Hogyan alakítsd ki az arcod sminkkel?

Gondolkozott már azon, hogy kedvenc hírességeinek hogyan van ilyen hibátlan és tökéletes arcstruktúrája? Kim Kardashian, a kareena kapoor jól meghatározott ellenőrző csontokkal és orral rendelkezik, és ennek titka a „kontúrozás”. Az arckontúrozás segítségével kiemelheti legjobb tulajdonságait, és megváltoztathatja azoknak a funkcióknak a megjelenését, amelyek nem nagyon tetszenek. Én személy szerint nem szeretem a napi kontúrozást, mivel kicsit időigényes.

Az arc kontúrja:

A kontúrozásnak alapvetően három (öt?) Kulcsfontosságú tényezője van … Árnyékolás, kiemelés és keverés, majd ismét keverés, majd még néhány keverés.

hogyan kell kontúrozni az arcát

A fenti kép sokat segíthet az arc kontúrjainak érzékelésében. Néhány sötét és világos alapozó mozdulattal a megfelelő helyen kiemelheti legjobb tulajdonságait, és tökéletes megjelenést kölcsönözhet Önnek. A fehér foltok világos alapot, a sötét vonalak pedig sötétebb alapozást mutatnak, a tökéletes kontúr kulcsa a keverés.

A kiemelt területek világosak és a „dombok”, míg a kontúrok sötétebbek és olyanok, mint a „völgyek”. Használjon világos színű bronzosítót vagy sötétebb szemhéjfestéket a ráncrészekben az intenzitás és a kontúr létrehozásához. Emellett használjon kiemelő ceruzákat vagy megvilágítót a kiemelő részekben, hogy világosabb legyen az egész arc. Határozottan hatalmas és hihetetlen különbséget fog tenni.

Amire szüksége lesz a kontúrozáshoz:

  • Az első dolog, amire szüksége lesz, háromféle alapozó, az egyik, amely megfelel a bőrszínének, egy alapozó, amely világosabb a bőrszínénél, és egy, amely sötétebb, mint a bőrszín.
  • Keményedő por

Szükséges ecsetek:

  • Alapozó ecset
  • Keverőkefe
  • Por ecset

Az arc kontúrjának felhelyezésének lépései:

A hidratálás után vigye fel a bőrtónusának megfelelő alapozót.

Fogjon lapos alapozó ecsetet, és kezdjen könnyű alapozást a szeme alá és a homlok közepére. Vigyen fel könnyű alapozót az orr oldalán, a szemöldökcsont alatt és az állkapocs mentén is. Nézze meg a fenti képet, hogy jobban megértse. Ne keverjük össze.

Most vegyen sötét alapozót és szívja be az arccsontját, most alkalmazza ott. Ezenkívül alkalmazza a homlok tetején (javítja az állkapocs vonalát) és az orr mindkét oldalán. Lásd a képet, hogy jobban megértse, a barna vonalak sötét alapozó alkalmazást mutatnak.

Nézd meg magad a tükörben, és ne nevess: P. Tudom, hogy viccesnek tűnsz, de a lépéseknek még nincs vége. Ideje a BLENDING -nek, keverjen össze mindent keverőkefével vagy alapozó ecsettel. Addig keverje, amíg maga nem látja a különbséget.

Keverés után mindent porral megkenünk. Használjon porkefét a határozottabb megjelenés érdekében, és kerülje a puff vagy szivacs használatát.

Meg fogsz lepődni, amikor látod, hogy az arccsontod ilyen hangsúlyosnak tűnhet, vagy az orrod olyan kicsi, a kontúrozás hatalmas különbséget okoz. Az arcod karcsúbb lesz, igen, ez a technika óriási különbséget jelent.

Néhány gyors tipp a kontúrhoz:

♦ Állítsa be a megjelenését préselt vagy laza áttetsző porral, hogy hosszabb ideig maradjon.

♦ Legyen reális a bőrszínével; ne legyen túl sötét vagy világos.

♦ Keverés közben ne feledje, hogy a végén ne legyenek durva vonalak.

♦ A pénz megtakarítása érdekében vásároljon alapozó palettát, amely két három alapozó árnyalatot tartalmaz a kontúrozáshoz.

♦ Ha szögletes arca van, használjon sötétebb árnyalatú alapozót az arccsont alatt. Keverje össze az alapozót az állkapocs felé, mert így szűk lesz az állkapcsa.

Remélem tetszett a bejegyzés, van kérdése? Tedd be a megjegyzéseket.