9 legjobb Emo smink

Az Emo sminket általában a hosszú haj, a nehéz smink, a piercing és a sápadt bőr jellemzi. A legtöbb srác és lány manapság használt sminkje alapvetően alapvető, mivel a hajuk egy oldal. Rétegezhető vagy több színre festhető, például piros, lila, rózsaszín, szőke, kék vagy fekete. Sminkjük hamis szempillákból, sötét szemceruzákból és ceruzákból, szempillaspirálból és sötét rúzsszínekből és árnyalatokból áll. Az öltözködés nagyon alkalmi lehet; többségük azonban sötét ruhát visel.

9 gyönyörű Emo smink:

1. Alkalmi Emo Girl:

Alkalmi Emo lány

Tehát elegáns, divatos megjelenést szeretne, érzelmi érzékenységgel? Nos, ezt mindenképpen ajánljuk. Az alkalmi emo lány kinézet ideális, reprezentatív és meglehetősen stílusos. A sminkelés előtt jó tisztítószert és emo alapozót kell használnia. Használjon mélyvörös színt az ajkakra, és vigyen fel bő mennyiségű bélést a szemére.

2. Gótikus Pink Emo Girl:

Gótikus Pink Emo Girl

Menj rózsaszínre a gótikus rózsaszín emo megjelenéssel. Ehhez egy tonna szempillaspirált és szemceruzát kell felvinni. Sötét és foltos pillantást kell vetnie a szeme külső sarkára, mivel ez hízelgeni fogja az arcát, és dicséri a stílusát is.

3. Lila haj Emo Girl:

Lila haj Emo Girl

A Purple Hair Emo Girl kinézete teljesen pimasz és elegáns. Ennek a hajnak nagyon élénk és egyértelmű frizurája van, a smink pedig ikonikus. Azt is hozzá néhány csík, ha úgy tetszik, és jazz a megjelenés néhány nehéz és erős szem smink. Használjon sima színt az ajkakhoz.

4. Oldalsó póni Emo megjelenés:

Side Pony Emo Look

Az Emo Look megszerzéséhez kipróbálhatja különböző frizurákkal is; főleg ezt. Készíthet oldalsó póni farokot, és hagyhatja, hogy hosszú és gyönyörű frufruja a füle körül essen. Ettől úgy fogsz kinézni, mint egy emo hercegnő. Adjon hozzá csillogást, nehéz szemfestékkel és semleges színnel az ajkakhoz.

5. Teenage Emo Smink:

Tizenéves emo smink

A tinédzser emo sminkhez kipróbálhat néhány hamis hajcsíkot. Ez kiemeli a haj szépségét, és nagyon színes megjelenést kölcsönöz. Fektessen nagy hangsúlyt a szemekre, és hozzon létre egy nagyon sötét és nehéz megjelenést néhány fekete szemhéjfesték, szemceruza és ceruza segítségével. Azonban ne menj túlzásba.

6. Punk Emo Girl:

Punk Emo Girl

Ha rajong a punk rockért, ez a stílus teljesen az Ön számára. Használjon sötétvörös színt az ajkakhoz, jó rózsaszín pirosítót a szemekhez és szép vastag vonalvonást a szemhéjakon.

7. Szexi Emo Smink:

Szexi Emo Smink

Ehhez a stílushoz műszempillát, erős lila rúzst és jó minőségű emo alapozót kell viselnie. Hozzon létre egy kis foltot a füle közelében szemfedő segítségével, hogy megteremtse azt a merész és szexi megjelenést, amire mindig is vágyott.

8. Divatos Emo megjelenés:

Divatos Emo megjelenés

Ha ajak piercingei vannak, kipróbálhatja ezt a megjelenést. Használjon tonna szempillaspirált és bélést, hogy elegáns és merész legyen a szeme. Szerezzen csíkot, és formálja a haját a tipikus emo divat szerint.

9. Aranyos és csajos Emo megjelenés:

Aranyos és csajos Emo megjelenés

Ehhez a stílushoz engedd, hogy a frufruod a szemed közelébe kerüljön, mivel ez hangsúlyozni fogja az álmodozó és érzékeny hozzáállást, amire mindig is vágytál. Használjon aranyos íjat, hogy nőiesebb és lányosabb legyen, és szemfestékkel és ceruzával emelje ki a szemét.