A legjobb 15 legjobb szemhéjfesték minden szemszínhez Indiában

Számos jól ismert cég kínál árnyékokat. Egyes színek nagyon tetszenek bizonyos tartományokból.

Az alábbiakban bemutatjuk a 15 legjobb szemhéjfestéket, amelyeket minden nőnek kötelező vásárolnia, hogy elbűvölő megjelenést hozzon létre, legyen szó akár rendszeres viseletről, akár bulizásról.

A legújabb szemhéjfestékek Indiában:

1. Maybelline Color Tattoo- Edgy Emerald:

szemhéjfestékek

Ezek mono tokok, amelyek bizonyos színeket tartalmaznak. Ezek nagyon híresek és sok nő kedvencei. Más színeket is vásárolhat, például Fierce és Tangy, lilára festve, stb. Ezek 350 INR és 400 INR közöttiek, körülbelül 4 grammért.

2. Clinique All About Shadow Duo – Mint a Mink:

Clinique All About Shadow Duo Like Mink

Ez költséges esetben két szín világos barnás és bézs. Ez egy gyönyörű meztelen és természetes megjelenés létrehozására szolgál nappali és rendszeres viselet esetén. Ez 2,26 gramm, és rendkívül költséges, körülbelül 3000 INR árrést jelent.

3. Konad Classic romantikus nő:

Konad klasszikus romantikus nő

Ez a paletta 3 színt tartalmaz, és mindegyik különböző színű rózsaszín, ibolya és gyöngy. A gyöngyház színe kiemelő hatás létrehozására használható. Ezt megvásárolhatja, és füstös rózsaszín hatást hozhat létre nappal. Ezt megvásárolhatja 7,5 grammért olyan áron, amely meglehetősen magas, 850 INR és 900 INR között

4. Amara Cosmetics Shadow:

Amara Cosmetics Shadow

Ez egy 4 színű tok, és rendszeresen használhatja ezeket a különböző színeket. Ezt a 11 grammos tokot 1200 INR és 1500 INR közötti áron vásárolhatja meg. A színek a fenti képen láthatók. Ezüstös kiemelő színe, szürke színe, világos feketés színe és sötét fekete színe van, amelyek megkövetelhetik egy nagyon parti stílus létrehozását.

5. Konad Classic Woman paletta:

Konad Classic Woman paletta

Ez a paletta 3 színt tartalmaz, és mindegyik különböző színű csokoládé, zöld és gyöngyház színű. A gyöngyház színe kiemelő hatás létrehozására használható. Ezt megvásárolhatja 7,5 grammért olyan áron, amely meglehetősen magas, 850 INR és 900 INR között.

6. Nvey Eco Organic shadow- Midnight Blue:

Nvey Eco Organic árnyék Midnight Blue

Ez egy matt kék színű, és jó lehet a puha nappali viselethez. Ez szerves, és nem okoz irritációt viselése során. Ezt az 1,5 grammot 1500 INR és 1800 INR közötti áron vásárolhatja meg.

7. Lakme Color Illusion- Pink Pearl:

Lakme Color Illusion Pink Pearl

Ez sok nő kedvenc színe. Ez világos csillogással rendelkezik, és viselhető a szokásos semleges rózsaszín árnyalathoz, valamint nappali viselethez, amikor vásárolni megy, vagy lányok estéjén. Ezt megvásárolhatja 3,5 grammért 750 INR és 800 INR között.

8. Lakme Color Illusion – Aranygyöngy:

Lakme Color Illusion Gold Pearl

Ez egy gyönyörű arany csillogó szín, amely partikra és hagyományos alkalmakra használható. Ez nagyon jó a cserzett arcbőröknek. Ezt 750 INR és 800 INR között lehet megvásárolni, körülbelül 3,5 grammért.

9. Lakme Color Illusion- Blue Pearl:

Lakme Color Illusion Blue Pearl

Ez egy világoskék szín, világos csillogással. Ez nagyon jó lehet a nappali viselethez. Ennek ára 750 INR és 800 INR közötti 3,5 gramm.

10. Loreal Paris Infallible Monos- Forever Pink:

Loreal Paris Infallible Monos Forever Pink

Ez egy rózsaszínű bézs színű és magas csillogású. Ez jó lehet nappalra és akár éjszakai megjelenésre is, ha világos semleges rózsaszín színt szeretne. Ez 3,5 grammra vonatkozik, ára körülbelül 500 INR, és sok nő kedvence.

11. Loreal Paris Infallible Monos- Purple Obsession:

Loreal Paris Infallible Monos Lila megszállottság

Ez egy csillogó lila szín, és egyedi csomagolásban érkezik. Ez költséges, és partiszínként is használható. Ez 3,5 gramm, és ára körülbelül 500 INR.

12. Loreal Paris Infallible Monos- Örök fekete:

Loreal Paris Infallible Monos Eternal Black

Ez egy fekete árnyalat, és ezt viselheti, hogy olyan partit hozzon létre, mint a dráma. Ez egy 3,5 grammos tok, és körülbelül 500 INR -ért kapható.

13. Lakme Stylist Drama Crayon:

Lakme Stylist Drama Crayon

Ez egy drága zsírkréta, amely sima hatást kölcsönöz az alkalmazásnak. Ez könnyen alkalmazható. Ez könnyen csúsztatható, és a gyors érintés könnyen elvégezhető még munka közben is. Ez kezdőknek is jó lehet. Ez egy 4,4 grammos ceruza, hozzávetőlegesen 700–800 INR. Ez költséges, de megvásárolhatja, ha az ár megfizethetősége nem jelent problémát, és jó minőségű, könnyen használható zsírkrétát szeretne.

14. Színes esszenciális Pearl Effect ceruzák:

Coloressence Pearl Effect ceruzák

Ezek azoknak szólnak, akik szeretnék elkerülni a porított színek felhordására és az ecset használatára fordított időt. Ezek megkönnyítik az alkalmazást, csak néhány csúsztatással, teljes fényes hatás jön létre. Ezek fényes és fényes hatásúak. Ez jó lehet azoknak, akik bulizni mennek, és azoknak is, akik pelyhes felületűek. Ez azonban elkopik azoktól, akik olajos felülettel rendelkeznek. Ezeket azonban megvásárolhatja, és könnyedén hordhatja a táskájában, és néhány másodperc múlva a megjelenése felfrissülhet, ha nincs kis tükör. Ebből a tartományból rózsaszín, zöld, ezüst, lila stb. Ezek körülbelül 150 INR és 200 INR közöttiek, körülbelül 2,25 gramm, és könnyen beszerezhetők.

15. NYX Jumbo szemceruzák:

NYX Jumbo Eye ceruza

Ezek krémes sima színeket kínálnak, és ezeket úgy élesítheti, mint a normál ceruzákat. Ezek könnyen használhatóak és nagyon könnyen hordozhatók táskában. Ezek azonban nem feltétlenül jók olajos felületűek számára. Ha azonban nem szeretné hordani a színeket, majd ecsettel vigye fel, akkor ezeket meg kell vásárolnia. Ezek könnyen elférnek egy kis pénztárcában, és nagyon könnyen elvégezhetők a javítások, még akkor is, ha nincs tükör. A lágy siklás néhány másodperc alatt elvégezhető. Ezek izgalmas színekben pompáznak. Ezek ára 350–400 INR, körülbelül 5 grammos ceruza súlyokra.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.