Top 9 Manisha Koirala smink nélkül

A nepáli színésznő és nagyszerű táncos, Manisha Koirala az egyik legnépszerűbb és elismert színésznő az indiai televízió világában. Több filmben is dolgozott, beleértve a hindit, a malajálamot, a Telegu -t, a tamilt stb., És sikeres Bharatnatyam táncos. Nemrégiben rákos megbetegedésben szenvedett, és sikeresen visszatért. Most fitt és jobban néz ki, mint valaha. Mivel hindi filmszínésznő volt, elsősorban szépségkirálynő volt. Nem megy közel a sminkhez, és továbbra is gyönyörű lesz, mint egy istennő. Nem hiszi el? Íme néhány Manisha legjobb képe, ahol smink nélkül észlelik.

1. Készen áll a visszatérésre:

Manisha Koirala smink nélkül 1

A pletykák szerint Manisha Koirala új filmen készül dolgozni, és ez a kép csak a film forgatásából. Itt bemutatja természetes és isteni tehetségű gyönyörű arcát. Szép és hibátlan bőre áldás, mint csodálatos színészi teljesítménye.

2. Gyermekeivel:

Manisha Koirala smink nélkül 2

Itt Manisha örömteli hangulatban látható lányával és fiával. Hibátlan szépsége és megalázó hozzáállása befolyásolja a megszerzett sikert. Ez az imádnivaló kép sportolja örömteli természetét és örökké szép mosolyát is.

3. Az a borítókép:

Manisha Koirala smink nélkül 3

Ez a kép akkor készült, amikor Manisha interjút készített személyes életéről és a karrierjével kapcsolatos közelgő részletekről. Ezen a képen kifogástalan mosolyát és imádnivaló természetes arcait sportolja. Kétségtelenül elmondható, hogy korának egyik legszebb színésznője.

4. Hosszú idő után:

Manisha Koirala smink nélkül 4

Miután férjhez ment és gyerekei születtek, Manisha eltűnt az indiai filmipar képéből. Hosszú idő elteltével észrevették, hogy az utcán minden eddiginél gyönyörűbbnek látszik smink nélkül. Nem bosszantotta a kamera. Inkább sikerült mosolyognia, és megengednie, hogy a sajtó valami fantasztikus képet mutasson róla.

5. Idős, de még mindig guruló:

Manisha Koirala smink nélkül 5

Manisha Koirala jelenleg a hindi filmipar egyik legidősebb és legtapasztaltabb színésznője. Bár idős, anyja ellenére is a lehető legjobb formában tudja tartani magát. Ezen a már nagyított képen jól látható a korosztálya. De mégis van benne valami szép, egyedi és isteni, ami a mostani színésznőkből hiányzik.

6. Apa-lánya szerelem:

Manisha Koirala smink nélkül 6

Mindannyian tudjuk, hogy Manisha Koirala éppen felépült a petefészekrákból egy fárasztó és intenzív hat hónapos kezelés után. Nagyon bízik önmagában és szépségében is, és nem habozik megmutatni a legjobb természetes önmagát a kamerának.

7. Lány specifikációkkal:

Manisha Koirala smink nélkül 7

A szépség szívből fakad Manisha szerint. Szerinte ha az ember belülről szép, az az arcán is látszik. Ezzel az elméletével még mindig úton van a siker felé. A smink minden bizonnyal nem jelent problémát ennek a nepáli szépségnek, hiszen mostanában időnként a fényképezőgépnek pompázik természetes arcával.

8. A Hírekben:

Manisha Koirala smink nélkül 8

A rák elleni győzelem után Manisha többször is új volt. Ez a pillanat is egyike azoknak a sok interjúnak, amelyekben a rák elleni útját ábrázolta. Smink nélküli, gyönyörű arca szinte minden egyénre hatással volt a szobában.

9. Ugyanazon toll madarai:

Manisha Koirala smink nélkül 9

Manisha Koirala szelfit készített Aditi Rao színésznővel egy eseményen, amely alapvetően a rák elleni kampány volt. Manisha csak akkor vihet fel valamit az arcára, amikor éppen a képernyőre akar menni.