Top 9 kép a Tabu smink nélkül

Minden idők egyik legsokoldalúbb színésze, Tabassum Fatima Hashmi, ismertebb nevén Tabu, egyike azon sok színésznőnek, akik kiváló személyiségükkel és hibátlan készségeikkel befolyásolták a mozi világát. A Drishyam című legújabb filmjéig Tabu ezekben a napokban rövid szünetet tartott a színészi játékban. A főműsoridőben azonban minden idők legnagyobb slágerei voltak. 43 éves korában Tabu még mindig lenyűgöző szépség, kegyelme árad belőle személyiségéből, valahányszor látjuk a képernyőn. De általánosan ismert tény, hogy a sztárok gyakran egészen máshogy néznek ki professzionális smink nélkül. Valójában maguktól a sztároktól függ, hogy képesek -e könnyedén lehúzni a nem sminkelt megjelenésüket, vagy sem. Ebben a cikkben ma a Tabu legjobb smink nélküli megjelenéseiről fogunk beszélni, és meghatározzuk, hogy valóban képes -e lehúzni a külsejét vagy sem.

Gyönyörű képek Tabu smink nélkül:

1. Az Eredményekkel:

Képek Tabu smink nélkül 1

Ez a kép a Tabu korai színészi korszakából származik, valószínűleg közvetlenül azután, hogy kitüntetésével díjat nyert. Fiatalabb korában smink nélkül pózolni Tabu nagyon aranyos volt, ha nem természetes szépség. A hagyományos mályvaszínű öltönyben szereplő Tabu ezen a képen nagyon boldog és elégedett volt a díjjal.

2. Grace megszemélyesített:

tabu smink nélkül2

Ismét egy hagyományos öltönybe öltözve, itt egy újabb gyönyörű kép Tabu -ról, smink nélkül, egyszerűen istenien néz ki, miközben aranyos kis mosolyt ült az arcán. Haját leengedve, hosszú és kecses, Tabu egészen professzionálisnak tűnt, ahogy viselte magát.

3. Mozgóképek:

tabu smink nélkül3

Tabu mindig is merész színész volt, veterán készségekkel, finoman irányítva szerepeit. Ez egy állókép az egyik filmből, ahol úgy döntött, hogy a minimalista megjelenését választja, haja természetes állapotában a vállára hull, miközben meztelen ajakszínt és puha fekete bélést használ a megjelenés kiegészítéséhez.

4. Alkalmi örökké:

tabu smink nélkül4

Ez volt az egyik részlet egy lefolytatott interjú előtt vagy után, ahol látjuk pihenni, amint pózol, hogy gyorsan csattanjon mindennapi alkalmi megjelenésében. A haja a szokásos állapotában tónusos volt és lecsúszott, miközben teljes ujjú fekete pólóját egy harang aljú kék farmerrel párosította.

5. Az interjúba:

tabu smink nélkül5

Ez a kép egy újabb interjúból származik, ahol látszólag Tabu nem volt sminkelve. A lágy barna színárnyalat megfelelt a tónusos, természetes arcszínnek, miközben fáradt szemei ​​azt sugallhatták, hogy nehezen dolgozott az új filmen. Miközben a filmjéről és az abban játszott szerepéről beszélt, karizmája egyszerűen megvilágította a szobát.

6. A legjobb kinézete:

tabu smink nélkül6

Csak maroknyi olyan színész van, aki kész előzetes smink nélkül megjelenni a képernyőn, hogy elfedje hiányosságait, és Tabu büszkén egy közülük. Ez egy újabb filmje, amikor smink nélkül jelent meg, friss arcúnak és gyönyörűnek látszik.

7. Haider -lövések:

tabu smink nélkül7

Minden idők egyik legjobb filmvászna, ez a kép a Haider című sláger állóképéről. Ezen a képen egészen szépnek tűnik a szerepe szerint, mivel hibátlan arca csak a bélelt szemét és valódi szépségét ábrázolja.

8. Hagyományos:

tabu smink nélkül8

A legjobb kinézete mindig is ilyen hagyományos volt, és itt van egy kép arról, hogy egy elegáns aranykék szárival sportol, mint mindig.

9. Film premier:

tabu smink nélkül9

Tabu ismét párosítva fekete blúzát világoskék farmerével, Tabu egészen földhözragadtnak és kellemesnek tűnt a film premierjén..