8 legjobb Neutrogena szem sminkeltávolító

Az arcápolásnak mindig nagyobb jelentőséget tulajdonítanak, mivel ez a bőr legszembetűnőbb része, amelyre pillant. A szemed azonban a lelked ablaka, mondják, és az egyetlen módja annak, hogy jót engedj be ezekből az ablakokból, ha minden este tisztán és szabadon tartod őket, mielőtt az ágyba ütközöl. Egy kiterjedt arclemosó, súroló és hidratáló rutin csak segíthet eltávolítani a szempillaspirál tortáit a szemhéjról, de sokszor maradnak bélések, árnyékok és hasonlók a szemeden egészen másnap reggelig. Ha még mindig nem tudja, mit tegyen, itt van egy útmutató az összes szem sminklemosóhoz, amelyet ez a több millió milliós kozmetikai cég, a Neutrogena kínál nekünk.

Népszerű Neutrogena szem sminklemosók Indiában:

Nézzük meg a legjobb Neutrogena szem sminklemosókat.

1. Neutrogena olajmentes szem sminklemosó:

Neutrogena szem sminklemosók

Ennek a terméknek a különleges említése olajmentes sminklemosóként jelenik meg, amely gyengéd folyékony formában és ígéretéhez híven, ez az eltávolító frissen hagy hidratáló maradékot az olajjal és zsírral szemben, így megfelelő választás a zsíros bőrű emberek számára . Ez a szem sminklemosó biztonságos kontaktlencsét viselők számára is.

2. Neutrogena Extra gyengéd szem sminklemosó betétek:

Neutrogena szem sminklemosók 2

Ismét egy biztonságos olajmentes sminklemosó, ezúttal eltávolító párnák formájában, amelyek könnyen hordozhatók és gond nélkül felvihetők. A plüss nagy betétek nedvesek, lehetővé teszik a könnyű eltávolítást, míg az extra gyengéd formula rugalmas a szemedhez, mivel még a legkeményebb vízálló sminket is kivonja.

3. Neutrogena Sminkeltávolító Tisztító Törlőkendő:

Neutrogena szem sminklemosók 3

Ez mindenfajta sminklemosó, amely az arc és a szem sminkjét egyaránt kiszolgálja. Az eltávolító párnák lágyak és gyengédek a szemedhez, különösen óvatosak kontaktlencsét viselőknél, míg a törülközők könnyen feloldják a meglévő sminket, például a krémes szemhéjfestéket vagy a vízálló szemhéjfestéket.

4. Neutrogena hidratáló szem sminklemosó:

Neutrogena szem sminklemosók 4

A hidratáló szem sminklemosó különleges kezelés a száraz, ernyedt bőr számára, ahol az aloe vera és az uborka kivonatok mélyen tisztítják a kemény és makacs szem sminket, miközben a bőr nyugodt és hűvös marad. A smink egyszerű eltávolításán kívül ez a termék a szem duzzanatának vagy a sötét szemtáskák csökkentésében is segít, egy kis segítséget nyújtva az uborka fényesítő tulajdonságaitól és az aloe nyugtató tulajdonságaitól..

5. Neutrogena Ultra Soft szem sminkeltávolító betétek:

Neutrogena szem sminklemosók 5

Tökéletes a mindennapi használatra, ez az ultra lágy szem smink táplálja a bőrt, hidratálja, miközben eltávolítja a smink nyomait és apró darabjait. Ezek párnák formájában vannak, amelyek puhaak és rugalmasak a bőrön. az öblítés nélküli formulák könnyen kiszorítják a sminket anélkül, hogy irritálnák a bőrt.

6. Neutrogena Deep Clean szem- és ajak sminklemosó:

Neutrogena szem sminklemosók 6

Ismét az aloe és az uborka kivonatok képezik ennek a terméknek az alapját, mivel ez a 2 az 1 -ben ajak- és szem sminklemosó olaj- és zsírmaradvány -alap nélkül jön. Folyékony vízi konzisztenciájú, szórjon bele egy keveset friss pamutba vagy tisztítópárnába, és húzza el egyszer, hogy eltávolítsa a smink maradványait..

7. Neutrogena One Step gyengéd tisztító:

Neutrogena szem sminklemosók 7

Ez az egylépéses gyengéd tisztítószer egy teljes csomag, ahol ezt az arcot és a szem sminklemosóját egyaránt használhatja. Puha habképző, ez a tisztítószer gyengéd a bőrhöz, nem okoz irritációt vagy bőrpírt még az érzékeny bőr számára sem. a legjobb az, hogy lezárja a hidratálást a szemedben és annak környékén, hogy a bőr ne legyen túl kiszáradt és viszkető.

8. Neutrogena Naturals arctisztítás + sminklemosó:

Neutrogena szem sminklemosók 8

Ez a biotáplálással dúsított naturals arctisztító optimális bőrtisztítást biztosít az arcon, miközben gondoskodik a smink eltávolításáról. A gyengéd organikus formula nem durva a bőrön, és biztonságos választás a szem sminklemosójának.