8 legjobb ajakrúzs a tökéletes befejezés érdekében

Mi pontosan az ajakkefe és mire használható? A kereskedelmi piac sok életképes és hasznos terméket biztosított számunkra, de sok hölgy még mindig nincs tisztában velük. Az ajakefék professzionális készletű sminkberendezések, amelyeket gyakran használnak az ajak húsos részének színezésére vagy kitöltésére a rúzzsal. Az alapvető rúzsviseleti technika professzionális módon felismeri az ajakrémet az első termékként, amelyet az ajak körvonalazására használnak, hogy a felesleges szín ne távozzon.

Ez is egy ajakpumpáló módszer, amely után az ajakkefékkel töltik ki a köztes részeket a megjelenés befejezésével. Ebben a cikkben néhány ajakrúzsról fogunk beszélni, amelyeket a kereskedelmi piacon kihasználva professzionális átalakítást végezhet minden alkalommal, amikor útra kel..

1. E.L.F Studio visszahúzható ajakrúzs:

Ajak ecsetek 1

Márka: Manó

Típus: Visszahúzható ajakrúzs

Értékelés: 4.4

Ár: 300 Rs (*kb.)

Az e.l.f sminkkeféje elegáns őrült fekete toll formájába van csomagolva, kúpos sörtékkel a csúcson összeilleszkedve, hogy ellenőrzött környezetet biztosítson az alkalmazáshoz. Ez száraz és nedves termékekhez egyaránt használható, és az egyszerű tárolósapka egyszerűen biztosítja, hogy a kefe sörtéje biztonságban maradjon, amikor nincs használatban. Ez az egyik legjobb ajakkefe, amelyet számos szakember használ a világon.

2. Maybelline visszahúzható előugró ecset:

Ajak ecsetek 2

Márka: Maybelline

Típus: Behúzható ecset

Értékelés: 4

Ár: 350 Rs (*kb.)

Az ecset sörtéi lágyak és tollasak, lehetővé téve a kérelmező számára a könnyű alkalmazást, míg a felugró technika lehetővé teszi, hogy könnyen barátságos, zsebbarát termék legyen, amelyet hordozhat az erszényében. Könnyű és vastag sörtéjű, csak egy csipetnyi ajakszín elegendő ahhoz, hogy varázslatos legyen az ajkakon.

3. Colorbar Fabulips ajakrúzs:

colorbar-fabulips-ajakrúzs

Márkanév: Színes sáv

Típus: Szintetikus haj

Értékelés: 3.6

Ár: Rs. 250

A négyzet alakú, élénk színű ajakrúzs elengedhetetlen a reggeli sminkelési rituálé befejezéséhez. A tetején lévő sörték hirtelen négyzetre húzásával finoman befejezheti az apró ütéseket, miközben a test segítségével jól beleolvadhat az árnyalatba. könnyen hordozható és könnyen mosható, ez a mesés ajakkefe a Colorbar -tól abszolút vásárolni való termék.

4. Valódi technikák visszahúzható ajakrúzs:

Ajak ecsetek 4

Márkanév: Valódi technikák

Típus: Behúzható ecset

Értékelés: 4.3

Ár: Rs. 1048

Ha a csinos rózsaszín nem ragadja meg a szemét, akkor az egyedi duó szín biztosan. Az ecset feketével kezdődik, és ahogy összegyűlik a tetején, lágy fehérré válik. Könnyen használható, puha és nyugtató az ajkakon, a nehéz sörték professzionális fényezést nyújtanak, míg a felső fedél segít elrejteni az ecsetet, amikor nem használja.

5. Revlon fedett ajakrúzs:

Ajak ecsetek 5

Márkanév: Revlon

Típus: Behúzható ecset

Értékelés: 3.8

Ár: Rs. 450 (*kb.)

A feltűnő fényes fekete és vérvörös ajakrúzs kúpos, magas rosttartalmú ecsettel érkezik, amely zökkenőmentes alkalmazást tesz lehetővé. A végén lévő hosszúkás tartórúd növeli az egyszerű, szabályozott alkalmazás örömét, és kompakt és száraz tárgyakhoz is használható.

6. Mac 316 ajakrúzs:

Ajak ecsetek 6

Márkanév: MAC

Típus: Kézzel faragott fém borítás természetes sörtékkel

Értékelés: 5

Ár: Rs. 1400 (*kb.)

A MAC mindig is professzionális volt a smink és kozmetikai cikkek terén, csakúgy, mint ez a finom finomságú ajakrúzs puha fémvéggel, amely stúdiói finomságot kölcsönöz a berendezésnek. A lapos kicsi precíz és szigorú, lehetővé téve az optimális vezérlést, miközben az alkalmazás, míg az ecsetbe integrált legfinomabb anyag sima, puha élményt nyújt.

7. Smash Box Arced Liner Brush:

Ajak ecsetek 7

Márkanév: Smash Box

Típus: Íves ecset

Értékelés: 3.6

Ár: Rs. 1400 (*kb.)

A kettő az egyben élmény és a cikk fénypontja, a Smash box íves béléskeféje mind a szemre, mind az ajkakra használható. Ennek a terméknek a legjobb része az ívelt és döntött elülső rész, amely még egyszerűbbé teszi az alkalmazást, míg a szűk és éles ajakkefe vége sima és pontos alkalmazást biztosít.

8. Csizma visszahúzható ajakrúzs:

Ajak ecsetek 8

Márkanév: Csizma

Típus: Visszahúzódó

Értékelés: 2.5

Ár: Rs. 420 (*kb.)

A csizmákból kihúzható ajak -felhordó ecset professzionálisan néz ki a masszív fekete testében, mivel a felső elegáns vége segít a precíz alkalmazásban.

Hogyan használjunk ajakrúzsot?

  • Nyissa ki a kívánt rúzst, és vegyen be egy kis mennyiséget az ecsettel.
  • Kezdje a felső ajak közepétől.
  • Lassan kezdje el keverni kifelé az ajka mindkét oldalán.
  • Ismételje meg a lépéseket az alsó ajakon.

Tippek az ajakkefe tökéletes használatához:

Ajakkefe használatakor fontos tudni bizonyos technikákat a tökéletes befejezés érdekében.

  • Mindig az ajak közepétől kezdje, és terítse szét a rúzst a szélein.
  • Ne felejtsen el kis mozdulatokat használni, hogy elkerülje az arc foltosodását.
  • Azt is javasoljuk, hogy először ajakfestőt használjon. Ez megakadályozhatja a színek eltévelyedését.
  • A fertőzések elkerülése érdekében mindig tartsa be a kefék megfelelő higiéniáját.

Most már tudod a tökéletes pulyka titkát, nem igaz? A rúzs ecsetek befektetés egy profi ajakbevonat létrehozásához. Nemcsak tartós hatást biztosítanak, hanem csökkentik a fogak és az arc túlzott kiömlését is. Szóval, hadonássz varázspálcáddal, és készülj fel Poutra!