A legjobb 15 szempillaspirál termék Indiában

Minden nő jó szempillaspirált szeretne a rendszeres és bulizáshoz. Különböző vállalatok szállítják ennek különböző típusait.

Ha még mindig nem tudta eldönteni, melyik felel meg a költségvetésének és igényeinek, akkor nézze meg a legjobb 15 szempillaspirál listánkat.

1. Million Lashes- L’Oreal Paris:

Million Lashes by L Oreal Paris

Ez egy nagyon népszerű változat sok nő körében. Azonban azt mondják, hogy túl gyorsan csomósodik, és ezért egyes nőknek nehézséget okozhat hosszú ideig használni. Tehát ennek tárolása minimális vagy parti célokra nem opció. Rendszeresen használnia kell, hogy befejezze az üveget, mielőtt megszáradna. Ez 799–1000 INR -ba kerül körülbelül 9,2 ml -es palack esetén.

2. Lotus Herbals Botanical Max Lash:

Lotus Herbals Botanical Max Lash

Ez azoknak való, akik szeretik a természetes kivonatokat. Ez szintén nem olyan költséges, és a hatások sem rendkívül jók. A mindennapi viselethez azonban kipróbálhatja ezt. Ez meglehetősen megfizethető, és botanikai kivonatokat tartalmaz. Ez egy 4 grammos cső, és körülbelül 250–300 INR -t kell fizetnie.

3. Amara Natural szempillaspirál:

Amara Natural szempillaspirál

Ez egy új indító cég. Az árkategória a magas minőségi tartományokhoz tartozik. Ez egy 3,8 g -os cső, és körülbelül 700 INR és 800 INR között jár. Ez intenzív fekete árnyalatot ad, és jó lehet kipróbálni.

4. Lash Architect 4D- L’Oreal Paris:

Lash Architect 4D, szerző: L Oreal Paris

Állítólag ez 4D hatást eredményez használat közben. Ezt bulikra viselheti. Ez jó lehet a rendszeres mindennapi használatra egy időben. Ez költséges, és körülbelül 750 INR és 1000 INR között van körülbelül 10,5 ml -es cső esetén.

5. Volum Express Colossal Black (vízálló és mosható)- Maybelline:

Volum Express Colossal Black

Ez egy megfizethető termékcsalád, és sok nő számára kötelező vásárolni a rendszeres használathoz. Ez egy 10 ml -es palackhoz tartozik, körülbelül 300-400 INR áron. Mellette vannak más változatok is. Egyesek szerint ez rövid időn belül rögösödhet, mások pedig azon a véleményen vannak, hogy ez jó néhány hónapig kitart. Ha figyelembe vesszük az árrést, akkor ezt meg kell vásárolni.

6. Konad Night Girl:

Konad Night Girl

Ennek ára meglehetősen megfizethető, és ezt kipróbálhatja. Az applikátor ecsete hosszú, és nem zavarja az alkalmazást. A sörték is nagyon puhaak. Ez körülbelül 600–700 INR egy 8 ml -es cső esetében.

7. Lakme Absolute Flutter Secrets Dramatic Eyes:

Lakme Absolute Flutter Secrets Dramatic Eyes

Ez a termékcsalád több nő kedvencévé vált Kareena Kapoor hirdetései miatt. Ezt kipróbálhatja 700 INR áron, körülbelül 8 ml -es palack esetén. Ezt kötelező vásárolni.

8. Colorbar Lash Illusion:

Colorbar Lash Illusion

Ez sok professzionális művész kedvence. Ez egy finom applikátor ecsettel rendelkezik, amely nagyon megkönnyíti a használatát. Megpróbálhatja megvásárolni ezt mindössze 400–450 INR áron, körülbelül 4 ml -es palackért.

9. Professzionális fekete- Meylon Paris:

Professzionális Black By Meylon Paris

Ez egy újonnan indított termékcsalád Indiában. Ez csak 500–550 INR, és nem lehet nehéz megvásárolni egy 7,5 ml -es palackhoz.

10. Fekete nagy hatású göndörítés- Clinique:

Fekete, nagy ütésű curling, Clinique

Ez egy nagyon magas árfekvésű tartomány, és a hatások nagyon jók. Ezt a 8 ml -es palackot 2550 INR és 3000 INR közötti áron vásárolhatja meg. Ha az árrés nem jelent problémát, akkor ez kötelező a gyűjteményében.

11. Konad Curling szempillaspirál:

Konad Curling szempillaspirál

Ez a Konad termékcsalád egy másik változata, amelyet kipróbálhat. Az ár szintén mérsékelt, 11 ml -es tartományban van, körülbelül 600 INR. Hosszú applikátorral rendelkezik, finom sörtékkel, amely finom csúsztatásokat és jobb alkalmazást tesz lehetővé. Ez néhány mozdulattal gyorsan lefedi a szálakat.

12. Purestay- Lotus Herbals:

Purestay By Lotus Herbals

A jó ebben az, hogy hajlított applikátor ecsettel rendelkezik. Ez segít jobb alkalmazást biztosítani csomósodás nélkül. Ennek megfizethető árrése 8 gramm, körülbelül 600 INR.

13. Nagy & Curvy Black- The Body Shop:

Nagy & amp; Curvy Black By The Body Shop

Ez egy meglehetősen ismert név a fürdőkategóriában. Előfordulhat, hogy az ár nem megfelelő azoknak a rendszeres viseleteknek, akik napi költségvetés alapján szeretik ezeket egy bizonyos árrés alatt tartani. Ha ilyesmit szeretne költeni körülbelül 900 INR és 1000 INR közötti 10 ml -es palackra, akkor ezt megvásárolhatja, és megtalálhatja a gyűjteményében. Ez jó lehet a pártoknak, mert ennek hosszú távú ereje van. Ez krémeknél jön le, és problémát jelenthet, ha egyszerűen vízzel távolítja el.

14. Shahlash Black – Shahnaz Hussain:

Shahlash Black - Shahnaz Hussain

Ez a kedvence azoknak a nőknek, akik megfizethető áron szeretik ezeket. Ez egy 10 ml -es csőre vonatkozik, amelynek ára körülbelül 500 INR. Ez nagyon jó a mindennapi viselethez, és tartós hatást is ad. Ez szintén nem csomósodik könnyen, ami a legtöbb más változatnál problémát jelent. Ez megfizethető, és ki kell próbálni.

15. Volume Glamour Max – Írta: Bourjois:

Volume Glamour Max By Bourjois

Ez egy nagyon magas árú és jól ismert tartomány. Ez sok nő kedvence. Ez jó lehet parti viseletre. Az applikátor széles és finom sörtékkel rendelkezik, amelyek nem teszik gömbölyűvé a viselése során. Néhány nő azonban úgy találja, hogy ez gyorsan kiszárad a palack belsejében. Ezért tárolása és csak alkalmi célokra való viselése nem megoldás. Ha ezt szeretné megvásárolni, ne feledje, hogy gyorsan el kell végeznie az üveget, mielőtt megszáradna. A mennyiség is elég jó, és körülbelül 10 ml. Az ár azonban problémát okozhat a rendszeres viseletben, mivel körülbelül 900–1000 INR.