Top 12 Manju Warrier smink nélkül

A szépség a néző szemében rejlik, mondják. És azt mondják, hogy a smink fokozza ezt a szépséget. De Manju Warrier a malajálam filmipar egyik legsikeresebb vezető nősténye, aki egyik találatot a másik után vette fel. Pénzügyi könyvelő és háziasszony lánya, Manju iskolás korában született táncos volt, és tehetsége lassan átterjedt a színészi műfajra, ahol mindössze 16 évesen debütált karrierjében. Minden csillogás és csillogás alatt, A színészek mindig összetévesztik hibátlan énjüket, ami miatt másképp néznek ki, amikor levetkőznek a közemberekről. Emberi lévén a hibák az élet szerves részét képezik, de a hibák miatt még mindig megéri a megjelenését a smink nélkül, erre a kérdésre válaszolunk ebben a cikkben.

A legjobb 12 fénykép Manju Warrierről smink nélkül

1. Az Nerdy Look:

Manju Warrier smink nélkül

Manju Warrier ezt az agyalós, mégis aranyos megjelenést választotta az Egyesült Arab Emírségekben nyitó üzlet számára. Egy egyszerű macskaszem keretet választott, természetes hullámos hajjal. Nem néz ki gyönyörűen? A bőre hibátlannak tűnik, és a mosolya valószínűleg a legjobb smink, amit aznap viselt.

2. A szomszéd lány kinézete:

Manju Warrier smink nélkül 2

Ez a kinézet, amit Manju Warrier felölt, emlékeztet a kedves és pezsgő szomszéd lányra. Alkalmi pólót és hullámos hajat választ. Amit szeretünk ezen a képen, az az őszibarackos pír az arcán, ami természetesen smink nélkül. A kép legjobb része? Az őszinte kézmozdulat, amely úgy tűnik, hogy „Yaay” a pillantására.

3. A díva:

Manju Warrier smink nélkül 3

Az istennőknek nem kell smink, Manju Warrier pedig igazi díva. Még egy egyszerű fekete kurta is stílusosan néz ki ezen a szépségen, aki csodálatos bőrrel van megáldva, és ne felejtse el millió dolláros mosolyát. Ez a Manju Warrier kedvenc megjelenése smink nélkül.

4. Póz tökéletesség:

Manju Warrier smink nélkül 4

Manju Warrier dicsekedett smink nélküli természetes szépségével, karcsú hátával magas póniban és V-nyakú lila pólóval. A kozmetikumok hiányát a sugárzó mosolya és a fiú nézte lenyűgözően!

5. Esemény napja:

Manju Warrier smink nélkül 5

Ez az őszinte, smink nélküli fénykép Manju Warrierről a „She Taxi”-a nők számára bármikor és bárhol elérhető taxi-megnyitóján készült. A Times riporterére kattintva ez a mallu-kutty olyan szépnek tűnik, mint valaha.

6. Selyem arcú szépség:

Manju Warrier smink nélkül 6

Ez a kép Manju Warrierről készült, amikor a Déli fürdő Béke Alapítványról beszélt közönségének. Ismét feldíszítve és ringatva a smink nélküli megjelenést, Manju enyhén napsütésben csillogó természetes barnaságot hord le a hajába támasztott szemüveggel, és olyan mosolyt visel, amilyen őszinte.

7. Egy hirtelen jelentkező:

Manju Warrier smink nélkül 7

Az ételek mindenkit boldoggá tesznek, és Manju Warrier teljesen elragadtatva néz egy tányér ételt, amely nem látható ezen a fényképen. Lazán kötött magas pónit sportol, és nem sminkel, miközben mosolyogva sugárzik, és úgy néz ki, mint a szokásos, gyönyörű.

8. A nagy B -vel:

Manju Warrier smink nélkül 8

Manju Warriert egy reklámforgatás megbeszélése során kapták kameráról, és láthatóan kényelmesen ül a hírhedt Amitabh Bachchan mellett, és smink nélkül néz ki az általa játszott karakterre. Manju személyisége ragyogóan ragyog ezen a fényképen.

9. Boldog család:

Manju Warrier smink nélkül 9

A családi portré minden centimétere boldogságot és örömöt sikít. Visszafelé, amikor Manju még házas volt Dileep színésszel, a fénykép ritka, gyönyörű mosolygós aprócska.

10. Könyvkiadás:

Manju Warrier smink nélkül 10

Manju képe, amely megalapozott szerzőként és büszke háziasszonyként készül, a „Sallaapam” című könyvének aláírása során készült. Egyszerű, mégis stílusos öltözéket díszítve szépséget, magabiztosságot és kegyelmet testesít meg..

11. Minimalista:

Manju Warrier smink nélkül 11

A jó smink kulcsa az, hogy úgy nézel ki, mintha egyáltalán nem viselnél sminket. Ez a minimális sminkes megjelenés, amit mondanak, és amint látható, ezen a képen a fiatal Manju Warrier lenyűgözőnek tűnik, néhány alapvető kiemeléssel.

12. Szépség hamuban:

Manju Warrier smink nélkül 12

Az igazi erő és szépség sok szívfájdalom közepette tárul fel. Ez nyilvánvalóvá válik ezen a képen, amikor Manju Warrier elhagyta a családi bíróságot, miután elvált az akkori férjétől, Dileep -től. Egy egyszerű, fekete -fehér salwar kameez -be öltözve, hagyományos bindiben és smink nélkül, Manju belső szépsége és ereje áll a középpontban.

A kifogástalan színészi és tánctudásáról ismert Manju Warrier váratlanul érte a malájálami filmipart, amikor 16 éves korában debütált, miután találat után ütésről találatra dobta. Egyszerűségével és tartásával bebizonyította a világnak, hogy A csillogás világa nem csak a csillogásról szól.

Van hely önmagadnak-a saját gyönyörű, gyönyörű, smink nélküli önmagadnak.

Tökéletes példa a fiatalabb generáció számára, akik több időt töltenek a tükör előtt, mint a képességeik csiszolásával. Ő egy természetes szépség, aki minimalista megjelenésével fel tudja gyújtani a színpadot, és egymillió szívet tör össze a rámpán sétálva.