Top 9 Malaika Arora smink nélkül

Malaika Arora egy tehetséges nő. VJ, táncos, modell, színésznő, televíziós műsorvezető és anya is. Tisztességes magasságon és észbontó testalkaton belül az egyik legszebb nő az indiai filmiparban. Ami a cikk lányokat illeti, a Malaika Arora nevét nem lehet elhanyagolni. Mivel az indiai Chemburban született, korán kezdte modellkarrierjét, és lányként kezdett filmeket készíteni, és számos olyan filmet is forgatott, amelyek jelentős társadalmi elismerést szereztek.

Mivel Salman Khan családjának tagja, szereti formában tartani magát, és megtartani az alakját. Ehhez számos szépségápolási kezelésen kell átesnie, amelyek időnként megfulladhatnak. De Mrs. Khan sokkal több, mint egy műanyag baba, akit szépségápolási termékek vesznek körül. Az alábbiakban bemutatjuk a Malaika Arora legjobb smink nélküli képeit, amelyek ráébresztik, milyen gyönyörű ez a nő a valóságban.

1. Szereti a gyerekeit:

Malaika Arora smink nélkül 1

Ez egy kollázs Malaikáról és a fiáról. A kép három részén az elemlány smink nélküli megjelenést mutat. Káprázatos testalkata és természetesen gyönyörű arca elegendő ahhoz, hogy lenyűgözze a nézőket. Amikor szünetet tart divat- és filmüzleteiben, szeret eltölteni a családdal való szórakozást és időt. Ez a megalázó jellege megmutatja, milyen gyönyörű valójában belülről.

2. Szórakozás mindenkinek!

Malaika Arora smink nélkül 2

Ezek a képek azt mutatják, hogy Malaika élvezi a családi eseményt. Anélkül, hogy egy kicsit is aggódnia kellene a smink miatt, megengedi magának, hogy jól érezze magát, és teljesen megőrüljön családjával az adott eseményen.

3. A szépségkirálynő:

Malaika Arora smink nélkül 3

A számos szépségápolási termékhez és divatmárkához kapcsolódó Malaika hatalmas tudással és kreativitással rendelkezik az öltözködésben. Itt egy alkalmi fehér inget, zöld alsót és egy narancssárga táskát sportol, de ezzel együtt természetes szépségét mutatja be, ha nulla sminket visel.

4. Lány harisnyanadrágban:

Malaika Arora smink nélkül 4

Malaika félelmetes testalkatú, és szeret ruházatot viselni. Egyszer a repülőtéren észrevették, hogy szűk szürke felsőt visel, amellyel pompás testét pompázta. Aznap nem sminkelt, de elég csinosnak tűnt, hogy lenyűgözze a környező repülőtéri személyzetet és a kísérőket.

5. A tornaterem lány:

Malaika Arora smink nélkül 5

Itt látható, hogy Malaika kemény edzéseket végez kábelek használatával. Fitt életmódja és távoli kapcsolata a szempillaspirállal az egyik fő oka annak, hogy a rajongók csodálják őt. Az ilyen tehetséges természeti szépséget soha nem lehet mérni a szépségápolási termékek mércéjével.

6. A fiával:

Malaika Arora smink nélkül 6

Ez egy imádnivaló kép Malaikáról a fiával. Malaika ezen a képen is úgy néz ki, mint egy gyerek, és minden smink nélkül. Gyönyörű arca értéktelenné teszi az összes szépségápolási terméket előtte.

7. Smink nélkül:

Malaika Arora smink nélkül 7

Ez a nő számos nő számára ihletet ad Indiában és a világ minden tájáról. Anyaként sikerült fitt állapotban tartania magát, és mindig szépnek kell lennie.

8. Irány valahova:

Malaika Arora smink nélkül 8

Malaikát észrevették, hogy hagy némi smink nélkül. Hogyan lehet egy egyszerű ujjatlan fekete felső és egy farmer olyan isteni megjelenést kölcsönözni egy lánynak? Mindannyiunknak meg kell tanulnunk néhány szépségápolási és egészségügyi tippet Malaikától.

9. Sógorral:

Malaika Arora smink nélkül 9

Malaika Arora-t észrevették, hogy egy képet készít saját nővérével és sógorával egy családi partin, ahol megmutatta természetes szépségét.