Top 12 Diana Penty smink nélkül

Ez az indiai modell az egyik legszebb színésznő az indiai televízió világában. Modellkarrierjét 2005 -ben kezdte, és onnan kezdte elbűvölő lépteit a divat és a szépség világában. Legutóbbi szépségeiben jelentős nyomot hagyott a szépségben és a mélyreható teljesítményben. Azonban elmondható, hogy ez a nő nagy szívet és gyönyörű arcot visel. Nem kell smink, hogy csábító legyen. Íme néhány a legjobb smink nélküli képek erről a tehetséges fiatal színésznőről, ami felrobbantja a fejét.

1. Diana a legjobban:

Diana Penty smink nélkül 1

Ez egy smink nélküli kép Diana Pentyről, ahol imádnivaló és vonzó arcot ölt. A kép egy eseményen készült, ahol a leghűségesebb rajongóival találkozott, és néhány képet is sikerült kattintania velük. Ez a kép azt bizonyítja, hogy Diana nem sok időt tölt az öltözőasztal előtt, mivel belülről gyönyörű.

2. A Zenebemutatón:

Diana Penty smink nélkül 2

Ez a kép Diana Pentyről a Cocktail című filmjének zenei bemutató rendezvényén készült. Itt a fiatal szépség smink nélküli alkalmi megjelenést hordozott, és elég csinosnak tűnt ahhoz, hogy a környező tömeg fókuszpontja legyen. Szép haja, aranyos arckifejezése és egyedi testbeszéde tette őt az aznap este képernyőn kívüli sztárjává.

3. Az esemény csillaga:

Diana Penty smink nélkül 3

Ez egy újabb smink nélküli kép Diana Penty-ről, amelyet a Women’s Health Magazine rendezvény megnyitóján készítettek. Bárki ránézhet, és azt mondhatja, hogy nulla smink volt rajta. De ugyanakkor mindannyian egyetérthetünk abban, hogy nagyon dögösnek tűnt, mint mindig, és határozottan nem volt szüksége szempillaspirálra, hogy felmelegítse a testalkathoz kapcsolódó eseményt.

4. Jelenet egy filmből:

Diana Penty smink nélkül 4

Ez egy jelenet a „Koktél” című filmből, ahol Diana Penty társszínésznőt alakított DeepikaPadukone mellett. Ebben a jelenetben Dianát felkérték, hogy lépjen fel anélkül, hogy bármilyen szépségápolási termék segítségét igénybe venné. Habozás nélkül beleadta a szívét ebbe a jelenetbe, ez is minden szempillaspirál nélkül. Természetes szépségét nem lehet mérni a csekély szépségápolási termékek mércéjével.

5. Egy partin:

Diana Penty smink nélkül 5

Diana nemrég részt vett egy bulin, ahol összetalálkozott néhány barátjával, és végül remek képeket készített. Nem kell két-három órát a tükör előtt töltenie és sminkelnie, mielőtt elindul valahova. Ennek a nőknek a természetes szépsége elegendő ahhoz, hogy minden férfit és nőt is vonzzon, akik elsősorban a szépségtitkaival kapcsolatos kérdésekkel érkeznek.

6. A szépségápolási termékek büszke arca:

Diana Penty smink nélkül 6

Valószínűleg mindenki tudja, hogy Diana Penty számos szépségápolási termék arca, mint például a Garnier, a Maybelline. És ezt a pozíciót nem azzal érdemelte ki, hogy megmutatta szépségkészségeit, mert választotta a szépségápolási termékeket. Kemény munkája és természetesen természetes szépsége miatt számos divatmagazin címlapján szerepel.

7. Nincs smink? Igazán?:

Diana Penty smink nélkül 7

Ez egy újabb smink nélküli kép a tehetséges, fiatal és feltörekvő szépségről, Diana Pentyről. Itt nagyon vonzónak tűnik smink nélkül. Megtanulta szeretni magát smink nélkül. A smink a legtöbb híresség társadalmi normája, de Diana számára esküszik, hogy nem sminkel. A legfontosabb, hogy természetesen hibátlan arcbőr legyen.

8. A koktélinterjú:

Diana Penty smink nélkül 8

Diana egyszer adott interjút, hogy közelítsen a film forgatókönyvéhez, ahol sminkmentes megjelenést hordozott. Valóban motiválja a nőket és a lányokat ma smink nélkül. Dianának nincs társadalmi nyomása, és nem érzi szükségét annak, hogy megfeleljen az ipar által meghatározott szépségügyi szabványoknak, ezért hisz a természetesebb megjelenésben.

9. A smink nélküli szépség:Diana Penty smink nélkül 9

Nyilvánvaló, hogy Dianának nincs szüksége sminkre, hogy gyönyörűen nézzen ki, és ő legyen a szépségkirálynő. Csábító és figyelemfelkeltő külseje mögött természetes szépsége rejlik. Még smink nélkül is Diana magabiztosságot áraszt, és ez inspiráló azok számára, akik törődnek a bőrükkel és a smink hatásával. Légy bátor és sminkmentes, mint Diana.

10. A kifutópálya megjelenése:

Diana Penty smink nélkül 10

Diana, könnyedén frissnek és ébernek tűnik, smink nélkül. Büszkén és könnyedén kísérletezik smink nélküli megjelenésével eseményekre, filmekre, kifutópályákra és alkalmi napokra. Ahelyett, hogy szempillaspirálhoz, rejtegetőkhöz, alapozókhoz, stb. Folyamodna, Diana úgy dönt, hogy meztelenül folytatja sminkelését, és őszintén szólva, gyönyörűen néz ki, természetesen.

11. Az esemény kinézete:

Diana Penty smink nélkül11

Smink nélkül? Igen, Diana lenyűgözően néz ki ezen az eseményen, ahol ismét úgy döntött, hogy sminkmentes lesz. A jól hidratált bőr és a jó bőrápolási rutin segít neki elérni ezt a megjelenést. Elbűvölőnek tűnik, és a bőre ragyogó. A bőre természetesen ragyog, és gyönyörűen néz ki minden képen és a való életben. Dianával nincs rossz bőrnap!!!

12. Mosoly:Diana Penty smink nélkül 12

A smink tartozék és nem szükségszerűség. Nem hisz abban, hogy a smink segítségével szépnek tűnik. A SMILE a legjobb smink, amit minden nő felvehet, és Diana tökéletes példa erre. Audrey idézete azt mondja: „A legboldogabb lányok a legszebbek”, nos, biztosak vagyunk benne, hogy egyetért ezzel a 100% -os egyetértéssel. Diana keményen dolgozott azon, hogy szépnek érezze magát a bőrében, biztosan így van!

A meztelen szépség nem a múlté, hanem MOST! A sztároknak és a hírességeknek nincs jobb bőrük, mint nekünk, jobb és csodálatos sminkesek és stylistok vannak. A csupasz felületű szépség lényege, hogy hagyja bőrét természetesen ragyogni, és egyenletes bőrtónust és természetes ragyogást kapjon.

A meztelen ajkak és a természetes, de nem kimosott megjelenés ma is megvan. Válassza a harmatosabb megjelenést, és a természetes kipirult megjelenést. Függetlenül attól, hogy bőre világos vagy sötét, a természetes megjelenés segít kiemelkedni.