc jelenet Éva egyik legjobb filmjéből. Noha mellékszerepet játszott ebben a filmben, képes volt összeszedni a figyelmet anélkül, hogy túl sokat próbált volna.

9. A legjobb módja a nap indításának:

Eva Mendes smink nélkül 9

Itt valószínűleg érezheti az LA hangulatát, ha megnézi ezt a képet Eva Mendesről. Miközben megragad egy csésze kávét a Starbucks -tól, megmutatja valódi arcát, ami megdöbbentően gyönyörű.

10. Vásárlási naplók:

Eva Mendes smink nélkül 10

Eva Mendes-t vásárlás közben észrevették, hogy egy igazán menő ruhát visel, és teljesen sminkmentes arcát. Ez az utolsó, de még mindig az egyik legjobb Eva Mendes sminkkép nélkül.

Ez a cikk nem nyújtott mást, csak Eva Mendes smink nélküli legjobb smink nélküli látnivalóit. Ezeken a képeken teljesen természetes arcát sportolta, néhány klassz ruhával és remek frizurával együtt. Eva Mendes az a nő, akibe minden férfi szeretne beleszeretni.